10 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Tahminleri-Büyük Gün Geldi !

Günün Kazananı Kim Olacak ?

• Lale Devri

Oy: 0 0.0%
  • Keşanlı Ali Destanı

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Aga &25 dakka baktım ya kadınların şivesi hiç olmamıs ya bu kadarda pes hayat devam ediyor süper konusuyolar film gibi içine kapılıyorsun ama kesanli ali bu hafta ilk oldugu için iyi baslar ama inan düsücektir hanımın çiftliği gibi saglam bir dizi deil

Şive konusunda gerçekten problem var. Zaten ben de çok çok iddialı bir dizi olarak görmedim ama şu an ilk bölümüyle epey dikkat çekmiş gözüküyor. O yüzden 1.olma ihtimali yüksek. Tabii hiç belli olmuyor bu işler çok sürpriz bir sonuç da görebiliriz :)

Şive konusunda gerçekten problem var. Zaten ben de çok çok iddialı bir dizi olarak görmedim ama şu an ilk bölümüyle epey dikkat çekmiş gözüküyor. O yüzden 1.olma ihtimali yüksek. Tabii hiç belli olmuyor bu işler çok sürpriz bir sonuç da görebiliriz :)

İlk Bölüm diye bn bile izledim ama şiveler yani hiç yakısmamıs ilk bölüm iyi oranlar alabilir ama sonradan özet fallan koyma baslasn tutmasi çok dusuk Kanal D Dizileri Çok İddali Ama Bu Dizi Bir Klas Olarak Göremedim

Keşanlı Ali'yi izledikten sonra reytinglerde daha umutsuzum, dizi iyi de sanki çok saracak gibi değil. Çok fazla diyalog var, alıştığımız uzun uzun bakışlar yok, kamera çok hareketli, bunlar iyi özellikler mi, kötü özellikler mi bilemedim.

Total:
1-) Yetenek Sizsiniz Türkiye
2-) İffet
3-) Keşanlı Ali Destanı

A/B:
1-) İffet
2-) Yetenek Sizsiniz Türkiye
3-) Keşanlı Ali Destanı

Sonuçlar böyle birşey olabilir belki tabi belli olmaz.