bu arada ne zirvesinden bahsediyosunuz ki yalan dünya 3.oldu cuma gününü toplamda 3.tamamladı
Özetiyle rekor kırdı yazmıştım yukarıda.
bu arada ne zirvesinden bahsediyosunuz ki yalan dünya 3.oldu cuma gününü toplamda 3.tamamladı
Özetiyle rekor kırdı yazmıştım yukarıda.
ben beğenmiyorum.aldığı reytingleri medyaya borçlu bu kadar basit
hayat devam ediyorun reytingi çok iyi 1.oldu olacak dünkü bölümde şahaneydi.şunu açıkça söyleyebiliriz reyting rekabeti anlamında tartışmasız en çekişmeli gün cuma.kreys aga muhteşem yüzyıl cuma günü olsaydı bence 1.olamazdı ab de olurdu ama totalde olamazdı.bu kadar iddalı dizi arasında zor bence.
Muhtesem Yuzyili cumya alsalar tabikide 1 olacaktir AFK 11 reyting aliyo.Muhtesem Yuzyil ile 13 hem muhtesem yuzyilin karsisinda 4 yapim var AFD'u m ise 2 yapim var.HDE ve YALAN DUNYA'nin reytinglerini toplasan 18 reyting yapiyor ama yetenek sizsiniz,kuzey guney,sakarya firat,cocuklar duymasini toplasan 25 reyting yapiyo o gunde bile birinci oluyo hemde cok acik ara farkla.
muhteşem yüzyılın karşısındaki en güçlü rakip 7-8 reyting alıyo cuma günü 3 dizi 10 reyting alıyo neredeyse.cuma gününe gelse totalde 1.olamaz benceMuhtesem Yuzyili cumya alsalar tabikide 1 olacaktir AFK 11 reyting aliyo.Muhtesem Yuzyil ile 13 hem muhtesem yuzyilin karsisinda 4 yapim var AFD'u m ise 2 yapim var.HDE ve YALAN DUNYA'nin reytinglerini toplasan 18 reyting yapiyor ama yetenek sizsiniz,kuzey guney,sakarya firat,cocuklar duymasini toplasan 25 reyting yapiyo o gunde bile birinci oluyo hemde cok acik ara farkla.
Ben seni hiç anlamıyorum takas ve anlamama nedenimi kendimde bulamıyorum. Ayrıca eğer yorumda bir anlaşılamama sorunu varsa daha nazik cevap verilmesi gerekir.
benim yorumla senin yorum alakasız ondan dedim belki başka birine cevap yazmışsındır
focus grubunu soğutmuş demek ki özet kaç dk sürmüş kiYo sana yazdım,sen benim yorumuma cevap olarak Yalan Dünya'nın 1. olmadığını söylemişsin, bense yukarıda öyle bir şey yazmamıştım, özetinin özetler arasında birinci olduğunu yazmıştım çünkü benim eleştirdiğim yorum tekrarların diziden soğuttuğuydu. Özet de bir tekrar olduğuna göre, soğutuyorsa 9 reyting almamalıydı.
focus grubunu soğutmuş demek ki özet kaç dk sürmüş ki
9 da falan başladıysa normaldir özet çok fazla uzun olmayınca(fox dizileri gibi) reytinge etki etmez pekReklamsız 55 dakika, reklamlı 1 saat, dram dizileri için uzun sayılmaz aslında ama komedi dizileri için uzun. Ben özet çok uzayınca reytingler düşer diye düşünüyordum ama SBT'ye göre tam aksini gösteriyor durum.
yanılıyorsunuz feriha yarım saat yalnız yayımlanmıyor. saat 23 den sonraki vakite 5-10 dakika dizi diğeri reklam ve tanıtımla dolduruluyor.Toplam alınan reklamlarda bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Diziyi reklamsız yayınlamak reytingi arttırabilir belki ama reytingi artmış bile olsa sıralamada ikinci olmasına neden olmuş da olabilir bu durum, eğer araya daha çok reklam girseydi daha geç saatte biterdi ve rakipler yaklaşık yarım saat yalnız kalmazdı.Ben açıkçası Adını Feriha Koydum'un A/B'de yarım saati bulan yalnızlık sürecinden dolayı 0,10 reyting farkla birinci olduğunu düşünüyorum.
