10 Ağustos 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 5 50.0%
  • Sultan - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Benzemez Kimse Sana (Star TV)

Oy: 6 60.0%
  • Dinle Sevgili (Fox TV)

Oy: 1 10.0%
  • Eragon (ATV)

• Pis Yedili - Tekrar (Show TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Ama onlar oztleriyle bolunuyo sen kendin diyosun , bu ise yeni bolum 3'e bolunmus , oyle bakarsak BBEB'de bolunmseymis total'de 8 reyting , ab'de 7.5 alirdi , ama sonuc olarak daha cok izlenmis , 6.5 ve 6.0 , bana gore BKS'da 3.5 ve 5.0

:d bölemez 1 saat 40 dakka digeri 3saat 50 dakka

:d bölemez 1 saat 40 dakka digeri 3saat 50 dakka
E sen nasil bilirsen oyle yap , ama ben ortalama'yi hesap yapiyorum yani yeni bolumler bolunurse ve sonuc cikiyor yani nekadar izlenmis goruyorum , sen nasil istersen oyle anla ama bence 3.5 ve 5

- - - Ekleme - - -

Hem bence bolunemez demissin neden bolunemezmis mesela Buyuk Risk , Ayse ile Alisan 4 saat mi suruyolar'da 2'ye , 3'e bolunuyolar tabiki'de hayir Bbeb'de basliyor , bbem ve'de arabayi cekerken ipler'le yani final'e bolunur.

- - - Ekleme - - -

Buyuk Risk bilmiyorum ama 30-40 dk. gibidir , Ayse ile Alisan'da 1:30 - 2:00 saat gibi mi onlar nasil bolunuyo?

Son düzenleme:
E sen nasil bilirsen oyle yap , ama ben ortalama'yi hesap yapiyorum yani yeni bolumler bolunurse ve sonuc cikiyor yani nekadar izlenmis goruyorum , sen nasil istersen oyle anla ama bence 3.5 ve 5

- - - Ekleme - - -

Hem bence bolunemez demissin neden bolunemezmis mesela Buyuk Risk , Ayse ile Alisan 4 saat mi suruyolar'da 2'ye , 3'e bolunuyolar tabiki'de hayir Bbeb'de basliyor , bbem ve'de arabayi cekerken ipler'le yani final'e bolunur.

- - - Ekleme - - -

Buyuk Risk bilmiyorum ama 30-40 dk. gibidir , Ayse ile Alisan'da 1:30 - 2:00 saat gibi mi onlar nasil bolunuyo?

banane kanal d sor reytıngler bellı benzemez kımse sana ılk ıkıyı kapatmıs

Bbeb yine iki gruptada çok iyi gitmiş. Bks iyi oranlarıyla kanalını sevindirmiş. Stv kendimize doğru ve idanın çalkantılı reytingleri sürmüş. Dikkatimi çeken bir dizi yamak ahmet iki gruptada 2 reytingi geçmiş. Share olarakda yükselmiş dizi

Evet reytingler belli tartisma'ya gerek yok , BBEB her 2.grupta'da 6 reytingi gecmis.
BKS total'de 4 , ab'de 6 reytingi gecmis.

Kanal D'de ekranlara gelen Kuzey Güney'in tekrarını ve Geniş Aile'nin tekrarını izledim. :)

Tahminim tuttu;

BBE total'de zirvede ve BKS A/B grubunda rahat bir sekilde zirvede yer almis.

Ben Bilmem Eşim Bilir hafta finali ile Totalde zirvede, A/B'de ise 3. sırada. Yarışmanın süresinin artması ise dikkat çekici.

Benzemez Kimse Sana - Performans kısmı ile A/B'de 1., Totalde 2. sırada. Yarışmanın reytingleri süper gidiyor.

Gündüz kuşağında yayınlanan dizi tekrarları çok iyi oranlar almaya devam ediyor.

Totalde Kanal D Haber, A/B'de Show Haber en çok izlenen haber bülteni oldu.

Geniş Aile tekrar bölümleriyle süper oranlar almaya devam ediyor.

ATV'de yayınlanan Eragon filmi ortalama bir performans sergiledi.

TRT 3'deki Olimpiyat Artı programı A/B'de 4. olarak dikkat çekti.

Hz. Ömer filmi gerilerde kaldı. Dizi Totalde 40. sıraya kadar geriledi. Böyle bir dizinin düşük oranlar alması şaşırtıcı.

Şeflerin Düellosu çok gerilerde kaldı. Yarışmanın yaz ayından sonra ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Yamak Ahmet dünkü bölümüyle yükselişe geçerek dikkat çekti. Dizi A/B'de 20. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Kendimize Doğru Cuma günkü düşüşün ardından yeniden yükselişe geçerek 55. oldu.

İki Dünya Arasında düşüş yaşadı ve 84. oldu.

Yakında Final yapacak olan Bulutların Ötesi dizisi ilk 100'e dahi giremedi. Dizinin 10 dakikalık özeti ise 55. oldu.