2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski herkes bakımlı ama Damla Can makyajsız doğal halini seçmişsin
@MasacRE
------

Birimi daha seçmemişsin? 10 güzel ve 3 oylammayacak

Ben de tam onu diyecektim şimdi. Çok aradın mı bu fotoyu @Tolstoyevski 😡

Google görsellerden daha iyisini bulmak oldukça zordu, varsa öneriniz halledeyim hemen ki @Dosi ye tekrar tekrar dedim istersen fotoların linklerini at ben indirip halledeyim diye ama o yok tamamen sana bırakıyorum dediğine göre söylenmeye hiç hakkı yok neyi seçersem o olacak
Tamamen tarafsızım nasılsa, çoğu ismi ilk defa duymuş olabilirim

Hayırlı olsun, yalnız fotoğraf seçimlerinde daha cesur tercihler beklerdim...
@Dosi @Tolstoyevski
Dosi Fotoğraf Sansür Üst Kurulu'nun radarına yakalandık, en ufak ihlalde profil fotoğrafındaki modda bizi hazırda bekliyor yoksa ne fotoğraflar vardı gönlümden geçen ah...

Yahu ilk başta geliyor bu ne bulması zor? @MasacRE

Ramazan ayında ve artı ben varken cesur foto mu 😱

Şimdilik 10 isim kolaj durumunda anca böyle fotolar oluyor. İlerde son turlarda birşeyler düşünebiliriz
Dosi Fotoğraf Sansür Üst Kurulu'nun radarına yakalandık, en ufak ihlalde profil fotoğrafındaki modda bizi hazırda bekliyor yoksa ne fotoğraflar vardı gönlümden geçen ah...
Evet evet, mesajından da belli zaten baksana gerekli tüm önlemleri almış.
Etkinliği Ramazan ayında başlatmış olması bile bu yönde, planlı bir hamle olabilir.

Neyse biz de artık mesajlarda gerekli görsel paylaşımlarını yaparız, öyle değil mi Utku beyciğim?
@MasacRE

Bende dikkat etmedim konu hazırlığı vardı diye ama zaten tur atlamazdı ön yargılardan dolayı
gidip yarışma halini seçmiş
@Tolstoyevski

İlerleyemez ama yine de böyle resmen suikast düzenlenmiş durumda
Dosi'nin attığı uygundur, onunla değiştirilmesini talep ediyorum...

Bir de genel olarak herkesin güncel fotoğraflarını eklerseniz daha iyi olur bundan sonraki turlarda. Mesela Serenay Sarıkaya'nın neredeyse çocukluk fotosu kullanılmış

Alino Boz
Eski günlerin hatrına Hadise
Serenay Sarıkaya

@Dosi nin attığı her adım planlı Şerlok beyciğim. Boşuna ramazanda başlatmamış dediğin gibi. Biz gerekli görsel katkıları sunarız ama zaten bu örnekteki gibi

2. Tur zamanı gerekli ayarlamayı yaparım. @Tolstoyevski bana tek tek link at dedi
ben 100 ismin linkini atacağıma direk buraya foto atardım

Bazılarında sizlerin talepleri doğrultusunda 2. Tur daha kolay ve düzenli olur

------

@Dosi nin attığı her adım planlı Şerlok beyciğim. Boşuna ramazanda başlatmamış dediğin gibi. Biz gerekli görsel katkıları sunarız ama zaten bu örnekteki gibi
Plan, düzen ve proje bizim işimiz 😎

Reactions: 12.Adam and Dosi
İşte bu, bundan sonra olacaklardan biz sorumlu değiliz.

Sizden de bu konuda çeşitli görseller bekliyoruz Utku beyciğim.
Spoi kutusuna alırsan ben karışmam ama dozu çok ileri giderse @DarkLegenD rahatsız olup seni raporlarsa sorumlu olursun

------

Etkinlik yine "hangi dizilerin karakterlerini daha çok seviyorsunuz"a dönmüş. Beren Saat, Sıla, Tuba Büyüküstün de çeyrek final görürse forum geleneği tamamlanmış olacak.
Sıla çok ilerlemez merak etme
diğer 2 isim güzel (Tuba daha güzel)

Sayı azaldıkça ve rekabet kızıştıkça daha çok dikkat edilir zaten bu durumlara. O zaman ona göre daha dikkatli bir şekilde foto seçimleri yaparak ilerlenir

Reactions: 12.Adam and Dosi
Sayı azaldıkça ve rekabet kızıştıkça daha çok dikkat edilir zaten bu durumlara. O zaman ona göre daha dikkatli bir şekilde foto seçimleri yaparak ilerlenir
Bence hemen diğer tur zorlanırız oylarken. 7 isimden 5 ismi seçmek zor olur çünkü iddiasızlar ilk tur elenir. Bir kaç tane şanslı gruptan ilerlerse o ayrı

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Yahu ilk başta geliyor bu ne bulması zor? @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 102066

Fotoğraf güncellenmiştir, işlem tamamdır

Spoi kutusuna alırsan ben karışmam ama dozu çok ileri giderse @DarkLegenD rahatsız olup seni raporlarsa sorumlu olursun

------

Sıla çok ilerlemez merak etme
diğer 2 isim güzel (Tuba daha güzel)
Bunlar nasıl tehditler böyle Dosi hanım? 😱 @DarkLegenD de hain olmuş... @MasacRE
Aaa aşk olsun. Ne tehditi

@DarkLegenD bu ara gemileri yakmış gibi. Ondan öyle birşey beklerim
@Tolstoyevski @MasacRE
Neyden rahatsız olup neyi raporlayacakmışım ben? 🤔 🤔 Olayı anlamadığım için hainliğim hakkında şimdilik yorum yapamayacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...