senin yaşam belirtisi gösterdiğine dair bir kanıt değil bu anca bizimde öldüğümüzü gösteren bir kanıt olabilirEkli dosyayı görüntüle 55011
Hahah @xemrexxx ve @destere 'ye yetiştiysem bir yaşam belirtisi göstermişim demektir. @sokak sanati @Çiğdem-
o değilde sen niye düştün ? bir yarışmada yarışmacı diğerinde baş jürisin şaşırttın
bu hafta atılım bekliyorum ozamanÇünkü hastaydım 5 gün geçen hafta. Pek ilgilenemedim senin yarışmanın sahnemi bile seçmedim
bakalim ben 1000 olacakmiyim geçen hafta cumartesi yoktum tüm gün yoksa daha çok olurdumMuhtemelen 600 olur
bakalim ben 1000 olacakmiyim geçen hafta cumartesi yoktum tüm gün yoksa daha çok olurdum
yarışmanın nimetleri bitince 400 lere inerim belki daha fazlaTebrikler. Hızın inanılmaz gerçekten.
senin yaşam belirtisi gösterdiğine dair bir kanıt değil bu anca bizimde öldüğümüzü gösteren bir kanıt olabilir
normal sunucuyuz (sanki sunucu degilken olmamisim gibi davraniyorum )Kız maşallah 1.olmuşsun
Teşekkür ederiz Umut beycim centilmenlik gösterdiğiniz için
haftaya @vadikızı gerilerde olur. Ciddi bir sekilde az takilmaya basladi mecburi
normal sunucuyuz (sanki sunucu degilken olmamisim gibi davraniyorum )
aa öncesinde Haber verde sana konseptleri diyeyim sec videolari aa gerci gerek kalmaz sen zaten elenirsin bu haftaAynen gerilerde olurum haftaya çarşamba yeğenlerimde gelecek bir kaç giremeyebilirimde foruma
aynen iyiki sunucu olmuşsun kızz daha çok yanımızdasın işte
aa öncesinde Haber verde sana konseptleri diyeyim sec videolari aa gerci gerek kalmaz sen zaten elenirsin bu hafta
yalnız öldüğünde 5 yaşındaymış o yaşta zaten çocuğa yüz vermez kızlar acele atmiş kerata )
Forumda ki yaşamını kastediyoruz biz.yalnız öldüğünde 5 yaşındaymış o yaşta zaten çocuğa yüz vermez kızlar acele atmiş kerata )