HeisenBerg
Favori Üye
deniz arkadaşım bu bilgilere nerden ulaşıyorsun..
bende aldığım duyumlara göre hayat devam ediyor totalde ferihayı beş altı puan geçmiş, ab grubunda ise geçmeye çalışıyor yarına kadar geçer sanırım
saat 23.00 itibariyle, başladığı günden bu yana AB'de birinciligi kimselere kaptırmayan "Yalan Dünya"(YD) bu hafta "Adını Feriha Koydum" (AFK)'a geçilerek ikinci oldu.
AFK sezon başında Cuma gecelerine rahatlıkla damgasını vururken önce "Hayat Devam Ediyor" (HDE) sonra da YD rekabetiyle sarsıldı. Tüm kişilerde HDE, AB grubunda ise YD birinciliği ele geçirdi. Ancak Vahide Gördüm gibi bir kozunu kaybeden AFK yine de pes etmedi ve önce tüm kişilerde birinciliği HDE'dan geri aldı. Haftalar süren yarış sonunda bu gece de AB grubunda YD'ya kaptırdığı birinciliği geri almasini bildi.
Diger bilgiler:
Son dakika haberi: saat 23.00 itibariyle, başladığı günden bu yana AB'de birinciligi kimselere kaptırmayan "Yalan Dünya"(YD) bu hafta "Adını Feriha Koydum" (AFK)'a geçilerek ikinci oldu.
AFK sezon başında Cuma gecelerine rahatlıkla damgasını vururken önce "Hayat Devam Ediyor" (HDE) sonra da YD rekabetiyle sarsıldı. Tüm kişilerde HDE, AB grubunda ise YD birinciliği ele geçirdi. Ancak Vahide Gördüm gibi bir kozunu kaybeden AFK yine de pes etmedi ve önce tüm kişilerde birinciliği HDE'dan geri aldı. Haftalar süren yarış sonunda bu gece de AB grubunda YD'ya kaptırdığı birinciliği geri almasini bildi.
kim izliyo derken
en fazla 100 bin ksi izler t.çapın da
aga dalga mı geçiyon sen cuma gününün en fazla izlenen dizisidir muhteşem bi dizi halkın gözbebeği ne 100 bini
ferıha hep gecıo ama
ferıha hep gecıo ama
nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun. HDE nin ilk 4 bölümü ferihayı totalde 5 puan ab grubunda iki puan geçmedimi .. geçmedi diyorsan o günkü reytinglere bir bak... feriha hep geçiyor demişsin hep dediğin son üç haftamı
Efendim duyamadım?
geçen haftada öyle diyolardı takmayın bunları bence yarın 2 gruptada 2.olacak
Efendim duyamadım?