10 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Tahminleri-Büyük Gün Geldi !

Günün Kazananı Kim Olacak ?

• Lale Devri

Oy: 0 0.0%
  • Keşanlı Ali Destanı

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Büyük gün geldi... Keşanlı Ali Destanı bugün başlıyor...

Aşağıda 5 büyük kanalın 5 prime-time programının fragmanları yer almakta. Sizce günün kazananı kim olacak ve sıralama nasıl şekillenecek ? Keşanlı Ali Destanı nasıl bir başlangıç yapacak ? Son dakika tahminlerinizi bekliyoruz...

1-) Yetenek Sizsiniz Türkiye ( Show )

2-) İffet ( Star )

3-) Lale Devri ( Fox )

4-) Yahşi Cazibe ( Atv )

5-) Keşanlı Ali Destanı ( Kanal D )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Total

1-Yetenek Sizsiniz Türkiye

2-Keşanlı Ali Destanı

3-İffet

4-Lale Devri

5-Yahşi Cazibe

Keşanlı Ali Destanı; Lale Devri ve Yahşi Cazibe'yi geçer, İffet'e yakın olarak 3. kapatır diye düşünüyorum, aslında diziden daha fazla umutluyum ama ilk hafta 20:00'de yayına gireceği için 21:00'de yayına giren diğer programlara göre dezavantajlı olacaktır. Günün kazananı önemli reyting kaybı yaşamadan Yetenek Sizsiniz olur.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, İffet ve Keşanlı Ali Destanı özellikle A/B'de birbirine yakın reytingler alırlar.

Keşanlı Ali Destanı iki grupta da Bizim Yenge'nin aldığı reytingleri geçer ama A/B'de daha iyi gider. Totalde biraz geride kalabilir zirve yarışından, Lale Devri'ne yakın oranlar alabilir. Ama A/B'de Lale Devri ve Yahşi Cazibe ciddi oranda düşüş yaşarlar diye tahmin ediyorum...

tahminim:
1.yetenek sizsiniz
2.iffet
3.keşanlı ali destanı
4.lale devri veya şefkat tepe
5.yahşi cazibe
dizi özetleri ve haber bültenlerini saymıyorum.bence lale devri totalde yine aşağı yukarı aynı reytingleri alır ama ab de şok yaşayacak gibi gözüküyor.yahşi cazibe yakında ya gün değiştirir ya da final yapar.artık bu günde tutunması çok çok zor.unuttuğunuz bişey var şefkat tepe.şefkat tepe hiçbir diziden etkilenmez.aynı reytinglerini yine alır ve yahşi cazibeyi rahat geçer.lale devrinide büyük ihtimal geçer geçemesede oranlar birbirine çok yakın olur.

Şefkat Tepe'yi de unutmayalım. Şefkat Tepe'nin büyük yükseliş yaşayacağını düşünüyorum :)

Detaylı yorumlarımı biraz sonra yapacağım :)

tahminim:
1.yetenek sizsiniz
2.iffet
3.keşanlı ali destanı
4.lale devri veya şefkat tepe
5.yahşi cazibe
dizi özetleri ve haber bültenlerini saymıyorum.bence lale devri totalde yine aşağı yukarı aynı reytingleri alır ama ab de şok yaşayacak gibi gözüküyor.yahşi cazibe yakında ya gün değiştirir ya da final yapar.artık bu günde tutunması çok çok zor.unuttuğunuz bişey var şefkat tepe.şefkat tepe hiçbir diziden etkilenmez.aynı reytinglerini yine alır ve yahşi cazibeyi rahat geçer.lale devrinide büyük ihtimal geçer geçemesede oranlar birbirine çok yakın olur.

Şefkat Tepe'yi unuttum hakikaten ama onun bu gelişmelerden etkilenmeyeceğinden ben de eminim.

