10 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 1 4.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Özetiyle rekor kırdı yazmıştım yukarıda. :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]2[/TD]
[TD] YALAN DÜNYA[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:59:44[/TD]
[TD] 22:58:37[/TD]
[TD] 01:30:21[/TD]
[TD] 11,30[/TD]
[TD] 26,10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

muhtesem yüzyıl özeti 13 reyting geçtigini biliım a/b de

ben beğenmiyorum.aldığı reytingleri medyaya borçlu bu kadar basit

zaten yukardaki yorumunda demişsinki kaliteli bir film olabilir ama reytingleri medyaya borçlu demişsin... filmin kaliteli olması iddialı olması için yeterli bir sebep değilse filmde kaliteden başka ne gibi özellikler bulunmalı sence iddialı olması için... bu konudaki düşüncelerini merak ettim

hayat devam ediyorun reytingi çok iyi 1.oldu olacak dünkü bölümde şahaneydi.şunu açıkça söyleyebiliriz reyting rekabeti anlamında tartışmasız en çekişmeli gün cuma.kreys aga muhteşem yüzyıl cuma günü olsaydı bence 1.olamazdı :D ab de olurdu ama totalde olamazdı.bu kadar iddalı dizi arasında zor bence.

Muhtesem Yuzyili cumya alsalar tabikide 1 olacaktir AFK 11 reyting aliyo.Muhtesem Yuzyil ile 13 hem muhtesem yuzyilin karsisinda 4 yapim var AFD'u m ise 2 yapim var.HDE ve YALAN DUNYA'nin reytinglerini toplasan 18 reyting yapiyor ama yetenek sizsiniz,kuzey guney,sakarya firat,cocuklar duymasini toplasan 25 reyting yapiyo o gunde bile birinci oluyo hemde cok acik ara farkla.

Muhtesem Yuzyili cumya alsalar tabikide 1 olacaktir AFK 11 reyting aliyo.Muhtesem Yuzyil ile 13 hem muhtesem yuzyilin karsisinda 4 yapim var AFD'u m ise 2 yapim var.HDE ve YALAN DUNYA'nin reytinglerini toplasan 18 reyting yapiyor ama yetenek sizsiniz,kuzey guney,sakarya firat,cocuklar duymasini toplasan 25 reyting yapiyo o gunde bile birinci oluyo hemde cok acik ara farkla.

evet çok dogru bir tespit

muhteşem yüzyılın karşısındaki en güçlü rakip 7-8 reyting alıyo cuma günü 3 dizi 10 reyting alıyo neredeyse.cuma gününe gelse totalde 1.olamaz bence

Ben seni hiç anlamıyorum takas ve anlamama nedenimi kendimde bulamıyorum. Ayrıca eğer yorumda bir anlaşılamama sorunu varsa daha nazik cevap verilmesi gerekir.

benim yorumla senin yorum alakasız ondan dedim belki başka birine cevap yazmışsındır :D

benim yorumla senin yorum alakasız ondan dedim belki başka birine cevap yazmışsındır :D

Yo sana yazdım,sen benim yorumuma cevap olarak Yalan Dünya'nın 1. olmadığını söylemişsin, bense yukarıda öyle bir şey yazmamıştım, özetinin özetler arasında birinci olduğunu yazmıştım çünkü benim eleştirdiğim yorum tekrarların diziden soğuttuğuydu. Özet de bir tekrar olduğuna göre, soğutuyorsa 9 reyting almamalıydı.

Yo sana yazdım,sen benim yorumuma cevap olarak Yalan Dünya'nın 1. olmadığını söylemişsin, bense yukarıda öyle bir şey yazmamıştım, özetinin özetler arasında birinci olduğunu yazmıştım çünkü benim eleştirdiğim yorum tekrarların diziden soğuttuğuydu. Özet de bir tekrar olduğuna göre, soğutuyorsa 9 reyting almamalıydı.
focus grubunu soğutmuş demek ki :D özet kaç dk sürmüş ki

focus grubunu soğutmuş demek ki :D özet kaç dk sürmüş ki

Reklamsız 55 dakika, reklamlı 1 saat, dram dizileri için uzun sayılmaz aslında ama komedi dizileri için uzun. Ben özet çok uzayınca reytingler düşer diye düşünüyordum ama SBT'ye göre tam aksini gösteriyor durum.

