2021 1.Tur | En Favori Güzel - 7.Grup

Hangi 7 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burçin Terzioğlu
Damla Colbay
Hazal Kaya
Hilal Altınbilek
Yasemin Allen

Onun mevzusunu konuşmuştuk. Ben söz ettim ama @Tolstoyevski o isim ile tanındı demişti :A ikisinide kullanacaktı ama çok yer kaplar diye vazgeçti demek ki, yada unuttu:A
Yasemin Ergene ismiyle daha çok tanınıyor ve asıl soyadı o zaten evlenmeden önceki :A Evet ikisi de olacaktı ama çok yer kaplayıp küçük yazı olacağına böylesini seçtim şimdilik, sonraki turda daha rahat foto düzeni olacağından düşünülebilir. :A

Hata üstüne hata.ss

Hata değil gerekçeli tercih ve neden sürekli hata arayıp söylenip duruyorsun anlamıyorum :A
------

Anketteki soyadını editledim yine de itiraz gelmemesi adına, fotonun önemi yok :A @Dosi @Aserat

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yasemin Ergene ismiyle daha çok tanınıyor ve asıl soyadı o zaten evlenmeden önceki :A Evet ikisi de olacaktı ama çok yer kaplayıp küçük yazı olacağına böylesini seçtim şimdilik, sonraki turda daha rahat foto düzeni olacağından düşünülebilir. :A

Hata değil gerekçeli tercih ve neden sürekli hata arayıp söylenip duruyorsun anlamıyorum :A
------

Anketteki soyadını editledim yine de itiraz gelmemesi adına, fotonun önemi yok :A @Dosi @Aserat
Herkes memnun kalır herhalde artık :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
En zor grup bu olmuş biraz düşünmem gerek.ss

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Burçin Terzioğlu
Damla Colbay
Hazal Kaya
Hazar Ergüçlü
Yasemin Allen
Yasemin Ergene
Zeynep Çamcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...