1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sbt nin tek mantıklı açıklaması hani bi ara reklam girdi ya 3.5 mi ne almıştı belki orda reklamsızı 6 falandır ondan 5 çıkmıştır yoksa mantıklı açıklaması yok

yakup beni baglamaz bahane üretme haftaya da eger düserse öbgz artık bisiyleri kabullenirsin :)

biü ab de çok vasat

Ben haftaya duzelecek diyorum , eger haftaya ozetli yayim yapip ve eski saatinde bitipte yine bu rakamlari alirsa zaten forumu terk ederim.. O kadar net diyorum.. Siz bu kadar dususun sebebinin , benim saydigim sebeplerden dolayi oldugunu biliyosunuz.. Obgzk en dusuk reyting saatinde basladi en yuksek r saatinde yoktu..baksana tekrari bile cok iyi gitmis.. Eger eski yayimli saati olsaydi her iki kisimda da 9'u geciyodu hesaplarima gore.. Ben duzgun bi sekilde tebrik ettim 20dk'yi, ama senden bu inceligi goremiyoruz..

- - - Ekleme - - -

Sbt anliklari cok ters kose yapiyor...anliklara gore yorum yapmamak lazim..

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]01.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:34[/TD]
[TD="align: center"]23:29:08[/TD]
[TD="align: center"]8,93[/TD]
[TD="align: center"]21,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

haha herkese cevap olsun bu!!!

Ben haftaya duzelecek diyorum , eger haftaya ozetli yayim yapip ve eski saatinde bitipte yine bu rakamlari alirsa zaten forumu terk ederim.. O kadar net diyorum.. Siz bu kadar dususun sebebinin , benim saydigim sebeplerden dolayi oldugunu biliyosunuz.. Obgzk en dusuk reyting saatinde basladi en yuksek r saatinde yoktu..baksana tekrari bile cok iyi gitmis.. Eger eski yayimli saati olsaydi her iki kisimda da 9'u geciyodu hesaplarima gore.. Ben duzgun bi sekilde tebrik ettim 20dk'yi, ama senden bu inceligi goremiyoruz..

- - - Ekleme - - -

Sbt anliklari cok ters kose yapiyor...anliklara gore yorum yapmamak lazim..

nası bir incelik yapmamı bekliyorsunki biü yerinde öbgz olsa totalde zirveyi aldı diye tebrik ederdik kaldıkı

TRT nin KENDİ KENDİNE gelin güvey oldugunuda söylemistim ama dün hiç dikkate alınmadi mesaj bile yazmadim tns bekledim ve mutlu
son

biü müthiş gitmiş arada kaynıyo ama :D 9 reyting kolay değil :D

nası bir incelik yapmamı bekliyorsunki biü yerinde öbgz olsa totalde zirveyi aldı diye tebrik ederdik kaldıkı

TRT nin KENDİ KENDİNE gelin güvey oldugunuda söylemistim ama dün hiç dikkate alınmadi mesaj bile yazmadim tns bekledim ve mutlu
son

Ben zaten tebrik et falan filan demiyorum ama obgzk su rakamlarinin sebepsizce almis gibi sozler sarfediyorsun, bunun bilincinde olarak cumleler kursan benim icin 10 tAne tebrige bedel..
bende dun sbt'nin anliklarina bakiyodum ama cogu sozumde de tns'de be olacigi bilinmez sozumu ekliyodum..

20 Dakika güzel dizi bu oranları almasına sevindim. Daha da yükselir inşallah.

Bu arada Forumdash'a dün akşam söyledim ama cevap vemedi.

Biü bir başta bir de sonra reklam vermiş.

Dila'ya bahane veriyorlardı ama Biü de reklam düzenini değiştirmiş. :D

Biü bu reytingi daha da görmez. Hem karşısında dizi yoktu. Hem de bir başta bir de sonda reklam vermiş Dila gibi. :)

Bu arada Forumdash'a dün akşam söyledim ama cevap vemedi.

Biü bir başta bir de sonra reklam vermiş.

Dila'ya bahane veriyorlardı ama Biü de reklam düzenini değiştirmiş. :D

Biü bu reytingi daha da görmez. Hem karşısında dizi yoktu. Hem de bir başta bir de sonda reklam vermiş Dila gibi. :)

aga bilmeden konuşmak istemem ama biü dün 4-5 kez reklam verdi galiba daha da fazla olabilir izleyen biri söylerse seviniriz :D

Dila'ya korkak diyonuz demek Biü de korkak dövüşmüş din akşam. :)))))))))))

öbgzk harbiden tam korkak yav :d
son yaz geldi özetsiz
ustura geldi özetsiz
20 dakika geldi özetsiz
maç gelir özetsiz :d
biü de özet verdi mi hatırlamıyom :D
tam bir korkak yani :D

aga bilmeden konuşmak istemem ama biü dün 4-5 kez reklam verdi galiba daha da fazla olabilir izleyen biri söylerse seviniriz :D

Yok aga ben baktım.

İlk reklam 21.00-21.15 arası
Sonraki reklam 22.45-23.00
Sonraki reklam 23.15-23.30

Yani başta ve sonda reklam vermiş. 21.15-22.45 arası 1 buçuk saat boyunca basmış gaza. :D

öbgzk harbiden tam korkak yav :d
son yaz geldi özetsiz
ustura geldi özetsiz
20 dakika geldi özetsiz
maç gelir özetsiz :d
biü de özet verdi mi hatırlamıyom :D
tam bir korkak yani :D

biu'de ozet verdi..her kanalin stratejisi var bazilari ozet vermez, bazilari mac bitene dek ozeti surdurur.. Kanallarin tercihi bisey diyemeyiz..

biu'de ozet verdi..her kanalin stratejisi var bazilari ozet vermez, bazilari mac bitene dek ozeti surdurur.. Kanallarin tercihi bisey diyemeyiz..
stratejiyse o zaman özetsiz başladı ondan düştü falan demeyeceksin strateji sonuçta :d

Yok aga ben baktım.

Yani başta ve sonda reklam vermiş. 21.15-22.45 arası 1 buçuk saat boyunca basmış gaza. :D

Obgzk dunku kisacik bolumde bile biu ile ayni sure reklam vermis 45 dk yani..

Yok aga ben baktım.

vay hainler :D aga bunların hepsi korkak biri özetsiz başlar biri reklamsız gider :d

karadayı birinci bölümü reytingleri

total

4KARADAYIATV19:59:5322:17:13
5,77
14,77

ab

6KARADAYIATV19:59:5322:17:13
4,92
12,59
20 Dakika Birinci Bölüm Reytingleri

Total
320 DAKIKASTAR TV01.01.201319:58:0621:51:545,3412,61