2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski herkes bakımlı ama Damla Can makyajsız doğal halini seçmişsin :A @MasacRE
------

Birimi daha seçmemişsin? 10 güzel ve 3 oylammayacak :A

Ben de tam onu diyecektim şimdi. Çok aradın mı bu fotoyu @Tolstoyevski 😡

Google görsellerden daha iyisini bulmak oldukça zordu, varsa öneriniz halledeyim hemen ki @Dosi ye tekrar tekrar dedim istersen fotoların linklerini at ben indirip halledeyim diye ama o yok tamamen sana bırakıyorum dediğine göre söylenmeye hiç hakkı yok neyi seçersem o olacak :A Tamamen tarafsızım nasılsa, çoğu ismi ilk defa duymuş olabilirim :A

Hayırlı olsun, yalnız fotoğraf seçimlerinde daha cesur tercihler beklerdim... :A @Dosi @Tolstoyevski
Dosi Fotoğraf Sansür Üst Kurulu'nun radarına yakalandık, en ufak ihlalde profil fotoğrafındaki modda bizi hazırda bekliyor yoksa ne fotoğraflar vardı gönlümden geçen ah... :A

Google görsellerden daha iyisini bulmak oldukça zordu, varsa öneriniz halledeyim hemen ki @Dosi ye tekrar tekrar dedim istersen fotoların linklerini at ben indirip halledeyim diye ama o yok tamamen sana bırakıyorum dediğine göre söylenmeye hiç hakkı yok neyi seçersem o olacak :A Tamamen tarafsızım nasılsa, çoğu ismi ilk defa duymuş olabilirim :A
Yahu ilk başta geliyor bu ne bulması zor? @MasacRE
unnamed.jpg

Ramazan ayında ve artı ben varken cesur foto mu 😱 :A
Şimdilik 10 isim kolaj durumunda anca böyle fotolar oluyor. İlerde son turlarda birşeyler düşünebiliriz :A
Dosi Fotoğraf Sansür Üst Kurulu'nun radarına yakalandık, en ufak ihlalde profil fotoğrafındaki modda bizi hazırda bekliyor yoksa ne fotoğraflar vardı gönlümden geçen ah... :A
Evet evet, mesajından da belli zaten baksana gerekli tüm önlemleri almış. :A Etkinliği Ramazan ayında başlatmış olması bile bu yönde, planlı bir hamle olabilir. :A

Neyse biz de artık mesajlarda gerekli görsel paylaşımlarını yaparız, öyle değil mi Utku beyciğim? :A @MasacRE

Damla-Can.jpg

Bende dikkat etmedim konu hazırlığı vardı diye ama zaten tur atlamazdı ön yargılardan dolayı:A gidip yarışma halini seçmiş :A @Tolstoyevski

İlerleyemez ama yine de böyle resmen suikast düzenlenmiş durumda :A Dosi'nin attığı uygundur, onunla değiştirilmesini talep ediyorum...

Bir de genel olarak herkesin güncel fotoğraflarını eklerseniz daha iyi olur bundan sonraki turlarda. Mesela Serenay Sarıkaya'nın neredeyse çocukluk fotosu kullanılmış :A

Alino Boz
Eski günlerin hatrına Hadise
Serenay Sarıkaya

Evet evet, mesajından da belli zaten baksana gerekli tüm önlemleri almış. :A Etkinliği Ramazan ayında başlatmış olması bile bu yönde, planlı bir hamle olabilir. :A

Neyse biz de artık mesajlarda gerekli görsel paylaşımlarını yaparız, öyle değil mi Utku beyciğim? :A @MasacRE

@Dosi nin attığı her adım planlı Şerlok beyciğim. Boşuna ramazanda başlatmamış dediğin gibi. Biz gerekli görsel katkıları sunarız ama zaten bu örnekteki gibi :A

İlerleyemez ama yine de böyle resmen suikast düzenlenmiş durumda :A Dosi'nin attığı uygundur, onunla değiştirilmesini talep ediyorum...

Bir de genel olarak herkesin güncel fotoğraflarını eklerseniz daha iyi olur bundan sonraki turlarda. Mesela Serenay Sarıkaya'nın neredeyse çocukluk fotosu kullanılmış :A
2. Tur zamanı gerekli ayarlamayı yaparım. @Tolstoyevski bana tek tek link at dedi :A ben 100 ismin linkini atacağıma direk buraya foto atardım :A
Bazılarında sizlerin talepleri doğrultusunda 2. Tur daha kolay ve düzenli olur :A
------

@Dosi nin attığı her adım planlı Şerlok beyciğim. Boşuna ramazanda başlatmamış dediğin gibi. Biz gerekli görsel katkıları sunarız ama zaten bu örnekteki gibi :A
Plan, düzen ve proje bizim işimiz 😎

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İşte bu, bundan sonra olacaklardan biz sorumlu değiliz. :A

Sizden de bu konuda çeşitli görseller bekliyoruz Utku beyciğim. :A
Spoi kutusuna alırsan ben karışmam ama dozu çok ileri giderse @DarkLegenD rahatsız olup seni raporlarsa sorumlu olursun :A
------

Etkinlik yine "hangi dizilerin karakterlerini daha çok seviyorsunuz"a dönmüş. Beren Saat, Sıla, Tuba Büyüküstün de çeyrek final görürse forum geleneği tamamlanmış olacak.
Sıla çok ilerlemez merak etme :A diğer 2 isim güzel (Tuba daha güzel)

2. Tur zamanı gerekli ayarlamayı yaparım. @Tolstoyevski bana tek tek link at dedi :A ben 100 ismin linkini atacağıma direk buraya foto atardım :A
Bazılarında sizlerin talepleri doğrultusunda 2. Tur daha kolay ve düzenli olur :A
------

Plan, düzen ve proje bizim işimiz 😎
Sayı azaldıkça ve rekabet kızıştıkça daha çok dikkat edilir zaten bu durumlara. O zaman ona göre daha dikkatli bir şekilde foto seçimleri yaparak ilerlenir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sayı azaldıkça ve rekabet kızıştıkça daha çok dikkat edilir zaten bu durumlara. O zaman ona göre daha dikkatli bir şekilde foto seçimleri yaparak ilerlenir :A
Bence hemen diğer tur zorlanırız oylarken. 7 isimden 5 ismi seçmek zor olur çünkü iddiasızlar ilk tur elenir. Bir kaç tane şanslı gruptan ilerlerse o ayrı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Yahu ilk başta geliyor bu ne bulması zor? @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 102066

Fotoğraf güncellenmiştir, işlem tamamdır :A

Spoi kutusuna alırsan ben karışmam ama dozu çok ileri giderse @DarkLegenD rahatsız olup seni raporlarsa sorumlu olursun :A
------

Sıla çok ilerlemez merak etme :A diğer 2 isim güzel (Tuba daha güzel)
Bunlar nasıl tehditler böyle Dosi hanım? 😱 @DarkLegenD de hain olmuş... @MasacRE
Aaa aşk olsun. Ne tehditi :T:
@DarkLegenD bu ara gemileri yakmış gibi. Ondan öyle birşey beklerim :A @Tolstoyevski @MasacRE
Neyden rahatsız olup neyi raporlayacakmışım ben? 🤔 🤔 Olayı anlamadığım için hainliğim hakkında şimdilik yorum yapamayacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...