Ve Yasak Elma bitecek, yayından kalkacak diyenlere inat AB'de Cukur'u geçmiş, ABC de 9 almış, çatlayın da patlayın
Kesinlikle AB youtube izleyicisi olmuş çıkmışBir saç yolma sahnesi için malum diziyi izlemek de ne bileyim. Denekler bu kadar belli etmeyin paçoz seviciliğinizi.
Zalim İstanbul'u unuttun.Büyük isim transferi elde patlıyor artık. Senaryo güzel olsun yeter. Seyirciyi çeker.
Çürük Elma 5milyon izlenen fragmanına ragmen bu kadarcık mı yukselmiş
Pazartesiye bir dizi daha gelirse 3 diziden de reyting alabilir. Sefirin kızı'nın ederi bu demek en fazla 12ryting
Kanald'ye bi tek salı günleri bakıyorumZalim İstanbul'u unuttun.
Salı günleri Kadın vardı?Kanald'ye bi tek salı günleri bakıyorumUnutmuşum o dizide Fikret Kuşkan olmasa ona da saydırmak gerek ama çürük elmada kimse yok
@Aserat A okkalı tokat resmenVe Yasak Elma tertemiz beyinli sabileri zehirleyen Çukur'u çukura gömer üstüne kireç atmalı...
9 demiştim 8,90'da kalmış neyse tebrikler.
Ben 3.sezon izlemiyordumSalı günleri Kadın vardı?
Sırma Yanık'ın kalemi sayesinde sezon sonunu görecek zaten, yoksa çoktan reyting kurbanı olup tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı bile.
Burada ve sosyal medyada nasıl övüldüğünü bir görsen 10+ alır dersin ama Sefirin Kızı gelmeden önceki reytinglere çıkabilmiş anca. Ki SK'nin bölümü için çok durgun demelerine rağmen. Skandal.Kesinlikle AB youtube izleyicisi olmuş çıkmışEllerinden gelse kavga sahnesine kadar sardırırlardi. 6milyonluk izlenen fragmandan 14e cıkan reyting bekliyordum
O kadın çoktan ayrıldı diziden.Salı günleri Kadın vardı?
Sırma Yanık'ın kalemi sayesinde sezon sonunu görecek zaten, yoksa çoktan reyting kurbanı olup tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı bile.
En heycanlı bölümü zaten erkeklerin kavga ettiği bölümdü o da 11 mi ne aldi galibaBurada ve sosyal medyada nasıl övüldüğünü bir görsen 10+ alır dersin ama Sefirin Kızı gelmeden önceki reytinglere çıkabilmiş anca. Ki SK'nin bölümü için çok durgun demelerine rağmen. Skandal.
O dizi beni ilgilendirmiyor önemli olan Elma balonunun patlaması. Bu kadar tantanaya 10+ göremiyorsa kapatsın kepenkleri.En heycanlı bölümü zaten erkeklerin kavga ettiği bölümdü o da 11 mi ne aldi galibaDaha fazlasını alamaz malasef 12 görüp görebileceği
Bir saç yolma sahnesi için malum diziyi izlemek de ne bileyim. Denekler bu kadar belli etmeyin paçoz seviciliğinizi.
Büyük isim transferi elde patlıyor artık. Senaryo güzel olsun yeter. Seyirciyi çeker.
Çürük Elma 5milyon izlenen fragmanına ragmen bu kadarcık mı yukselmiş
Pazartesiye bir dizi daha gelirse 3 diziden de reyting alabilir. Sefirin kızı'nın ederi bu demek en fazla 12ryting
Kılıf aramayın hezimetinize ABC de 9 almış zaten SK'nın gelmesiyle çöpe yolladığınız dizi hepinize gününü gösterdi. ÇATLAYIN DA PATLAYINElma'nın reytinglerini koruması için her hafta bir başrolü öldürmesi lazım yoksa haftaya baş aşağı çakılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?