Bully Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 79,275 Reaksiyon puanı 55,830 Puanı 1,060 Dün 21:11 #81 Dosi' Alıntı: zaten çoktan yapmışta. @Bully ‘e iyi davranıyor mu diye test ettim ama onu da yapmış galiba. Genişletmek için tıkla ... Evet beni de beğensin istemişsin zaten sen demeden beğenmiş. @tekin gıcıktır salça olur ama davranışsal olarak iyidir Reactions: tekin and Dosi
Dosi' Alıntı: zaten çoktan yapmışta. @Bully ‘e iyi davranıyor mu diye test ettim ama onu da yapmış galiba. Genişletmek için tıkla ... Evet beni de beğensin istemişsin zaten sen demeden beğenmiş. @tekin gıcıktır salça olur ama davranışsal olarak iyidir
Dosi Konu Sahibi Süper Mod. Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 88,639 Reaksiyon puanı 115,436 Puanı 1,060 Dün 21:12 #82 RüzgarGülü' Alıntı: Bully ye iyi davraniyor mu deyince bully oyuncak gibi oldu ayıp oldu bully ye Genişletmek için tıkla ... Sesli güldürdün Hepimiz her an karşımızdakini ateşe atacak potansiyeldeyiz. Reactions: RüzgarGülü and tekin
RüzgarGülü' Alıntı: Bully ye iyi davraniyor mu deyince bully oyuncak gibi oldu ayıp oldu bully ye Genişletmek için tıkla ... Sesli güldürdün Hepimiz her an karşımızdakini ateşe atacak potansiyeldeyiz.
RüzgarGülü Favori Üye Katılım 13 Kasım 2010 Mesajlar 13,779 Reaksiyon puanı 9,361 Puanı 711 Konum Bayern Münih Dün 21:36 #83 Dosi' Alıntı: Sesli güldürdün Hepimiz her an karşımızdakini ateşe atacak potansiyeldeyiz. Genişletmek için tıkla ... Küçükken evdeki sobadan odun fekan oynarken halıyı yakmistim o geldi aklıma. Tekin de şimdi öyle ama çocuk değil benim gibi Reactions: Dosi
Dosi' Alıntı: Sesli güldürdün Hepimiz her an karşımızdakini ateşe atacak potansiyeldeyiz. Genişletmek için tıkla ... Küçükken evdeki sobadan odun fekan oynarken halıyı yakmistim o geldi aklıma. Tekin de şimdi öyle ama çocuk değil benim gibi
bazinga Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 93,719 Reaksiyon puanı 50,376 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com Dün 22:32 #84 Düldül Dünyadan Uzak Bul Beni
MasacRE Favori Üye Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 32,942 Reaksiyon puanı 29,258 Puanı 1,059 Bugün 00:25 #85 Dosi' Alıntı: Her geldiğinde bir grubu yap. Gözünde büyür yoksa Bende de öyle. İsim olarak hakim değilim ama kulak aşina. 2. tur işiniz kolaylaşır artık. İlk turdan üşenmeyip (üşendik) videolu açtık @Bully Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: @MasacRE toplu oyluyor hep, tek tek oylasa gözünde büyümez dediğin gibi @bazinga da oylarsa iyi olur, düello durumlarına bakmamız lazım Video işi gözümüzde büyüyordu ama kolay sistem bulduk neyse ki Bilsek Şarkı’da da öyle yapardık, bundan sonrakilere artık Genişletmek için tıkla ... Şu anda 5. grubu dinliyorum. Salı sabahına kadar vakit varmış. Yarın akşam toplu olarak oylarım hepsini
Dosi' Alıntı: Her geldiğinde bir grubu yap. Gözünde büyür yoksa Bende de öyle. İsim olarak hakim değilim ama kulak aşina. 2. tur işiniz kolaylaşır artık. İlk turdan üşenmeyip (üşendik) videolu açtık @Bully Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: @MasacRE toplu oyluyor hep, tek tek oylasa gözünde büyümez dediğin gibi @bazinga da oylarsa iyi olur, düello durumlarına bakmamız lazım Video işi gözümüzde büyüyordu ama kolay sistem bulduk neyse ki Bilsek Şarkı’da da öyle yapardık, bundan sonrakilere artık Genişletmek için tıkla ... Şu anda 5. grubu dinliyorum. Salı sabahına kadar vakit varmış. Yarın akşam toplu olarak oylarım hepsini