10 - 16 Aralık 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
revan ne hizası güldürme bi de 2 senelik diziler falan demen güldürüyo beni yeni dizi tutturmanın çok zor olduğu ortam atv de ben 10 yıllık dizi yayınlıyom desin ne alaka :d kanal d yi öne çıkaracam diye komik duruma düşüyon :D

Yakinda vadi my yi ab de gecerse hic sasirmayin
Vadi her gecen hafta yükseliyor ve bu bu hafta da devam edecek

revan ne hizası güldürme bi de 2 senelik diziler falan demen güldürüyo beni yeni dizi tutturmanın çok zor olduğu ortam atv de ben 10 yıllık dizi yayınlıyom desin ne alaka :d kanal d yi öne çıkaracam diye komik duruma düşüyon :D

Gerçekten düşünüp mü konuşuyorsun. Eylül için hazırladığı 2 diziden 1'i tuttu. Aslında Veda da tutmuştu ama Kanal D'ye göre oranları çok düşüktü.

Eğer şile olsaydı şu an eskiden kalma diziler de tutmazdı. Anladın? Ocakta görüşürüz

- - - Ekleme - - -

Gerçekten düşünüp mü konuşuyorsun. Eylül için hazırladığı 2 diziden 1'i tuttu. Aslında Veda da tutmuştu ama Kanal D'ye göre oranları çok düşüktü.

Eğer şike olsaydı şu an eskiden kalma diziler de tutmazdı. Anladın? Ocakta görüşürüz

eskiden kalma dizilere bak bakalım öbgzk 7-8 alıyo :d
yalan dünya 4 alıyo :d
uek 5 alıyo :D
ne eskisi ne diyon ben düşünerek konuşuyom merak etme sen söylediklerine bi bak bakalım mantıkla alakası var mı

- - - Ekleme - - -

ne eskisi ne diyon ben düşünerek konuşuyom merak etme sen söylediklerine bi bak bakalım mantıkla alakası var mı

yine en çok izlenen dizi KVP olmuş her hafta olduğu gibi tebrikler , ab grubunda ise MY 15 reytingle farkla önde

Şefkat Tepe'nin Total grubunda yakaladığı başarı takdire şayan.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Şefkat Tepeye Bak Bide Oda Eskiden Kalma :d

muhteşem yüzyıl silip süpürmüş reytingleri açık ara önde

hemen arkasında öbgz, karadayı, diloş hanım ve behzat Ç. geliyor .. hepsini tebrik ediyorum..

Pis Yedili Star'a geçmiş. :D

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 500, align: center"]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Pis Yedili[/TD]
[TD]Star TV[/TD]
[TD]2.83[/TD]
[TD]7.21[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Gerek yok maliyete falan 1 Erkek 1 Kadın yeterince kurtarıyor zaten, sadece 2 kişi a/b'de 4 küsür reyting. :D

A/b'de 2 reytinglik Pis Yedili maliyeti kurtarsa ne yazar. Gereksiz oyuncu deposu. :D

Son düzenleme:
evet star total 5 ab 2-3 reyting alan diziyi napsın zaten yeteri kadar iyi gidiyo pazartesi,çarşamba,cuma,cumartesi,pazar zaten muhteşem gidiyo sadece salı ve perşembe biraz iyi değil

- - - Ekleme - - -

ama o günlerde iyi film verirse pis yediliden daha fazla izleniyo :)

- - - Ekleme - - -

O begenmedigim obgzk gecen sene 20 lerde alinca vadi 7 aliyodu, ama senin kadar da boyle gorme...lik yapmiyoduk...vadinin eski dip halleri seni baya bi hirslandirmis..

- - - Ekleme - - -

Harbiden ilginç yorumlar yazmışım, düzelttim. :D

Hele biu ile yazilan yorumun bi komedi, bence degistir onu, biu'nin dusmesi obgzk etkisi :d

Yav he he şikede alır anca şimdi görüyoz :d öbgzk 7-8 alıyo dedim niye atladın ki hemen hey Allah ım ya