Reklamsız 55 dakika, reklamlı 1 saat, dram dizileri için uzun sayılmaz aslında ama komedi dizileri için uzun. Ben özet çok uzayınca reytingler düşer diye düşünüyordum ama SBT'ye göre tam aksini gösteriyor durum.
9 da falan başladıysa normaldir özet çok fazla uzun olmayınca(fox dizileri gibi) reytinge etki etmez pek

Toplam alınan reklamlarda bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Diziyi reklamsız yayınlamak reytingi arttırabilir belki ama reytingi artmış bile olsa sıralamada ikinci olmasına neden olmuş da olabilir bu durum, eğer araya daha çok reklam girseydi daha geç saatte biterdi ve rakipler yaklaşık yarım saat yalnız kalmazdı.Ben açıkçası Adını Feriha Koydum'un A/B'de yarım saati bulan yalnızlık sürecinden dolayı 0,10 reyting farkla birinci olduğunu düşünüyorum.
yanılıyorsunuz feriha yarım saat yalnız yayımlanmıyor. saat 23 den sonraki vakite 5-10 dakika dizi diğeri reklam ve tanıtımla dolduruluyor.

birde komedi ve sitkomların şöyle bir durumu vardır uzun reklamsız dönemlerde diğer kanallar reklama girince hemen seyirci çeker çünkü sitkomların geçen haftaları izlemesenizde o bölümün 10 dakikasını seyircinin anlamasında sorun olmaz güler sonra asıl dizinize dönersiniz.. yani kısacası yalan dünya bu reklam stratejisine ragmen birinciliği kapamamış.

uçankuşun fokus gurubudandaki çogu yorumcu yalan dünyanın sıktıgını bildirmiş. bende yaklaşık bir aydır yalan dünyanın beklentilerin çok altında kaldıgı her geçen hafta güldürmekten uzaklaştıgı şaçmladıgını söylüyorum. bu durum hemen dizinin reytingine yansımaz zamanla sıkılan seyirci çözümünü bulur. özelikle sitkom izleyen seyircinin zengin olmasından havaların ısınmasıyla reytinginde büyük düşüşler yansıyacagını büyük ihtimal . yazın bu haliyle yalan dünya iyice çakılacaktır

ayrıca uzun reklamsan dolayı özetin reytingi arttı. seyirci diziyi eski başlama saatinde yani 15-20 dakika önce başlayacagını umarak ekran başına geçti. ve mecburen özetide izledi. bu özetin yüksek çıkması bu haftalık bir durum haftaya seyirci 21 gibi ekran başına oturacaktır özetin reytingi düşecektir

Son düzenleme:
yanılıyorsunuz feriha yarım saat yalnız yayımlanmıyor. saat 23 den sonraki vakite 5-10 dakika dizi diğeri reklam ve tanıtımla dolduruluyor. birde komedi ve sitkomların şöyle bir durumu vardır uzun reklamsız dönemlerde diğer kanallar reklama girince hemen seyirci çeker çünkü sitkomların geçen haftaları izlemesenizde o bölümün 10 dakikasıda anlar ve gülersin sonra asıl dizinize dönersiniz.. yani kısacası yalan dünya bu reklam stratejisine ragmen birinciliği kapamamış durumda uçankuşun fokus gurubudandaki çogu yorumcu yalan dünyanın sıktıgını bildirmiş. bende yaklaşık bir aydır yalan dünyanın beklentilerin çok altında kaldıgı her geçen hafta güldürmekten uzaklaştıgı şaçmladıgını söylüyorum. bu durum hemen dizinin reytingine yansımaz zamanla sıkılan seyirci çözümünü bulur. özelikle sitkom izleyen seyircinin zengin olmasından havaların ısınmasıyla reytinginde büyük düşüşler yansıyacagını göstergesi. yazın bu haliyle yalan dünya yazın iyice çakılacaktır

Katılmıyorum, ben dizinin ilk bölümlerini daha sıkıcı buluyordum, bence giderek komedi dozu artıyor.

Tüm diziler finalden önce uzun reklam arası alıyor, bunu Yalan Dünya da yaptı, ben Feriha'nın reytingde şanslı olduğunu kesinlikle düşünüyorum.

saçma konular üzerinde durmaktan vazgeçin artık. cumaya alınması için dünyaya meteor çarpması lazım.

@takas o geçen seneydi. hiç bi dizi medya doldurmasıyla 2 sezon muhteşem reytingler alamaz. ilk bi kaç bölüm öyleydi.

Katılmıyorum, ben dizinin ilk bölümlerini daha sıkıcı buluyordum, bence giderek komedi dozu artıyor.

