10 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 1 4.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
AFK senaristlerini kutlamak lazim, Vahide Gordumun gidisiyle yara alan dizi cok yerinde hamlelerle yukseldi, fakat bu heyecani ne kadar surdururler merak konusu. HDE muhtesem baslangicin ardindan 4.bolumden sonra standart ve basarisiz bir senaryoyla karsimiza geldi fakat son bir kac haftada dizide cok buyuk gelismeler oldu, bu sekilde devam ederse reytinglerini daha da yukseltecegini dusunuyorum, bunun sonucunda da total'de liderligi alir. Yalan Dunya bir sitcom olarak cok basarili ve hala oranlari oldukca yuksek, tabi ulkemizde ozellikle son donemde sitcom'larin genel anlamda bu basariyi gosteremedigini yada devamliligini saglayamadiklarini dusunursek, Yalan Dunyanin bu basarisini daha nekadar devam ettirecegi merak konusu... BCS bu kategorinin dizisi degil, ancak PT2'de kendine iyi bir yer bulabilir, bence eziliyor bu rakiplerin yaninda.

Avrupa Yakası 6 yıllık bir efsane, bence hep zirvede yer almasa da Yalan Dünya da aynı başarılara hatta daha iyisine imza atabilir.

Avrupa Yakası 6 yıllık bir efsane, bence hep zirvede yer almasa da Yalan Dünya da aynı başarılara hatta daha iyisine imza atabilir.

Tabi ki atabilir ama dedigim gibi son donemde durumlar biraz degisti, yani avrupa yakasinin zamaninda ki gibi bir ortam yok, piyasa daha yogun dizi uretiyor ve tabi cok cabukta harciyor. Yani Yalan Dunyanin isi Avrupa Yakasindan cok daha zor. Bunlari dusundugumuz zaman dizinin Yahsi Cazibenin yada Cocuklar Duymasinin durumuna dusmesi hicte zor degil. Ben HDE izliyorum ama bu rekabetin olmasi beni cok mutlu ediyor, en azindan bir zenginlik var, keske her gun boyle olsa. Bu nedenle umarim Yalan Dunya o dususu yasamaz.

1e1k A/b beyaz show olmasa en az 6 reyting en fazla 7 alirdi çünkü süperdi Hala TT suan Star'tv bugün kolaj bölüm var inş tutar

1e1k A/b beyaz show olmasa en az 6 reyting en fazla 7 alirdi çünkü süperdi Hala TT suan Star'tv bugün kolaj bölüm var inş tutar

Cümlen güzel olmuş kreys, "en az 6, en fazla 7", insan en az, en fazla diyince araya 3-4 reyting fark koyacak sanıyor. :)

Adini Feriha Koydum'un iki grupta da zirvede yer almasi beni çok mutlu etti.. Tebrikler Adini Feriha Koydum ekibi.

Keşke her gün böyle olsa. 3 tane iyi dizi alternatifi var. Herkes memnundur herhalde Cuma akşamlarından. Reytingler de dengeli gidiyor, hepsinin de durumu çok iyi...

Keşke her gün böyle olsa. 3 tane iyi dizi alternatifi var. Herkes memnundur herhalde Cuma akşamlarından. Reytingler de dengeli gidiyor, hepsinin de durumu çok iyi...

çarsamba günü ö.b.g.z zamanki karsisina kuzey güney yeteneksizsiniz sakarya fırat çocuklar duymasin bide ucurum oldugunu düsün ö.b.g.z totalde 13 ab 15 geçemez adım gibi eminim en zor gün bence çarsamba

kvp zaten lokomatif bir kitlesi var persembe günü çok iyi durumu tnt gibi bir kanalda sali günü star akasya idare ediordu ama bu sali star yayin akisi accayip güclü bjk barça 1e1k özel total ab %10a 3 den fazla yapım sokabilir

çarsamba günü ö.b.g.z zamanki karsisina kuzey güney yeteneksizsiniz sakarya fırat çocuklar duymasin bide ucurum oldugunu düsün ö.b.g.z totalde 13 ab 15 geçemez adım gibi eminim en zor gün bence çarsamba

kvp zaten lokomatif bir kitlesi var persembe günü çok iyi durumu tnt gibi bir kanalda sali günü star akasya idare ediordu ama bu sali star yayin akisi accayip güclü bjk barça 1e1k özel total ab a 3 den fazla yapım sokabilir
Konu neden Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye geldi anlamadım.

Ama haklısın Çarşamba günleri de alternatif açısından gayet güzel bir gün.

Muhteşem Yüzyıl, Yetenek Sizsiniz, Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve Çocuklar Duymasın dizi sevenler için iyi seçenekler olarak görülebilir. Fakat Çocuklar Duymasın yerine daha kaliteli bir komedi görmeyi tercih ederdim beni.

Ayrıca Çarşamba gününün zorluk anlamında Cuma'da pek farkı olduğunu düşünmüyorum. Muhteşem Yüzyıl, Cuma'ya geçse düşüş yaşar bence. Fakat olmayacak şeyler üzerinden konuşmak anlamsız.

AFK her iki grupta da almış liderliği. Ancak oranlar birbirine yakın oranlar, zirve el değiştirebilir.

Hayat Devam Ediyor sıralamada değişiklik yaşamasa da oranlarını artırmayı başarmış.

Yalan Dünya çok iyi oranlar almış. Dizinin özeti bile her iki grupta da ilk 5'e girmiş.

Beyaz Show A/B'de 6. olmayı başarmış.

Bir Çocuk Sevdim çok kötü gitmiş. Dizinin acilen gün değiştirmesi gerek.

Unutma Beni her iki grupta da 20 shareyi geçmeyi başarmış.

Bir Erkek Bir Kadın A/B'de 10 shareyi geçmesi rağmen önceki haftalara göre kötü gitmiş.

yalan dünya reytingleri artmış - hayat devam ediyor reytingler artmış - Feriha'nın reytingleri artmış nasıl oluyor bu :D

Yalan dunya ab de bıle bırıncı olamamıs ne yal .... okadar kadro avrupa yakası mırasına ragmen...

ayrıca kanal d yalan dunyadakı reytıng kaybından dolayı dızının ozetını uzun tutup reklamı kıstı. reklam arası cok uzun oldu mesela son saate 45 dakıka hıc kesmeden dızı yayınladılar. buna ragmen bırıncı olamadı. bu haftakı bolum yorumunu dahı yapamıyacagım cunku bolum okadar sıkıcı sacma komık degıldı kı uyuya kalmıs :)))))))))

Konu neden Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye geldi anlamadım.

Ama haklısın Çarşamba günleri de alternatif açısından gayet güzel bir gün.

Muhteşem Yüzyıl, Yetenek Sizsiniz, Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve Çocuklar Duymasın dizi sevenler için iyi seçenekler olarak görülebilir. Fakat Çocuklar Duymasın yerine daha kaliteli bir komedi görmeyi tercih ederdim beni.

geçmez zaten ama muhtesem yüzyil özeti 10 reyting alio abde feriha gibi diziler cerez m.yüzyila göre

Yalan dunya ab de bıle bırıncı olamamıs ne yal .... okadar kadro avrupa yakası mırasına ragmen...

ayrıca kanal d yalan dunyadakı reytıng kaybından dolayı dızının ozetını uzun tutup reklamı kıstı. reklam arası cok uzun oldu mesela son saate 45 dakıka hıc kesmeden dızı yayınladılar. buna ragmen bırıncı olamadı. bu haftakı bolum yorumunu dahı yapamıyacagım cunku bolum okadar sıkıcı sacma komık degıldı kı uyuya kalmıs :)))))))))

1. olamayınca dizi kötü mü oluyor yani !!! Yeni bölümün süresinin kısalığından dolayı özetin süresi uzamış gibi görünüyor.

Benim Anlatmak istedigim en zor gün çarsamba cuma deil herhafta bisi gelio

Kreys en zor gün tartışması yapmıyoruz burada, admin cuma günü 3 dizide birbirine yakın oranlar aldığı ve rekabet çok yoğun hissedildiği için özellikle belirtmiş ki ben de belirtmiştim. Çarşamba günü ise böyle bir durum yok, o gün sadece bir dizi mutlu oluyor.

Show Tv Yeteneksizsiniz 11 alio totalde show tv güzel güzel dioz da ab de 12 13 reytingleri haftalık sıralamada göremio bile

kanald star daha güclü bence ayrica feriha en iyi hali 11 alio cumartesi yeteneksizsiniz 12 çok rahat görüo totalde benim anlatmak istedigim

m.yüzyıl karsisina pis yedili kim milyoner ister olsa oho ne kadar fark açar bilemiom bni bugün yalan dünya baglar onu izledim çünkü ama haftalik siralamada bu diziler çok gerilerde kalio

1. olamayınca dizi kötü mü oluyor yani !!! Yeni bölümün süresinin kısalığından dolayı özetin süresi uzamış gibi görünüyor.

sanırım yazdıgım tam anlanadınız. dızıyı bolmeden 45 dakıka aralarla dızı yayınlamalarına ragmen dızı bırıncı olamadı. dıger dızılerdekı gıbı kısa surelerle dızıyı bolselerdı ıyıce reytıngı dusecektı