10 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 1 4.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

Toplam alınan reklamlarda bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Diziyi reklamsız yayınlamak reytingi arttırabilir belki ama reytingi artmış bile olsa sıralamada ikinci olmasına neden olmuş da olabilir bu durum, eğer araya daha çok reklam girseydi daha geç saatte biterdi ve rakipler yaklaşık yarım saat yalnız kalmazdı.

Ben açıkçası Adını Feriha Koydum'un A/B'de yarım saati bulan yalnızlık sürecinden dolayı 0,10 reyting farkla birinci olduğunu düşünüyorum.

AFK koydum bu hafta baya yükselerek iki grubtada zirveyi kapmis cok ama cok basarili.

HDE Total de süper AFK la arada 1 reyting bile yok. AB de ise vasat bir performans gösteriyor.

Yalan Dünya reytinglerini yükseltmis olsada AB de zirveyi kaybetmis, total de ise 8 reytinge dayanarak 3. Siraya yükselmis.

Bir cocuk sevdim cok kötü gidiyor, bu dizinin reytinglerini görünce Akasya Duragini Niye kaldirdiniz diyor insan.

Babam Icin cok gec yayinlanmasina ragmen AB de ilk 25 e girmeyi basardi.

Beyaz Show iki grubtada basarili bu reytingler Uzun süre daha yayinlanir.

Babam Icin cok gec yayinlanmasina ragmen AB de ilk 25 e girmeyi basardi.

Aslında geç saat reyting için daha avantajlı bir saat, yani daha iyi reyting alması beklenirdi. Tahminen 20:00'de yayınlansaydı daha kötü olacaktı ama birçok husus reytingi etkiliyor, çok kesin bir şey söyleyemeyiz yine de.

Dizi 22.45'de başlayıp, 24.50'de bitmiş ve karşısında da Beyaz Show gibi bir yapım vardı. Bence aldığı oranlar Totalde kötü olsa da A/B'de iyi denebilir

Nedense her hafta Feriha`nın ikinci olacağı söyleniyor ama ertesi sabah Ferihayı totalde 1ci görüyoruz
adını feriha koydum totalde ve a/b 'de reytinglerini iyice yükseltti yalan dünya 2 haftadır a/b 'de iyi gidiyordu ama adını feriha koydum feriha ve emir'in evlenmesiyle başarı yakaladı... senaristleri tebrik etmek gerk bende her cuma adını feriha koydum izliyorum
[:'(]

Dizi 22.45'de başlayıp, 24.50'de bitmiş ve karşısında da Beyaz Show gibi bir yapım vardı. Bence aldığı oranlar Totalde kötü olsa da A/B'de iyi denebilir

Dizi 20:00'de başlayıp karşısında 3 iddialı dizi olsa bence daha düşük oran alırdı, anlatmak istediğim bu, geç saatte yayınlanmak bir zarar değil, yarardır çoğu zaman, reytingi düşen diziler hep geç saate kaydırılır ve reytingleri az da olsa toparlanır, geç saatler her zaman daha iddiasızdır. Ama reyting sadece rakibin durumuna göre değişmez tabi, çok faktör var dediğim gibi, o nedenle çok ısrarcı konuşmak istemem.

8 reyting çok kotu gerçekten en az 10 hakkedio

hayat devam ediyorun reytingi çok iyi 1.oldu olacak dünkü bölümde şahaneydi.şunu açıkça söyleyebiliriz reyting rekabeti anlamında tartışmasız en çekişmeli gün cuma.kreys aga muhteşem yüzyıl cuma günü olsaydı bence 1.olamazdı
ab de olurdu ama totalde olamazdı.bu kadar iddalı dizi arasında zor bence.

Takas kreys'in damarına basma.

Dizilerin kalitesini reytingler göstermez kanımca ama kaliteli bulduğunuz dizilere saygım sonsuz.

aynen katılıyorum bu sözlere dizilerin kalitesini reyting belirlemez .. mesela benim için behzat ç. en kaliteli film ama bir kez bile birinci olduğunu göremedim.. her iki gruptada birinci olduğu gün çırılçıplak sokağa koşup dansedeceğim

Bence o kadar iddialı konuşma hiç bir şey imkansız değildir.

muhteşem yüzyılın izleyici kitlesi film hangi güne alınırsa alınsın filmini bırakmaz...

muhteşem yüzyılın izleyici kitlesi film hangi güne alınırsa alınsın filmini bırakmaz...

hiç zannetmiyorum ben hiçbir zaman çok iddalı ve güçlü bi dizi olarak göremedim nedense kaliteli bi dizi olabilir ama aldığı reytingleri medya ya borçlu cuma günü totalde 1.olamaz

