10-16 Ocak 2025 Haftası Gişe Sonuçları | Yarıyıl Döneminde Gişeler Hareketlendi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,089
Puanı
1,061
10-Ocak-2025-Cuma-Vizyon-Filmleri.jpg

Sömestr tatilinin kendini hissettirmesiyle birlikte sinemalar hareketlenmeye başladı.

Toplamda 1.170.607 izleyicinin salonlara akın ettiği 10-16 Ocak haftasında 'Rafadan Tayfa: Kapadokya' en çok izlenen film oldu. 376.127 izleyiciyle başladığı ilk hafta sonunun ardından vizyon yolculuğuna çok hızlı bir şekilde devam eden film, 2. haftasında 333.478 kişi tarafından izlenerek toplam izleyici sayısını 1 milyon 275 bine ulaştırdı.

10 Ocak'ta gösterime giren üç iddialı film de gişeye iyi giriş yaparak dikkat çekti. Erdal Özyağcılar, Murat Yıldırım, Büşra Pekin, Ezo Sunal, Mert Ege Ak gibi isimlerin yer aldığı, seslendirme kadrosunda ise Ali Poyrazoğlu, Ajda Pekkan, Burak Deniz, Engin Altan Düzyatan ve Kubilay Aka'yı buluşturan 'ŞamPİYONlar' ilk 3 günde 157.640, ilk haftasında 284.117 izleyiciyle 2. sıradan giriş yaptı.

Meltem Akçöl, Demirhan Demircioğlu, Onur Bay, Taha Baran Özbek ve İlker Aksum'un başrollerini paylaştığı, Beyza Alkoç'un '3391 Kilometre' ve '0000 Kilometre'nin ardından sinemaya uyarlanan 3. romanı olan 'Karantina' 121.425 kişiyle yaptığı açılışın devamını 194.815 izleyiciyle getirerek 3. sırada yer aldı.

Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel ve Berat Efe Parlar'ın başrolünü paylaştığı, geçen yıl 450 bin izleyiciye ulaşan 'Kardeş Takımı'nın devam filmi 'Kardeş Takımı 2' ise ilkinin açılışını (79.887) geçerek 3 günde 96.055, bir haftada 148.074 kişi tarafından izlendi.

Cem Gelinoğlu'nun senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı 'Tur Rehberi' ise Gelinoğlu'nun önceki filmleri kadar iddialı bir performans ortaya koyamadı. 1 Ocak'ta vizyona giren ve ilk 5 günde 66.701 kişi tarafından izlenen yapım, 2. haftasında 47.072 izleyiciye ulaşarak toplamda 130 bini geçti.

Dün itibariyle vizyona giren 'Kutsal Damacana 5', 'Aslan Hürkuş: Hürjet Oyunda', 'Kirpi Sonic 3' gibi yapımlarla gişedeki hareketliliğin iyice artması bekleniyor.

İşte gişe sonuçları:
Ekran görüntüsü 2025-01-18 140659.png

Önce 3391 Kilometre sonra Sıfır Kilometre şimdi de Karantina ile damga vurdu Beyza Alkoç. Yaz sezonunda kitaplarından birini dizi olarak izlememiz muhtemel.

Karantina beklediğimden güzel başlamış. Sevindim.

İncirli filmi izlemek isteyip istememiştim geçen hafta, bu hafta izlemek istediğimde kocaman salon full dolduğu için yine izleyemedim. :A Bir Film rakamları paylaşmıyor herhalde listede göremedim, merak etmiştim konumunu... İnternete düşmüş bir filmin kapalı gişe yapması müthiş başarı. Gerçek sinemaseverler hala var demek ki...

Evcilik, İstanbul'da komple kalkmış bu hafta. Büyük bir dağıtımcı beceriksizliği. CGV Mars olduğu için arthouse sinemalar da sahip çıkmadı herhalde filme...