Hazem
Favori Üye
Muhtesem Yuyzil bu dizilere fark atarak birinci olur.
Ne AFK nede HDE gecebilir muhtesm yuzyili.
Ne AFK nede HDE gecebilir muhtesm yuzyili.
Bu ilginç bir yorum olmuş, 3 dizi aynı gün iken çarşamba mı, cuma mı yayınlandığının ne önemi var ki?
Bu ilginç bir yorum olmuş, 3 dizi aynı gün iken çarşamba mı, cuma mı yayınlandığının ne önemi var ki?
Bencede muhtesem yuzyil bu dizileri gecer nedense yetenek sizsiniz cumartesi ve pazartesi 10 reyting aliyo fakat carsamba 8
Bencede muhtesem yuzyil bu dizileri gecer nedense yetenek sizsiniz cumartesi ve pazartesi 10 reyting aliyo fakat carsamba 8
yetenek sizsiniz cuma günü olsa 8 reytingte alamaz
Evet.Feriha muhtesemin karsisina gecse en fazla 9 reyting alabilir muhtesem yuzyil ise 13-14yeteneksızınız ferıha daha cok ızlenıo hemde
Evet.Feriha muhtesemin karsisina gecse en fazla 9 reyting alabilir muhtesem yuzyil ise 13-14
Evet.Feriha muhtesemin karsisina gecse en fazla 9 reyting alabilir muhtesem yuzyil ise 13-14
fèrıha batar carsamba gunu
bana göre muhteşem yüzyılı hangi güne koyarsan koy AB grubunda birinci olur ama totalde nolur bilemem .. ama bunlar hep tahmini görüşler neyin ne olduğunu görmek için uygulamak gerekiyor..
feriha tek başına geçemez ama hayat devam ediyor ve yalan dünya bunlarda olursa o zaman muhteşem yüzyıl baya bi düşer ayrıca yetenek sizsiniz cuma günü olsa 8 reyting bile alamaz ne 10 u
Katiliyorum.dusmez bence amakonu kapatalım bence m.yıl fark atar ama hekez fikirleri deisir konuyu kaatalım beence vadide m.yıl cuma açık ara birinci olurlar
hayat devam ediyor'un dünki bölümü şahaneydi, çok beğendim. haftaya daha da heycanlı bi senaryoya dönüşücek. totelde de feriha saçmalığıyla arasında çok az fark var bence HDE son büyük bi hamlede feriha'yı 2. liğe itebilir. bu arada bazıları diyoki "ferihanın ; vahide gördüm gibi büyük bi kozunu kaybetmesine karşı hiç düşmedi." diyenler var ama şunu açıkça söyliyebilirim ki vahide gördüm gitti o dizi daha çok kalitelendi. vahide gördümün dizideki karakteri hele ki o ŞİVESİ berbart ötesiydi ve çoğu kişi onun kötü şivesinden dolayı izlemiyodu o diziyi. bence vahidenin gitmesi diziyi daha bi güzelleştirdi ama hep dediğim gibi ; feriha kadar saçma bi oyuncu kadrosu ve saçmalıkta derece yapan bi senaryo görmedim...