1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok rahat söyleyebilirim ki, 20 Dakika A/B'de 8 aldıysa, İntikam 10'la başlar

Evet geldim dün 20 Dakikacılar star tvciler kayıplara karışmış diyenler 20 Dakika büyük hezimet yaşadı diyenler nerdesiniz.Dizi ilk bölümle silip süpürmüş ben bile ilk bölümle zirve beklemiyordum ama hak eden yerini bulmuş hemen bahaneler üretilmiş yok efendim öbgzk özet vermeden başlamışda bilmem nede geçin bunları 20 Dakika sönük ağır dramla geçen geçen salı akşamlarına kalitesi oyuncuları ile yeni bir soluk getirdi ve ilk bölümden ab'de zirveye çıktı.Hemde iyi oranlarla Karadayı bile ilk bölümle bu oranları ve zirveyi görememişdi
Burda Tuba Büyüküstün ve Ay Yapım farkı devreye girdi
20 Dakika Total dizisi değil diyenler biraz daha bekleyin bir kaç haftaya ordada zirveye çıktığında sizinlede görüşelim :)

Tuba Büyüküstün Sözün Bittiği Yerdir Resmen Yıkmış Geçmiş

Aynen Tuba Büyüküstün ismi varsa bir duracaksın hep dedim bugüne kadar sıradan yapımlarda oynamasa başından beri Ay Yapımla çalışsa Tuba ortalığı yakıp geçerdi diye bunu bu yıl gördük.Sağlam kaliteli bir yapımla yıktı geçti dün bütün gece TT listesinde kalan tek isim oldu :)
Tuba Büyüküstün'ü türk halkı özlemiş ekran özlemiş bu net bir şekilde çıktı ortaya

Tahminlerim tutmuş ya :)
20 Dakika dün resmen İlker ve Tuba'nın oyunculugu dile geldi.Senaryo oyunculukların ve müziklerin yanında basit kaldı ama rahatlıkla söylenilebilirki yakında Total'dede zirveyi alır.Artık her Salı stardayız :)

Dün Dilayla kıyaslayanlar oluyordu 20 Dakikanı.

20 Dakika Cuma başlasaydı Dilanın ömür boyu alamadığı zirveyi alırı A/B'de. Hem de daha yüksel oranla

Dila Hanım Cumaya cuk oturdu Dilanın totali çok güclü ama dila 3 basladi 8 e dayandı tuba 8 le baslad 12 lere çıkar ab de tuba totalde 10 lari geçer en iyi baslangiç yapan dizi 2012 de

Faruk Turgut (Dila Hanim'in yapimcisi) Twitter'da geçen Cuma, Dila Hanim'in en yüksek reyting aldigini söyledi

biü+öbgzk+seksenler=kurtlar vadisi :d

Yanlış anlaşılmasın perşembe günü bende vadinin birinci olmasını istiyorum :D
Ama burda 20 Dakika'nın başarısı küçümsenmeye çalışılmış ben ona cevap verdim.Neticede salı günü 20 Dakika ile 3 önemli dizi oldu reytingler bölünüyor çok yüksek oranların alınması imkansız buna rağmen bu yıl dizilerin hali ve aldığı reytingler ortadayken 20 Dakika ilk bölümü ile müthiş bir giriş yaptı ben onu anlatmak istedim

Rakibini 20 Dakika'da Tahtından Etti

1353500831-1.jpg

Star Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi 20 Dakika dün akşam yayın hayatına başladı.Star Tv'nin en büyük kozu olan dizi kanalının yüzünü kara çıkarmadı.Ve ilk bölümüyle 3 yıldır zirvede olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi Ab gurubunda tahtından ederek zirveye yerleşdi.Dizi Total gurubunda da 3.sırayı alarak diğer rakibi Benim İçin Üzülme'yede gözdağı verdi.20 Dakika sosyal medyada da büyük ses getirdi.20 Dakika,Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum TT listesine girdi ve dün akşamın en çok konuşulan isimleri oldu

Konu yeniden yoruma açık. Lütfen sadece reytinglerle ilgili, karşı dizi sevenlerini kışkırtmadan, seviyeli bir şekilde tartışalım.

Hapishane Sahnelerini Tubanın Merak Ediyorum Fragman Süper Olmus

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]O SES TURKIYE YILBASI[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]01.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]17:07:57[/TD]
[TD="align: center"]19:57:48[/TD]
[TD="align: center"]4,81[/TD]
[TD="align: center"]15,89[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tekrar Bölümü bile 15:89 Share Almıs

2.bölüm hapishane ağırlıklı olacakmış Melek işkence görecek aynı şekilde Ali'de dayak yiyecek 2.bölümde reytingler dahada artabilir.Bu arada dizi hala TT listesinde :D