- Reaksiyon puanı
- 50,354
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde merakla beklenen gün geldi çattı.
Bu gece Star'ın yeni iddialı dizisi 20 Dakika ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Karşısında ise yüksek reytingler alan iki dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme olacak.
Bir de TNS reytinglerinde gözükmeyen fakat SBT reytinglerinde yüksek reytingler alarak gün lideri olan Seksenler eklenince ortaya büyük bir yarış çıkacak.
Program sıralamaları belli oldu...
20 Dakika ilk bölümüyle çok iyi bir başlangıç yaptı ve reytingleri alt üst etti.
20 Dakika'ya meydanı boş bırakmamak için Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetsiz yayınlandı. Bu durum dizinin bu haftaki reytinglerini oldukça olumsuz etkiledi. Dizi totalde 6 reyting, A/B'de 5 reyting alarak yayın hayatının en düşük oranlarını aldı. Fakat dizinin bitiminden hemen sonra yayınlanan tekrarının da neredeyse yeni bölüm kadar izlenmesi dizinin gelecek haftalarda yeniden eski rakamlarına dönebileceğinin habercisi olabilir. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ciddi düşüşüne rağmen iki grupta da 2. sırada yer aldı.
Benim İçin Üzülme özetli yayınlandı ve böylece rakip diziler bittikten sonra yayına devam etti. Bu durum Benim İçin Üzülme için avantaj oluşturdu ve dizi totalde açık ara zirvenin sahibi oldu. A/B'de ise ciddi bir kıpırdanma gösteremeyen dizi 5. sırada yer aldı.
Ve gelelim günün yeni dizisi 20 Dakika'ya. Star'ın büyük ümitler beslediği ve uzun süredir tanıtımlarını yaptığı 20 Dakika ilk bölümüyle reytinglerde oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Totalde 3. olan dizi A/B'de açık ara zirvede yer aldı. Dizinin hem yeni bölüm hem tekrar bölümlerine bakarak A/B'de beklentileri karşıladığını söyleyebiliriz. Totalde ise dizinin şimdilik zirve şansı yok gibi gözüküyor fakat total oranları da gayet iyi olarak değerlendirilebilir.
Samanyolu'nda yayınlanan Ekip 1'in yükselişini sürdürüp totalde 16. sırada yer alması dikkat çekti.
Merakla beklenen Salı yarışında ilk raundu totalde Benim İçin Üzülme, A/B'de ise 20 Dakika kazandı. Gelecek haftalarda bu yarışta çok şeylerin değişebileceğini söylemek mümkün. Gelişmeler her zaman olduğu gibi reytingin adresi FavoriForumum.Net'te olacak...
Son düzenleme: