10 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 1 4.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Yalan Dünya'yı izledim şimdi de Beyaz Show'u izliyorum

Dizifilm açıklamış ama geçen hafta da Adını Feriha Koydum iki grupta da lider dediler çıkmadı.

Konuyla ilgili yaptıkları haber:

Diger bilgiler:

Son dakika haberi: saat 23.00 itibariyle, başladığı günden bu yana AB'de birinciligi kimselere kaptırmayan "Yalan Dünya"(YD) bu hafta "Adını Feriha Koydum" (AFK)'a geçilerek ikinci oldu.

AFK sezon başında Cuma gecelerine rahatlıkla damgasını vururken önce "Hayat Devam Ediyor" (HDE) sonra da YD rekabetiyle sarsıldı. Tüm kişilerde HDE, AB grubunda ise YD birinciliği ele geçirdi. Ancak Vahide Gördüm gibi bir kozunu kaybeden AFK yine de pes etmedi ve önce tüm kişilerde birinciliği HDE'dan geri aldı. Haftalar süren yarış sonunda bu gece de AB grubunda YD'ya kaptırdığı birinciliği geri almasini bildi.

hayat devam edio kim izlioki

ferıha hep gecıo ama

nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun. HDE nin ilk 4 bölümü ferihayı totalde 5 puan ab grubunda iki puan geçmedimi .. geçmedi diyorsan o günkü reytinglere bir bak... feriha hep geçiyor demişsin hep dediğin son üç haftamı

Bence Adini Feriha Koydum ve Hayat Devam Ediyor dizileri yayinlandigi kanallarda en kaliteli diziler bence.. Ve ikisi de en yüksek reyting alan diziler.. Hayat Devam Ediyor izledigim kadariyla biraz heyecan kaybetmisti geçtigimiz haftalarda fakat bu bölüm heyecan geri döndü diyebiliriz fragmanlardan gördügüm kadariyla.. Adini Feriha Koydum'da heyecan bitmiyor, heyecan tüm hiziyla devam ediyor..

yalan dunya geldı atv coktu

Hakikaten Adını Feriha Koydum iki grupta da zirvede, ama ikisi de kıl payı. gelecek haftalarda zirve rahatlıkla el değiştirebilir. Tüm diziler eşit iddialara sahip gibi görünüyor cumaları, rekabet iyidir, kaliteyi arttırır.

Yalnız hem özetiyle hem de yeni bölümüyle inanılmaz reytingler alarak kanal share'larında, prime time'da yani 20:00-23:00 arası Kanal D'yi birinci yapan Yalan Dünya'yı özellikle tebrik ediyorum, eskiden AGB kanal share'larını açıklardı, şimdi açıklanmıyor ama durum ortada.

Adını Feriha Koydum müthiş bir bölümle iki grupta da zirvede yer alarak ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu bir kez daha kanıtlandı. Her cuma akşamı burada Hayat Devam Ediyor`un geçeceği söyleniyor ama daha öyle bir şey görmedik.
Yalan Dünya güzel bir bölümle AB`de zirveyi kılpayı kaçırırken totalde 8 reytinge yaklaşarak Kanal D`nin yüzünü güldürmüş
Hayat Devam Ediyor Totalde 11 reyting alsa da AB`de performansı düşük. Bir daha zirveye geçeceğini sanmıyorum
Bir Çocuk Sevdim vasat gitmiş
Muck dizisinin tekrarı iyi gitmiş. Cuma PT2`ye alınırsa onun için iyi olur
Beni Affet Total`de 5 reytinge yaklaşmış.
1 erkek 1 kadın iyi durumda

Cumaları iyi oldu böyle aslında ya, her hafta zirve çok küçük farklarla elde ediliyor, bence her iki grupta da ikincilerin zirve şansı çok yüksek.

Yalan Dünya'nın uzun özetinin reytingi düşüreceğini sanıyorduk ama her iki grupta da en çok izlenen özet Yalan Dünya'ya ait, hele A/B'de 9 reytingin üstünde, sanırım uzun özet işi iyi oldu.

Adini Feriha Koydum yine nekadar kaliteli , sevilen ve izlenen bir dizi oldugunu kanitladi, 4 haftadan beri geriye aldigi zirveyi birakmiyor ve üstüne AB yi de geri kapmasi müthis bir dizi oldugunu kanitliyor , dizi Liderligi birakmayacakdir malum bi dahaki hafta Heyecan devam ediyor ve dahada artacak ... son sahnesinden sonra neler olacak acaba ... <33

Dizilerin kalitesini reytingler göstermez kanımca ama kaliteli bulduğunuz dizilere saygım sonsuz.