Tüm diziler finalden önce uzun reklam arası alıyor, bunu Yalan Dünya da yaptı, ben Feriha'nın reytingde şanslı olduğunu kesinlikle düşünüyorum.

eger sırf aksi bişey yazayım diye yazmadıysan :))))) şuanki komedi dozunun yüksek oldugunu düşünüyorsan karakterlere alışman zaman almıştır demek. ilk bölümde özelikle espiri bonbardımanı vardı. eger karakterlere alıştıysan dikkatlice ilk bmlümü tekrar izlemeni tavsiye ederim şimdi daha çok güleceğin garantisi verebilirim

eger sırf aksi bişey yazayım diye yazmadıysan :))))) şuanki komedi dozunun yüksek oldugunu düşünüyorsan karakterlere alışman zaman almıştır demek. ilk bölümde özelikle espiri bonbardımanı vardı. eger karakterlere alıştıysan dikkatlice ilk bmlümü tekrar izlemeni tavsiye ederim şimdi daha çok güleceğin garantisi verebilirim

Aslında ben senin aksi bir şey yazmak için çabaladığını düşünüyorum, bakarsak tüm mesajların bu yönde zaten. :)

Tekrar izlemeyi pek sevmiyorum, iyice sıkılırım diye düşünüyorum.

Yalan Dünya'nın kalitesinin ve komedisinin artıp artmadığına dair forumda veya twitter'da bir anket düzenlesek "arttı" diyenlerin büyük bir farkla zirvede olacağına inanıyorum.

Yaa anlamsız tartışmalara gerek yok.Sonuçta 3 dizide çok güzel oranlar almış; 3 Kanalda böyle zorlu bir günde başarılı olmuşken neyin tartışması bu.

Ben Yalan Dünya' yı izledim;ama diğer 2 filmde çok kaliteli ve güçlü başarıları hep devam eder inşallah.

Yaa anlamsız tartışmalara gerek yok.Sonuçta 3 dizide çok güzel oranlar almış; 3 Kanalda böyle zorlu bir günde başarılı olmuşken neyin tartışması bu.

Ben Yalan Dünya' yı izledim;ama diğer 2 filmde çok kaliteli ve güçlü başarıları hep devam eder inşallah.

Burada reytingden çok Yalan Dünya'nın içeriğini tartışıyoruz aslında.

yanılıyorsunuz feriha yarım saat yalnız yayımlanmıyor. saat 23 den sonraki vakite 5-10 dakika dizi diğeri reklam ve tanıtımla dolduruluyor.

birde komedi ve sitkomların şöyle bir durumu vardır uzun reklamsız dönemlerde diğer kanallar reklama girince hemen seyirci çeker çünkü sitkomların geçen haftaları izlemesenizde o bölümün 10 dakikasını seyircinin anlamasında sorun olmaz güler sonra asıl dizinize dönersiniz.. yani kısacası yalan dünya bu reklam stratejisine ragmen birinciliği kapamamış.

uçankuşun fokus gurubudandaki çogu yorumcu yalan dünyanın sıktıgını bildirmiş. bende yaklaşık bir aydır yalan dünyanın beklentilerin çok altında kaldıgı her geçen hafta güldürmekten uzaklaştıgı şaçmladıgını söylüyorum. bu durum hemen dizinin reytingine yansımaz zamanla sıkılan seyirci çözümünü bulur. özelikle sitkom izleyen seyircinin zengin olmasından havaların ısınmasıyla reytinginde büyük düşüşler yansıyacagını büyük ihtimal . yazın bu haliyle yalan dünya iyice çakılacaktır

ayrıca uzun reklamsan dolayı özetin reytingi arttı. seyirci diziyi eski başlama saatinde yani 15-20 dakika önce başlayacagını umarak ekran başına geçti. ve mecburen özetide izledi. bu özetin yüksek çıkması bu haftalık bir durum haftaya seyirci 21 gibi ekran başına oturacaktır özetin reytingi düşecektir

dram filmlerinin özetini tekrar izlemek sıkıcı olabilir ama komedi filmlerinde özet insanları sıkmaz .. bence seyirci eğer yalan dünyayı izleyecekse her zaman saat 8 den sonra o kanalı açacak ve özetide sıkılmadan izleyecektir... tüm komedi tekrarlarına bakarsan Ç.G.H.B buna örnek..tekrarlarıda daima çok izlenir.. mesela zamanında reyting olarak yerlerde sürünen adanalı tekrarları.... bir zamanlar zirveye oynayan aliye filminden daha çok izlenmesi gibi...