Bir dahaki sefere güzelden anlayanlar seçim yaparsa iyi olur.Benim için bir zevkti rica ederim.
Bir dahaki sefere güzelden anlayanlar seçim yaparsa iyi olur.Benim için bir zevkti rica ederim.
Onun mevzusunu konuşmuştuk. Ben söz ettim ama @Tolstoyevski o isim ile tanındı demişti ikisinide kullanacaktı ama çok yer kaplar diye vazgeçti demek ki, yada unuttuAllah aşkına bari hata edip seçtiniz bari soyadını düzeltin Yasemin Ergene değil Özilhan. @Dosi @Tolstoyevski
Hata üstüne hata.ssOnun mevzusunu konuşmuştuk. Ben söz ettim ama @Tolstoyevski o isim ile tanındı demişti ikisinide kullanacaktı ama çok yer kaplar diye vazgeçti demek ki, yada unuttu
Yasemin Ergene ismiyle daha çok tanınıyor ve asıl soyadı o zaten evlenmeden önceki Evet ikisi de olacaktı ama çok yer kaplayıp küçük yazı olacağına böylesini seçtim şimdilik, sonraki turda daha rahat foto düzeni olacağından düşünülebilir.Onun mevzusunu konuşmuştuk. Ben söz ettim ama @Tolstoyevski o isim ile tanındı demişti ikisinide kullanacaktı ama çok yer kaplar diye vazgeçti demek ki, yada unuttu
Hata üstüne hata.ss
Herkes memnun kalır herhalde artıkYasemin Ergene ismiyle daha çok tanınıyor ve asıl soyadı o zaten evlenmeden önceki Evet ikisi de olacaktı ama çok yer kaplayıp küçük yazı olacağına böylesini seçtim şimdilik, sonraki turda daha rahat foto düzeni olacağından düşünülebilir.
Hata değil gerekçeli tercih ve neden sürekli hata arayıp söylenip duruyorsun anlamıyorum
------
Anketteki soyadını editledim yine de itiraz gelmemesi adına, fotonun önemi yok @Dosi @Aserat
Şampiyonlar Ligi ölüm grubu.ssEn zor grup bu olmuş biraz düşünmem gerek.ss
Evet çok zor hala karar veremedim.Şampiyonlar Ligi ölüm grubu.ss