2020 1.Tur | En Favori Erkek Oyuncu - 1. Grup

Hangi 7 oyuncu üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkay Tütüncü 1 oy daha alsa üst tura çıkma şansı olacak şu durumda :A @xdragxx ve @Sherlock pek sevinirler bu duruma :A @Tolstoyevski
O ismi ilk defa duyduğum yani bilmediğim için kullanmadım ama oylarımı kullandım bu grupta çoktan. :A

Kenan İmirzalıoğlu
Cem Davran
Timuçin Esen
Mustafa Uğurlu

O ismi ilk defa duyduğum yani bilmediğim için kullanmadım ama oylarımı kullandım bu grupta çoktan. :A

Kenan İmirzalıoğlu
Cem Davran
Timuçin Esen
Mustafa Uğurlu
7'ler yine bozulmamış :A

@Billy Kane şuraya bir el at :A diğer gruplar kalabilir ama bu biraz karışık :A

Mustafa Uğurlu ve Tolga Güleç'in adını ilk defa duydum, ama baya yüksek oy almışlar... 😱
Cem Davran nasıl o kadar oy aldı acaba? (b)

Neyse...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mustafa Uğurlu ve Tolga Güleç'in adını ilk defa duydum, ama baya yüksek oy almışlar... 😱
Cem Davran nasıl o kadar oy aldı acaba? (b)

Neyse...
Sen ciddi olamazsın :F
Herkesi cebinden çıkarır
mustafa-ugurlu-500x500.png

Niye utanayım? 😱 :A Benim bildiğim oyuncular yeter bana. :F

ÖBGZK'yi sahne sahne, Leke'yi de hiç izlemedim. :A
Fazilet Hanım ve Kızları. Bunu da mı izlemedin? :A
Yasak Elma'da oynayan Defne karakteri (Yeliz Şar'ın) eski kocası :A

@Emre Ozansoy ben bir diss olarak yazıyorum haneme. Geri ver. Ben her türlü hesap edeceğim onu. Kanıtım da bu yazı:A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ya 80 kişilik kadroydu, sonra bir yandan @Bully bir yandan @MasacRE önerilerle gelerek 171 kişilik liste yaptı :A 3. Turda belirgin olur herşey ve fotoları ayarlarım. Daha kolay olur oylamak. Sen şimdilik tanıdıklarını oyla yeter :A
Final turlarında bir ilk yapıp videolarda ayarlayacağız :A @Tolstoyevski sıkı çalışmakta :A
Benim önerdiklerim çoğunlukla kaliteli isimlerdir. Asıl o ilk gruptan çıktı çürükler, parlakçılar doldurdu bir sürü gereksiz ismi :A

• Güldürdün
Mustafa Uğurlu
Timuçin Esen
Tolga Güleç
Burak Dakak
Cem Davran

@Dosi oyuncuların resimlerini tek tek paylaşsan daha iyi olur sanki bazılarının görüntülerini biliyoruz isimlerinden çok. :D

• Beğendim
Mustafa Uğurlu
Timuçin Esen
Tolga Güleç
Burak Dakak
Cem Davran

@Dosi oyuncuların resimlerini tek tek paylaşsan daha iyi olur sanki bazılarının görüntülerini biliyoruz isimlerinden çok. :D
3. Turda paylaşacağım. 171 oyuncu fazla ve mobilden zor oluyor benim için 😊 zaten bilindik iyi isimler tur atlar. Ben kendim bilmediklerime bakıyorum google'den oy verecekken.
Final turlarında da video gelecek

@MrSequencer bu turlarda var oy kullanmadıysan. Kapanmak üzere

• Beğendim
Reactions: NES
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...