10 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 33.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 9.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 1 4.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Yalan Dünya mı ? Hangisi totalde, hangisi A/B'de zirvede yer aldı ?
Beyaz Show, Bir Çocuk Sevdim, Bir Erkek Bir Kadın, Babam İçin ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum bu hafta iki grupta da oranlarını ciddi oranda arttırarak zirvenin sahibi oldu.

Hayat Devam Ediyor, totalde Adını Feriha Koydum'un hemen peşinde 2.sırayı alırken A/B'de ise 4.sıraya geriledi.

Yalan Dünya bu hafta iki grupta da oranlarını ciddi şekilde arttırmayı başardı. Fakat buna rağmen A/B'de zirveyi kaybetti. Totalde ise 8 reytinge yaklaşan oranlarıyla 3.sıraya yükseldi.

Bir Çocuk Sevdim iki grupta da ilk 20'ye giremeyerek kötü bir performans gösterdi.

Babam İçin, gece geç saatte yayınlanmasına rağmen A/B'de 25.oldu. Totalde ise dizinin durumu iyi gözükmüyor.

Beyaz Show, özellikle A/B'de 6.olarak iyi bir performans gösterdi.

Bir Erkek Bir Kadın, A/B'de ilk 20'ye girmesine rağmen önceki haftalara göre düşük performans gösterdi.

Son düzenleme:
hayat devam ediyoru izliyorum iki hafta önceye kadar sıkmaya başlayan senaryo bu son iki hafta içinde bayağı toparlandı ve her geçen gün dahada güzel ve kaliteli bir film olma yolunda ilerliyor .. umarım birinciliği alır bu hafta....

Adını Feriha Koydum`u izledim. Yine her zamanki gibi muhteşem bir bölümdü. Dizi`nin sıkıcı bir sahnesi yok ya. Ayrıca müzikleri çok güzel. Bu güne kadar en sevdiğim dizi Küçük Sırlar olmuştu ama yine de Adını Feriha Koydum dizisinin müzikleri kadar güzel müzikleri olan dizi tanımıyorum

Adini Feriha Koydumu izledim ... yine herzamanki gibi muhtesemdii <333

hayat devam ediyoru izledim muhteşem bi bölümdü son 3-4 bölüm harika ilerliyor 1.olur bence

Bu akşamın rating yarışında saat 22.00 itibariyle "Adını Feriha Koydum" hem totalde ham de AB grubunda birinci sırada gidiyor. AB grubunda "Yalan Dünya"yı kılpayı geçerken totalde "Hayat Devam Ediyor"un bir puan önünde gidiyor. :adoration:

Bu akşamın rating yarışında saat 22.00 itibariyle "Adını Feriha Koydum" hem totalde ham de AB grubunda birinci sırada gidiyor. AB grubunda "Yalan Dünya"yı kılpayı geçerken totalde "Hayat Devam Ediyor"un bir puan önünde gidiyor. :adoration:

geçen haftada öyle diyolardı takmayın bunları :D bence yarın 2 gruptada 2.olacak

Nedense her hafta Feriha`nın ikinci olacağı söyleniyor ama ertesi sabah Ferihayı totalde 1ci görüyoruz

dikkat edersen geçen haftada bu saatlerde her iki gruptada zirvede dendi ab de 2.oldu nerdeyse totalde de 2.oluyodu az farkla yırttı.

Dikkat edersen geçen haftada bu saatlerde her iki gruptada zirvede dendi ab de 2.oldu nerdeyse totalde de 2.oluyodu az farkla yırttı.

Her hafta 1ci oluyor. Sadece geçen hafta az fark oldu. Ondan önce en az 1-2 reyting fark oluyordu. Hem az ya da çok fark geçti ya. Ayrıca eskiden söylediğim gibi dizinin birinci olması hiç bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan iyi oranlar almak

Bu hafta Adini Feriha Koydum'da heyecan çok yükseklerdeydi, özellikle son sahne tüm AFK'cilari ekrana kilitledi.. Muhtesem tasarlanmis ve hazirlanmis bir sahneydi..

deniz arkadaşım bu bilgilere nerden ulaşıyorsun..

bende aldığım duyumlara göre hayat devam ediyor totalde ferihayı beş altı puan geçmiş, ab grubunda ise geçmeye çalışıyor yarına kadar geçer sanırım:)