Şefkat Tepe'yi unuttum hakikaten ama onun bu gelişmelerden etkilenmeyeceğinden ben de eminim.

aynen.şefkat tepenin izleyicisi bugünkü diğer yapımlardan farklı.mesela keşanlı ali, iffetten veya yetenek sizsinizden izleyici kazanabilir ama şefkat tepeden izleyici çalamaz.

ama keşanlı ali geçemez iffeti geçerse star a kötü olur tek iyi dizisi :)

Bu hafta veya haftaya geçeceğini sanmıyorum ama 3 hafta sonra özet + yeni bölüm moduna geçildiğinde geçebilir. Ama geçmesi çok kötü bir şey değil, reytingleri pek etkilenmez belki de İffet'in.

bencede

:)
Yetenek Sizsiniz Türkiye, İffet ve Keşanlı Ali Destanı özellikle A/B'de birbirine yakın reytingler alırlar.

Keşanlı Ali Destanı iki grupta da Bizim Yenge'nin aldığı reytingleri geçer ama A/B'de daha iyi gider. Totalde biraz geride kalabilir zirve yarışından, Lale Devri'ne yakın oranlar alabilir. Ama A/B'de Lale Devri ve Yahşi Cazibe ciddi oranda düşüş yaşarlar diye tahmin ediyorum...

TOTAL

1. İffet
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. Keşanlı Ali Destanı
4. Şefkat Tepe
5. Lale Devri
6. Yahşi Cazibe

A/B

1. Keşanlı Ali Destanı
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. İffet
4. Lale Devri
5. Yahşi Cazibe
6. Şefkat Tepe

Keşanlı Ali Destanı özellikle A/B'de süper bir başlangıç yapacak bence. Totalde biraz gerilerde kalabilir. Totale grubuna hitap eden bir dizi gibi gelmedi.

İffet A/B'de biraz düşüş yaşayacağını düşünüyorum. Keşanlı Ali Destanı ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin geçit vereceğini sanmıyorum. Ama yinede Totalde zirvede yer alabilir.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yine iyi gider ancak Keşanlı Ali Destanı'nın gelişiyle beraber Totalde ve A/B'de 2. sıraya düşebilir :)

Lale Devri Totalde düşüşe geçer ve Şefkat Tepe'nin gerisinde kalır.

Şefkat Tepe fragmana bakılırsa çok heyecanlı ve güzel bir bölüm olacak. Bütün foyalar ortaya çıkacak gibi :)

Yahşi Cazibe'de de sürpriz bir bölüm olacak fragmana bakılırsa. Ancak izleyicilerin o kadar dizi varken Yahşi Cazibe'yi tercih edeceklerini sanmıyorum. :)

Keşanlı Ali Destanı'nı zirveye koyan ilk kişi oldun emreemreu, bakalım muvaffak olabilecek misin ama Yetenek Sizsiniz varken zor gibi.

total;
1)yetenek sizsiniz türkiye
2)iffet
3)keşanlı ali destanı
4)lale devri
5)şefkat tepe

ab'de;
1)yetenek sizsiniz
2)keşanlı ali destanı
3)iffet
4)lale devri
5)FOX haftasonu ANA HABER BÜLTENİ

Tahminlerim

Total

1.İffet
2.Yeteneksizsiniz
3.Keşanlı Ali

A/B

1.İffet
2 Keşanlı
3 Yeteneksizsiniz

Sbt

1.Kesanlı Ali
2.İffet
3 Yeteksizsiniz

Toplam Gün Share

Show Tv Lider
Kanald 2.ci
Star Üçüncü

Primede Star İkinci Olabilir A/B Total Prime Sıralamasında.

Son düzenleme:
Keşanlı A/B'de zirveyi alır gibi gözüküyor...

Aga &25 dakka baktım ya kadınların şivesi hiç olmamıs ya bu kadarda pes hayat devam ediyor süper konusuyolar film gibi içine kapılıyorsun ama kesanli ali bu hafta ilk oldugu için iyi baslar ama inan düsücektir hanımın çiftliği gibi saglam bir dizi deil