1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A/B'si düşük gidiyo.

Sevdim Diziyi :)

Beyazsoy yine çuvalladı. Melek kazağı ters giymişsin dedi Ali`ye :d Demekki hata değilmiş

ben demedim sürekli bana yalan iftira atıyon :)))) demediklerimi demiş gibi yapıyon . onun sanırım hayret bişey dedi ben ise onun hata olmadıgını söyledim.

20 Dakika'nin jenerik müziğini şahsen daha güzel beklerdim..

beni 20 dakikanın senaristleriyle karşılaştırma :))) çuvallama yok :)) ses kaydından ali oldugu anlaşılır. ihbarlarda ses kaydı alınır
Ali'nin sesine nerden şüphelenceklerde ses kaydını karşilaştirma yapcaklar onu soruyorum...Mesela sen yaktın evi ses kaydınıda aldılar...Sen sıradan bi vatandaş olarak polisin aklına nerden gelcen?

Vayy ben star anlıklarda önde olur diye düşündüm çünkü işk bölüm ve iyi tanıtım döndü o sesin arkasında merak uyandırır diye ama öbgz özetsiz oluşu kanal d için iyi hamle seyirciği kaptırmamış oldu ... Hele daha özet diye bakmayanlar olabilir saat 21 den sınra belli olur ...

beni 20 dakikanın senaristleriyle karşılaştırma :))) çuvallama yok :)) ses kaydından ali oldugu anlaşılır. ihbarlarda ses kaydı alınır

Ali ihbarı polis merkezine yapmadı dikkat et.

Ali'nin telefonla aradığı adam, beni değil polisi arayın o zaman dedi.

Yani Ali ihbar için polisi aramadı... Ses kaydı yok.

Beyazsoy yine çuvalladı. :D

Ali ihbarı polis merkezine yapmadı dikkat et.

Ali'nin telefonla aradığı adam, beni değil polisi arayın o zaman dedi.

Yani Ali ihbar için polisi aramadı...

polis felan farketmez acil ittfayiye .. bütün yerlerde ihbarlarda kayıt alınır

İlginçtir totali A/B'den daha iyi. Acaba Benim İçin Üzülme dizisi izleyicisinin 20 Dakika'ya şans vermesine mi bağlamalıyız bu durumu?

ÖBGZ yine birinci olabilir TOTAL grubunda ama AB grubunda işler farklı olabilir

Dizi şuan bayıklık sınırını aştı.

Sanat filmi çekmişler sıkıcı. :d

Totalde de 5.46 ratingle
ÖBGZ lider! 20 dakika 4.86
ratingle 2. sırada!