1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginçtir totali A/B'den daha iyi. Acaba Benim İçin Üzülme dizisi izleyicisinin 20 Dakika'ya şans vermesine mi bağlamalıyız bu durumu?
Bende çok şaşırmıştım ama söylediğin mantıklı biü özette olduğundan izleyici 20 dk kaymıştır ...

Ali'nin sesine nerden şüphelenceklerde ses kaydını karşilaştirma yapcaklar onu soruyorum...Mesela sen yaktın evi ses kaydınıda aldılar...Sen sıradan bi vatandaş olarak polisin aklına nerden gelcen?

adam kendi evini yakıyor. ölenlerin kendi ailesi oldugunu şüphesi veriyorlar ve eveden telefon ediliyor. adam karısnın hapistene kaçırmış aranıyor sen polis olsan aklına ilk kim gelir :))))

- - - Ekleme - - -

İtfaiyeyi de aramadı belki. Nerden emin oldun ki. :D

Adamın birini aradı yangın var dedi. Her şey çıkabilir ordan.

tamam yangın oldugunu haber vermek için beni aradı :))) hangi kurumu aradıysa orda kayıt yapılır

20 Dakika dizisi simdiye kadar güzel olmus ancak seyircinin isinmasi lazim.

Dizi sıkıcı gibi. Tam a/b'lik. A/b'sinin düşük olduğuna bakmayın. :D

ÖBGZ yine birinci olabilir TOTAL grubunda ama AB grubunda işler farklı olabilir

Bence tam tersi Öyle Bir Geçer Zaman Ki A/B'de birinci olacak ama totalde Benim İçin Üzülme zirvede olacak büyük ihtimal son kısmı boşlukta olacağı için...

20 Dakika'nın ilk bölüm itibariyle zirve şansı yok gibi...

yarının 1.si belli biü :D

Obgzk erken basladi diye olursa 1. Olur yoksa 1. Belli :)

- - - Ekleme - - -

Bence tam tersi Öyle Bir Geçer Zaman Ki A/B'de birinci olacak ama totalde Benim İçin Üzülme zirvede olacak büyük ihtimal son kısmı boşlukta olacağı için...

20 Dakika'nın ilk bölüm itibariyle zirve şansı yok gibi...

Evet totelde obgzk yoklugundan biu birinci olabilir.. Obgzk ozetsiz yayimla sacmalik yapti...

totalde atv yok atv reklamdaydı sanırım totalin yüksek olup olmadıgı bundan sonra belli olur

adam kendi evini yakıyor. ölenlerin kendi ailesi oldugunu şüphesi veriyorlar ve eveden telefon ediliyor. adam karısnın hapistene kaçırmış aranıyor sen polis olsan aklına ilk kim gelir :))))

İlk sahnelerdeyken sormuştum :X Yemekten eve gelince bende anladım kendi evi oldugunu:X Sen adamı yaktiği anda yazmişssin :X

biü yeni bölümü ne kadar geç başlatırsa o kadar iyidir bence

20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.12 , 2) STAR: 4.41 , 3) STV: 3.49 , 4) FOX: 2.98 , 5) ATV: 2.8