10 Ağustos 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 5 50.0%
  • Sultan - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Benzemez Kimse Sana (Star TV)

Oy: 6 60.0%
  • Dinle Sevgili (Fox TV)

Oy: 1 10.0%
  • Eragon (ATV)

• Pis Yedili - Tekrar (Show TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Nur Tatar gümüş madalya alıyor! Harikasın Nur! :)

Ne yazıkki kaybettik olsun gümüşde iyidir sporcumuz daha çok genç tecrübesiz

2016'da Rio'da TÜRKİYE fırtınası esecek!

Çok iyi sporcularımız yetişiyor, tecrübe kazanıyor. :)

- - - Ekleme - - -

Olimpiyat 2020 İSTANBUL olacak İnşallah! :)

Iste altin kizimiz, gururumuz Aslı Çakır Alptekin'in babası

Asli Cakir Alptekin'nin annesi kizinin basarisini izlerken yere yigildi, gozyaslarini tutamadi

Ben Bilmem Esim Bilir total ve ab grubun'da bence birinci olur , ama Benzemez Kimse Sana reytinglerini arttirmis ab'de aralarinda fark cok az olur , ama Benzemez Kimse Sana'da gecebilir.

Ben Bilmem Esim Bilir total ve ab grubun'da bence birinci olur , ama Benzemez Kimse Sana reytinglerini arttirmis ab'de aralarinda fark cok az olur , ama Benzemez Kimse Sana'da gecebilir.

okadar emin olma :) hacı sonuclar açıklandı

totalde esim bilir ab de benzemez kimse sana

büyük risk süper gitmiş ab grubunda STAR Damga vurmuş çok iyi reytingler gerçekten

Show Tv dizilerin tekrarıyla iyi gidiyor.
Kanal D "Ben Bilmem Eşim Bilir" adlı programla iyi gitmiş.
Star ise "Benzemez Kimse Sana" adlı yarışma programıyla iyi gitmiş.
Atv den ses soluk yok :D

Ben bilmem Eşim Bilir fırtına estirmiş. Totalde zirvede, AB'de 6 reytinge ulaşmış. Eğer diğer programlar gibi ikiye bolunseydi 7yi geçerdi
Benzemez Kimse Sana harika gitmiş. Ozellikle AB'de harika. Ama bolunmeseydi AB'de de 5 reyting alarak ikinci olurdu

okadar emin olma :) hacı sonuclar açıklandı

totalde esim bilir ab de benzemez kimse sana

büyük risk süper gitmiş ab grubunda STAR Damga vurmuş çok iyi reytingler gerçekten

Evet , ab'de gecememis ama soyle bi durum var , Ben bilmem esim bilir bolunmuyor yani bolunmeden total'de 6.5 , ab'de 6.0 aliyo , ama Benzemez kimse sana 3'e bolunuyo , sonuc olarak:
Ben Bilmem Esim Bilir - total 6.5 , ab 6.0 almis oluyo
Benzemez Kimse Sana ise - total 3.5 , ab 5.0 almis oluyo , yani Ben bilmem esim bilir her 2.grupta'da daha cok izlenmis.

Evet , ab'de gecememis ama soyle bi durum var , Ben bilmem esim bilir bolunmuyor yani bolunmeden total'de 6.5 , ab'de 6.0 aliyo , ama Benzemez kimse sana 3'e bolunuyo , sonuc olarak:
Ben Bilmem Esim Bilir - total 6.5 , ab 6.0 almis oluyo
Benzemez Kimse Sana ise - total 3.5 , ab 5.0 almis oluyo , yani Ben bilmem esim bilir her 2.grupta'da daha cok izlenmis.

bölünseymis kardesim banane dizilerde özetleyile bölünüyor 10 reyting muhtesemin özeti :d örnek 6 reyting

bölünseymis kardesim banane dizilerde özetleyile bölünüyor 10 reyting muhtesemin özeti :d örnek 6 reyting
Ama onlar oztleriyle bolunuyo sen kendin diyosun , bu ise yeni bolum 3'e bolunmus , oyle bakarsak BBEB'de bolunmseymis total'de 8 reyting , ab'de 7.5 alirdi , ama sonuc olarak daha cok izlenmis , 6.5 ve 6.0 , bana gore BKS'da 3.5 ve 5.0