Bizde yanlışlık olmaz yeğenim Serdar kadar taş düşsün kafanaBen ismi yazılırken yanlışlık oldu sanıp oylamıştım. Bir dahakine oy vermem artık, zaten Serdar Ortaç şarkısıymış. @Dosi
Tamamdırr.
Bizde yanlışlık olmaz yeğenim Serdar kadar taş düşsün kafanaBen ismi yazılırken yanlışlık oldu sanıp oylamıştım. Bir dahakine oy vermem artık, zaten Serdar Ortaç şarkısıymış. @Dosi
Tamamdırr.
Acaba İrem’in “Yaz Günü” şarkısını “Yaz Gülü” ile mi karıştırdılar, oy sayısı baya yüksek geldi bana çünkü @Dosi @Yakamoz-Asi
Bende İrem Derici sadece isminden dolayı oy alıyor. Şarkı ismi önemsiz
Link doğru doğru bizde hata yok İsim ve yıl yakınlığı var şarkılardaBen zaten oy vermedim ama belki bende yanlıṣ dinlemiṣ olabilirim. Listede linki doğru muydu bakmam gerek.
Ama oylamaya isim üzerinden de oy vermedim. Dün ben bütün sarkı kliplerini recap gibi izledim hatta ilk mesajda linki olmasada veya listelenmemiṣ olsa bile gittim izledim. Ek olarak hatta sevdiklerimi spotify listeme ekledim. Yani ilk turu baya önemsedim. Sonuçta sanatçı değil ṣarkı seçiyoruz. Sanatçıya bakarak oy vermek çok ama çok yanlıṣ. Fazla bilinmeyen sanatçıların güzel ṣarkıları var. Ha ben az çok tahmin ediyorum forumda sona kalacakları ama yinede doğru oy kullanılması taraftarıyım.
Bakış açın mantıklı geldi
Yaz Günü bir Serdar Ortaç şarkısı ve 1.4 milyon dinlenmiş İrem. Serdar oylansa 3'te birini anca alırdı bu oyların
Seni kınıyorumBen ismi yazılırken yanlışlık oldu sanıp oylamıştım. Bir dahakine oy vermem artık, zaten Serdar Ortaç şarkısıymış. @Dosi
Tamamdırr.
İşte örnek jüriBen zaten oy vermedim ama belki bende yanlıṣ dinlemiṣ olabilirim. Listede linki doğru muydu bakmam gerek.
Ama oylamaya isim üzerinden de oy vermedim. Dün ben bütün sarkı kliplerini recap gibi izledim hatta ilk mesajda linki olmasada veya listelenmemiṣ olsa bile gittim izledim. Ek olarak hatta sevdiklerimi spotify listeme ekledim. Yani ilk turu baya önemsedim. Sonuçta sanatçı değil ṣarkı seçiyoruz. Sanatçıya bakarak oy vermek çok ama çok yanlıṣ. Fazla bilinmeyen sanatçıların güzel ṣarkıları var. Ha ben az çok tahmin ediyorum forumda sona kalacakları ama yinede doğru oy kullanılması taraftarıyım.
Seni kınıyorum dreamy deseydin bari benden de alıntı yaptığın için bi şüpheye düşmedim değilSeni kınıyorum
İşte örnek jüri
Evet, dün tek tek konulara girdiğini farkettim. Emeğine sağlık. Sonraki tur az çok bilirsin hangi şarkılar olduğunu. Bende elenenleri ayıklamaya çalışırım linkli kısımdan.
------
Bu arada isimden dolayı hatta Kadın şarkıcalara ayrıcalık tanınanacağını söyleyen isimler oldu
Belki de sana dedim yok yok onaydı tabiki kısa bir mola zamanı var zaten. Hızlıca yazdık işte.Seni kınıyorum dreamy deseydin bari benden de alıntı yaptığın için bi şüpheye düşmedim değil
Erkek ağırlıklı forumda kadınlara ayrımcılık oluyor işte Yapacak bir şey yok
Anladım elbet ama söz konusu sen olunca ben hep bi şüpheye düşerim içim rahat etmez Teyiti aldığıma göre sorun yokBelki de sana dedim yok yok onaydı tabiki kısa bir mola zamanı var zaten. Hızlıca yazdık işte.
Kenan - Rüya ve Aleyna - Dominik grup kurbanı oldular yazık olduKenan Doğulu elenmiṣ
Kenan - Rüya ve Aleyna - Dominik grup kurbanı oldular yazık oldu