10 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 1 4.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

Her komedı fılmının ve dram ızleyen seyırcının davranısları farklı. bır ınsan ısı gucu yoksa ( seyırcın coluk cocuk yada ev hanımıysa )baska kanallarda ılgınc bısey yoksa saat 20 de oturup dızının ozetını ızler.

ama senın seyırcın calısan beyaztur ıse ısten erken gelmek ıcınn ugrasıyorsa dızı ızlemek ıcın bukez bu ugrası vermeyecek saat 21 de dızı baslıyor dıye rahat davranacak yada eve erken geldıyse yemegını yıyıp ekran basına oturacak

bu hafta yalan dunyanın ozetının yenı bolume yaklasmssının sebebı dızı erken baslıyor dıye ekran basına erkenden oturulmasından kaynaklanıyor. dızının saatı oturur hep gec baslarsa ozetın reytıgı zamanla duser

muhteşem yüzyılın karşısındaki en güçlü rakip 7-8 reyting alıyo cuma günü 3 dizi 10 reyting alıyo neredeyse.cuma gününe gelse totalde 1.olamaz bence
Evet 10 reyting alabilir ama
Ferihanin karsisinda sadece 2 tane var 18-20 reyting aliyorlar.Ama muhtesem yuzyilin karsisinda cok rakip var bunlar 25 reyting civari aliyorlar onlara ragmen muhtesem yuzyil 13-14 reyting alip acik ara zirvede.

Eğer gerçekten on yargısızsan ve aksi bişey soylemıyorsan izlemeyi kabul ederdın....
)))))

dediğim gibi senin gibi düşen kişiler karakterlere ısındı. bu ata demırerın yada cem yılmaz her esprisinine gülmek gibi bişey . biliyorsun adam komik bişey soyleyecek hemen guluyorsun...insan alıştığı sevdiği kişiye gulmek için otamatikman hazırlanır...

Son düzenleme:
Yalan Dünyayı izledim. İdare ederdi.. Bu reytingleri gördüğüne inanasım gelmiyor. Benim canım sıkılıyor ara ara izlerken.

takasgulmekten oldum m.yuzyıl bu dizileri ozetidahil geçer haftalık reyting goruoz hepsini geçio feriha m.yuz hayat falan çerez dizlee h.reyting hep geciyor m.yıl

takasgulmekten oldum m.yuzyıl bu dizileri ozetidahil geçer haftalık reyting goruoz hepsini geçio feriha m.yuz hayat falan çerez dizlee h.reyting hep geciyor m.yıl

A/B'de kesin geçer ama totalde geçmesi o kadar kolay olmaz. Cuma günü iki tane 11, bir tane 8'e yakın reyting alan dizi var. Muhteşem Yüzyıl'ın total reytingleri 11-13 arası gidiyor. Pek fark yok yani...

A/B'de kesin geçer ama totalde geçmesi o kadar kolay olmaz. Cuma günü iki tane 11, bir tane 8'e yakın reyting alan dizi var. Muhteşem Yüzyıl'ın total reytingleri 11-13 arası gidiyor. Pek fark yok yani...

aadmın bu dızıler hepsı topla muhteşemle yarısamaz c.tesi ve pazartewi aslan olan y.sizsiniz m.yıl karsısnda7 8 reyting kedigib düso h.sen inanmion dedini ozan admin gerçekcü olalım

totalde 1.olamaz bence ne çerezi aga hayat devam ediyor mu çerez yalan dünya mı çerez adını feriha koydum mu çerez bence çerez kuzey güney veya çocuklar duymasındır
muhteşem yüzyıl cuma günü olsa 1.olamaz

hehe .d bence bunları havada karada fark atar haftalık reytıng goruoz takas

Haftanın her günü Muhteşem Yüzyıl konuştuğumuzun farkında mısınız ? İkinci popüler konumuz da Vadi.

herkes dizisini gününe göre ayarlamış my yi cumaya koyarsan afk de hde de geçer hde ile afk yi çarşambaya koyarsan my geçer bence....

m.yuzyıl ferıha karsılastıran arkadaslara guluom nese hersey ortada uzatmıcam ozan admın de bılıo m.yuzyıl bu dızıler arasındakı farkı ama ovmuyo cunku kendı ızlemıo

herkes dizisini gününe göre ayarlamış my yi cumaya koyarsan afk de hde de geçer hde ile afk yi çarşambaya koyarsan my geçer bence....

Bu ilginç bir yorum olmuş, 3 dizi aynı gün iken çarşamba mı, cuma mı yayınlandığının ne önemi var ki?