2016 başları benim için sakinlik dönemiydi desem yeridir. Ocak-Şubat-Mart arası kısımlara denk geliyor.
Nisan ayı itibari ile daha çok sosyalleştim. Üniversite de ki etkinliklere katıldım, gezilere katıldım. Ama iç sesim bir şeylerin yeterli gelmediğini her zaman söylüyordu.
Okullar kapanınca tekrar boşluğa düştüm neyse gel zaman git zaman bu durgunluk Ağustos'ta toparlandım gerek staj ortamı gerek okulun açılmasıyla gerek özel hayatımda ki büyük sürpriz olaylar filan derken 2016'nın sonunu çok ama çok güzel kapattım ben.
Bu yıldan öğrendiğim tek şey var oda sabır ve umut.
Çok zorluklar oldu çok yalnız kaldım ama hep sabrettim. Bir şeylerin düzeleceğine inandım. O mutlu günlerin geleceğini hep ümit ettim. Arada ümitsizliğe düştüğüm zamanlar oldu ama yinede bu 2 şeye tutundum.
Şimdi çok mutluyum şükrediyorum halime. İstediğim her şey var. Olmayana da isyan etmiyorum eskisi gibi. Bazı şeylerin aslında yaşanması gerektiğini düşünüyorum. İnsan bazı şeyleri yaşayınca daha güçlü oluyor.
2016'yı Ülkemiz açısında değerlendirirsek çok çok kötü bir yıl oldu. Umarım 2017 ülkemiz için hayırlı geçer.