10 Şubat 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Vuslat (TRT1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Ve Yasak Elma bitecek, yayından kalkacak diyenlere inat AB'de Cukur'u geçmiş, ABC de 9 almış, çatlayın da patlayın :F :F :Z :Z

Büyük isim transferi elde patlıyor artık. Senaryo güzel olsun yeter. Seyirciyi çeker.

Çürük Elma 5milyon izlenen fragmanına ragmen bu kadarcık mı yukselmiş:A

Pazartesiye bir dizi daha gelirse 3 diziden de reyting alabilir. Sefirin kızı'nın ederi bu demek en fazla 12ryting

Bir saç yolma sahnesi için malum diziyi izlemek de ne bileyim. Denekler bu kadar belli etmeyin paçoz seviciliğinizi. :A
Kesinlikle AB youtube izleyicisi olmuş çıkmış :A Ellerinden gelse kavga sahnesine kadar sardırırlardi. 6milyonluk izlenen fragmandan 14e cıkan reyting bekliyordum:F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Çukur AB'de 4. sıraya kadar düşmüş. Bu kadar sıkıcı bölümlerden sonra seyirci gereken cevabı vermiş. Uzatacağız diye bir hal aldı diziyi, sezon sonu bitsin artık. :X

• Beğendim
Reactions: cookies
Büyük isim transferi elde patlıyor artık. Senaryo güzel olsun yeter. Seyirciyi çeker.

Pazartesiye bir dizi daha gelirse 3 diziden de reyting alabilir. Sefirin kızı'nın ederi bu demek en fazla 12ryting
Zalim İstanbul'u unuttun. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kanald'ye bi tek salı günleri bakıyorum:F Unutmuşum o dizide Fikret Kuşkan olmasa ona da saydırmak gerek ama çürük elmada kimse yok :A
Salı günleri Kadın vardı? :A

Sırma Yanık'ın kalemi sayesinde sezon sonunu görecek zaten, yoksa çoktan reyting kurbanı olup tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı bile. :A

• Güldürdün
Salı günleri Kadın vardı? :A

Sırma Yanık'ın kalemi sayesinde sezon sonunu görecek zaten, yoksa çoktan reyting kurbanı olup tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı bile. :A
Ben 3.sezon izlemiyordum:A Hekimoğlu geldi Allah'tan. Şimdi kadın izleyicisi olarak beni ilk bölümden cektiyse şimdi geri kalan "kadın izleyicilerini" çekecek ATEŞ HEKİMOĞLU:A
bu arada sen izliyormuydun(b)

• Olmamış
Reactions: kerem
Sefirin Kızı dün akşamki bölüme rağmen en çok izlenilen dizi olduysa rakiplerinin önümüzdeki haftalarda işi zor. En durgun ve ana karakterin az yer aldığı bir bölümdü.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kesinlikle AB youtube izleyicisi olmuş çıkmış :A Ellerinden gelse kavga sahnesine kadar sardırırlardi. 6milyonluk izlenen fragmandan 14e cıkan reyting bekliyordum:F
Burada ve sosyal medyada nasıl övüldüğünü bir görsen 10+ alır dersin ama Sefirin Kızı gelmeden önceki reytinglere çıkabilmiş anca. Ki SK'nin bölümü için çok durgun demelerine rağmen. Skandal. :A

• Güldürdün
Burada ve sosyal medyada nasıl övüldüğünü bir görsen 10+ alır dersin ama Sefirin Kızı gelmeden önceki reytinglere çıkabilmiş anca. Ki SK'nin bölümü için çok durgun demelerine rağmen. Skandal. :A
En heycanlı bölümü zaten erkeklerin kavga ettiği bölümdü o da 11 mi ne aldi galiba:F Daha fazlasını alamaz malasef 12 görüp görebileceği:F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
En heycanlı bölümü zaten erkeklerin kavga ettiği bölümdü o da 11 mi ne aldi galiba:F Daha fazlasını alamaz malasef 12 görüp görebileceği:F
O dizi beni ilgilendirmiyor önemli olan Elma balonunun patlaması. Bu kadar tantanaya 10+ göremiyorsa kapatsın kepenkleri. :A

Bir saç yolma sahnesi için malum diziyi izlemek de ne bileyim. Denekler bu kadar belli etmeyin paçoz seviciliğinizi. :A

Elma'nın reytinglerini koruması için her hafta bir başrolü öldürmesi lazım yoksa haftaya baş aşağı çakılır :A :A
Kılıf aramayın hezimetinize ABC de 9 almış zaten SK'nın gelmesiyle çöpe yolladığınız dizi hepinize gününü gösterdi. ÇATLAYIN DA PATLAYIN :F