</SPAN>

NOTLAR;</SPAN>
'Focus' grubunun haftalardır yaptığı uyarı gerçek oldu… Kanal D, her gün verilen tekrarlarla kısa sürede 'focus' grubunu 'Yalan Dünya'dan soğuttu!.. Defalarca uyardı 'focus' grubu Kanal D'yi bu konuda... Sonuç ortada… 'Yalan Dünya' bu hafta da 'Adını Feriha Koydum'un gerisinde kaldı!.. Feriha ve Emir'in evliliğinin ardından herkesi ekrana kilitleyen 'Adını Feriha Koydum'da dün yine romantik anlar dikkat çekmiş… </SPAN>
Dün akşama damgasını vuran program ise 'Beyaz Show' oldu. Beyazıt Öztürk 'focus' grubuna göre, birkaç haftadır inanılmaz işler yapıyor… Hollywood yıldızı Megan Fox'un ardından, geçen hafta şarkılarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran Nayer, dün gece ise Victoria Secret's meleği Anna Beatriz Barros, Beyaz Show'daydı… 'Focus' grubuna göre Beyazıt Öztürk, artık Türkiye standartlarının çok çok üzerinde bir program yapıyor… Dün gece sadece Anna Beatriz Barros değil, Eurovision temsilcisi Can Bonomo ve boşanma haberleriyle gündemde olan Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı çifti de program konuğuydu… Şu ekibe bakar mısınız?.. Müthiş… </SPAN>
Sabah kuşağında 'Saba Tümer' şaşırtıyor… Yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik programlarıyla hayli dikkat çeken Saba Tümer, Cuma günleri Yaşar Nuri Öztürk'le hayli gerilerde kalıyor.. Yaşar Nuri Öztürk'ün programda ağlamış olması da programı yukarılara çekememiş…</SPAN>
TNT'deki 'Magazin Dünyası' programdaki Ebru Gündeş'ın babasıyla yıllardır barışmaması tartışıldı... Program konuğu Vatan Şaşmaz ve yorumcusu Elif Aktuğ'un Ebru Gündeş'e hak verdiği, Bilal Özcan'ın ise onlara karşı olduğu anlar ilgiyle izlenmiş…</SPAN>
FOX'taki 'Su Gibi'de dün yine bir çift dünya evine girdi… Programın sonundaki o anlar 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…</SPAN>
Çarkıfelek, prime time'da da, öğle kuşağında da dikkat çekiyor… Dün prime time'da yayınlanan Çarkıfelek, 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş.</SPAN>
Gece kuşağında Trabzon'un olaylı Gaziantepspor maçının özetini veren TRT 3 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş...</SPAN>
Focus grubunun yanı sıra, düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle: </SPAN>

@muratti1905</SPAN>
@ucankusfocus okanı izliyorumm yine süperr</SPAN>

@asliayverdi</SPAN>
@ucankusfocus hayat devam ediyor izledim arkasindan 1kadin1erkek..</SPAN>

@meloskig</SPAN>
@ucankusfocus adını feriha koydum ve küçük hanımefendi fınale 3 bölüm kaldı ve kötü bir son oldu</SPAN>

@Senaakcill</SPAN>
@ucankusfocus Yalan Dünya. Neden mi izliyorum Çünkü çok komik izlemeye doyamıyorm repliklerini çok seviyorum
</SPAN>

@Burcuptk</SPAN>
@ucankusfocus çarkıfelekten sonra bir çocuk sevdim izliyoruz.</SPAN>

@mertdrya</SPAN>
@ucankusfocus once star haber suan carkifelek yeni dönemiyle tam bir yarisma formatinda carkifelekten sonra adini feriha koydm izlenir</SPAN>

@bmyildirim Kapat</SPAN>
@ucankusfocus Bugün Ne Giysem jürisi oylamaya başlayınca niye bir hallenme durumuna geçiyorlar acaba?</SPAN>

@ersanocali</SPAN>
@ucankusfocus mgzn dunyasinda ebru gündeş muhabbet, güzeldi valla… bence de ebru babasiylan barismasin</SPAN>

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="width: 160, align: right"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

uçankuş fokus cuma reytinglerini rölantiye almış her hafta aynı sonuç sürpriz birşey yok

hayat devam ediyor'un dünki bölümü şahaneydi, çok beğendim. haftaya daha da heycanlı bi senaryoya dönüşücek. totelde de feriha saçmalığıyla arasında çok az fark var bence HDE son büyük bi hamlede feriha'yı 2. liğe itebilir. bu arada bazıları diyoki "ferihanın ; vahide gördüm gibi büyük bi kozunu kaybetmesine karşı hiç düşmedi." diyenler var ama şunu açıkça söyliyebilirim ki vahide gördüm gitti o dizi daha çok kalitelendi. vahide gördümün dizideki karakteri hele ki o ŞİVESİ berbart ötesiydi ve çoğu kişi onun kötü şivesinden dolayı izlemiyodu o diziyi. bence vahidenin gitmesi diziyi daha bi güzelleştirdi ama hep dediğim gibi ; feriha kadar saçma bi oyuncu kadrosu ve saçmalıkta derece yapan bi senaryo görmedim...

hiç zannetmiyorum ben hiçbir zaman çok iddalı ve güçlü bi dizi olarak göremedim nedense kaliteli bi dizi olabilir ama aldığı reytingleri medya ya borçlu cuma günü totalde 1.olamaz

kaliteli bir dizinin iddialı olamayacağı sonucuna nasıl ulaştın takas.

Bu yoruma hiç katılmıyorum, tekrarlar diziden soğutmuş olsaydı özetiyle rekor kırmazdı. Eğer ikincilikte illa bir neden aranacaksa Feriha'nın yükselişine bağlanabilir. Ama ben yarım saatlik boşluktan dolayı zirvenin el değiştirdiğine inanmaya devam ediyorum.

bu arada ne zirvesinden bahsediyosunuz ki yalan dünya 3.oldu
cuma gününü toplamda 3.tamamladı