6 olmuş bile
Çoğunu ilk defa duydum.Bu grupta 7 kişi çıkacak ama şuan 7. Olacak 3 isimde eşitlik var
Bugün oylamanın son günü.
Oylamayanları bekliyoruz
@haluk792 @Tolstoyevski @Polat Şaşmaz @BesaleT @bazinga ve diğer oylamayanlar
Ya 80 kişilik kadroydu, sonra bir yandan @Bully bir yandan @MasacRE önerilerle gelerek 171 kişilik liste yaptı 3. Turda belirgin olur herşey ve fotoları ayarlarım. Daha kolay olur oylamak. Sen şimdilik tanıdıklarını oyla yeterÇoğunu ilk defa duydum.
Kullandım oylarımı 3-5 tanıdığa.Ya 80 kişilik kadroydu, sonra bir yandan @Bully bir yandan @MasacRE önerilerle gelerek 171 kişilik liste yaptı 3. Turda belirgin olur herşey ve fotoları ayarlarım. Daha kolay olur oylamak. Sen şimdilik tanıdıklarını oyla yeter
Final turlarında bir ilk yapıp videolarda ayarlayacağız @Tolstoyevski sıkı çalışmakta
7 oy alanların oyları aynı duruyor birisi onlara oy verir inşallah, yoksa 7 değil 10 isim üst tura çıkacakKullandım oylarımı 3-5 tanıdığa.
Serkay Tütüncü 1 oy daha alsa üst tura çıkma şansı olacak şu durumda @xdragxx ve @Sherlock pek sevinirler bu duruma @TolstoyevskiYusuf Çim'in sadece 5 oy alması... 10 - 15 oy hak eden birisi..
Serkay Tütüncü 1 oy daha alsa üst tura çıkma şansı olacak şu durumda @xdragxx ve @Sherlock pek sevinirler bu duruma @Tolstoyevski