10 Şubat 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dirilisim yine reytingleri alt ust etmis :A Kara Sevda bizimi gececek :F :F :A

Dün medresede arkadaşlarla izledik çok güzeldi reytinglerde süper sorun yok! :)
#SeferbizimZaferAllahındır

Üff ab'yi yine ateşe vermişiz yanıyor maşallah :) Totalde de bi 10+'ları görelim artık haftaya görürüz inşallah.

Eve Dönüş'ün izleyicisinin Kara Sevdayı tercih edeceğini tahmin etmiştim. İyi yükseliş yakalamış tebrikler.

eyvallah aga sağolsın öğrenemedim tablo yapmayı bi türlü :D

Önemli değil. :D O senle ilgili değil sanırım forumla ilgili bir durum, favori üyelerin mesaj paneli farklı o yüzden tablo oluşmuyor diye biliyorum. :D

bende diyorum bu tablo nerden yapılıyor demekki yokmuş :D
Fav10 anasayfasından yazı ekle kısmından tablolu konu açabiliyorsun .Normal yerden açamıyorsun .

Diriliş, Kara Sevda ve Poyraz Karayel yükselmişler tebrikler.

2 haftadır total ve ab'de 5'li reytinglerde dolaşan Poyraz'ın yeniden 6'lı reytinglere yükselmesine sevindim. :) Abc1'de 7 gelir inşallah önümüzdeki hafta.

Hayat Şarkısı da fena gitmemiş tekrarlarıyla.

En büyük öncelikli tebrik Diriliş Ertuğrul'a, dizi çok iyi gidiyor gerçekten. :)

Kara Sevda dizisi müthiş yükseliş yaşamış, çok iyi olmuş. :Z Dizinin son bölümleri baya olaylı gidiyor, yükseliş şaşırtmadı beni. :)

Poyraz Karayel hala çok iyi gidiyor, sezon sonunda görkemli finaliyle ve iyi reytinglerle ekran macerasını sonlandırması dileğiyle.

Bu arada Hayat Şarkısı'nın tekrarları fena gitmemiş, sabah 9'daki tekrarı beklediğimden baya bir iyi gitmiş. :D Kanal D baya da tekrar koymuş, umarım haftaya iyi bir artış yakalayabilir.