yanılıyorsunuz feriha yarım saat yalnız yayımlanmıyor. saat 23 den sonraki vakite 5-10 dakika dizi diğeri reklam ve tanıtımla dolduruluyor. birde komedi ve sitkomların şöyle bir durumu vardır uzun reklamsız dönemlerde diğer kanallar reklama girince hemen seyirci çeker çünkü sitkomların geçen haftaları izlemesenizde o bölümün 10 dakikasıda anlar ve gülersin sonra asıl dizinize dönersiniz.. yani kısacası yalan dünya bu reklam stratejisine ragmen birinciliği kapamamış durumda uçankuşun fokus gurubudandaki çogu yorumcu yalan dünyanın sıktıgını bildirmiş. bende yaklaşık bir aydır yalan dünyanın beklentilerin çok altında kaldıgı her geçen hafta güldürmekten uzaklaştıgı şaçmladıgını söylüyorum. bu durum hemen dizinin reytingine yansımaz zamanla sıkılan seyirci çözümünü bulur. özelikle sitkom izleyen seyircinin zengin olmasından havaların ısınmasıyla reytinginde büyük düşüşler yansıyacagını göstergesi. yazın bu haliyle yalan dünya yazın iyice çakılacaktır
yalan dunya geldı atv coktu
Katılmıyorum, ben dizinin ilk bölümlerini daha sıkıcı buluyordum, bence giderek komedi dozu artıyor.
Tüm diziler finalden önce uzun reklam arası alıyor, bunu Yalan Dünya da yaptı, ben Feriha'nın reytingde şanslı olduğunu kesinlikle düşünüyorum.
eger sırf aksi bişey yazayım diye yazmadıysan )))) şuanki komedi dozunun yüksek oldugunu düşünüyorsan karakterlere alışman zaman almıştır demek. ilk bölümde özelikle espiri bonbardımanı vardı. eger karakterlere alıştıysan dikkatlice ilk bmlümü tekrar izlemeni tavsiye ederim şimdi daha çok güleceğin garantisi verebilirim
Yaa anlamsız tartışmalara gerek yok.Sonuçta 3 dizide çok güzel oranlar almış; 3 Kanalda böyle zorlu bir günde başarılı olmuşken neyin tartışması bu.
Ben Yalan Dünya' yı izledim;ama diğer 2 filmde çok kaliteli ve güçlü başarıları hep devam eder inşallah.
yanılıyorsunuz feriha yarım saat yalnız yayımlanmıyor. saat 23 den sonraki vakite 5-10 dakika dizi diğeri reklam ve tanıtımla dolduruluyor.
birde komedi ve sitkomların şöyle bir durumu vardır uzun reklamsız dönemlerde diğer kanallar reklama girince hemen seyirci çeker çünkü sitkomların geçen haftaları izlemesenizde o bölümün 10 dakikasını seyircinin anlamasında sorun olmaz güler sonra asıl dizinize dönersiniz.. yani kısacası yalan dünya bu reklam stratejisine ragmen birinciliği kapamamış.
uçankuşun fokus gurubudandaki çogu yorumcu yalan dünyanın sıktıgını bildirmiş. bende yaklaşık bir aydır yalan dünyanın beklentilerin çok altında kaldıgı her geçen hafta güldürmekten uzaklaştıgı şaçmladıgını söylüyorum. bu durum hemen dizinin reytingine yansımaz zamanla sıkılan seyirci çözümünü bulur. özelikle sitkom izleyen seyircinin zengin olmasından havaların ısınmasıyla reytinginde büyük düşüşler yansıyacagını büyük ihtimal . yazın bu haliyle yalan dünya iyice çakılacaktır
ayrıca uzun reklamsan dolayı özetin reytingi arttı. seyirci diziyi eski başlama saatinde yani 15-20 dakika önce başlayacagını umarak ekran başına geçti. ve mecburen özetide izledi. bu özetin yüksek çıkması bu haftalık bir durum haftaya seyirci 21 gibi ekran başına oturacaktır özetin reytingi düşecektir