1 Yıl Önceki Sen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    anket
Olgunlaştım, ciddi manada hem de. 1 yıl önceki kendime baktığımda küçük bir çocuk görüyorum büyük bir ihtimal bir yıl sonra da aynı şeyi yaşayacağım.

Ancak bir de şöyle bir gerçek var ki, 1 yıl önce geceleri daha rahat uykuya dalıyordum. Şu an bunu engelleyen "güzel" bir detaya sahibim. :)

Mevla ne eylerse güzel eyler kardeşim. Ama Tevekkül denen bir şey var onu tam olarak yapmak gerekir.

Buna benzer bir konuda peygamberimizin sahabeye verdiği cevap aslında Tevekkülü işaret ediyor. "Evvela deveni sağlam kazığa bağla, daha sonra Allahû Tealâ’ya emanet et." Şimdi sen bundan kurtulmak için elinden geleni yapıyor musun bence sorulması gereken budur? Bizde insanız hatalarımız var ve de olacaktı belki yarın bizde aynı duruma düşebiliriz bunun garantisini kimse veremez. Yanlış anlamanı istemem sadece genel çerçevede düşününce böyle sonuçlara varıyorum İnşaallah seninde imtihanın en iyi şekilde sonuçlanır Allah yardımcın olsun.
kesinlikle öyle yorumun gerçekten güzel beğendim tabiki de tevekkül ediyorum ama olmuyor ya da olabildiği kadar olmaya çalışıyor yani dediğim gibi bu bir sınav neticede.. :(

Maalasef heteroseksüel yani normal karşı cinse ilgi duyanlar eşcinselliği tam olarak anlamıyor.
Normal seçim olsa bence kimse eşcinsel olayım demez. Ama oluyorsun, böyle doğuyorsun ve ya ergenlikle birlikde hormonlar zirve yapıyor yeni keşfediyorsun kendini. (zaten çocukliktan oluyor ama geç fark ediyorsun)
Kim sonradan oldum falan diyorsa yanlış o kendini garantilemek içindir, en küçük yaşlardan bu oluyor. Sadece çocukluk aklıyla anlamak olmuyor.
Eğer birisi heteroseksüelse değiş günah bu, git hemcinsinle ilişki yaşa deseler. Kim bunu yapar ki, hepsi diyecek bunu ben seçmedim duygularım karşı cinse ve s.
Kendi seçmediğin bi durum için suçlanmak eşcinsel olmak ve bu berbat..
Değişmeye falan da kalkışma zaten sonu hüsran olur.
Eğer bi Cennet varsa, zaten olduğun gibi neyi hakediyorsan o şekilde gideceksin ve eşcinsel olmak bi engel değil. Hayatını yaşa..
yorumun gerçekten oldukça açıklayıcı olmuş gayet net çok teşekkür ederim fakat CENNET tabiki de var

Olgunlaştım, ciddi manada hem de. 1 yıl önceki kendime baktığımda küçük bir çocuk görüyorum büyük bir ihtimal bir yıl sonra da aynı şeyi yaşayacağım.

Ancak bir de şöyle bir gerçek var ki, 1 yıl önce geceleri daha rahat uykuya dalıyordum. Şu an bunu engelleyen "güzel" bir detaya sahibim. :)
neymiş o 'detay' ?