legolas9900
Favori Üye
Sbt'yi pek takmiyoruz
aksam yorumlarin o yönde olcak ama
Dua et 5.50 ustu alsin20 dakika totalde 10 reytingle başlayacaktir
Dua et 5.50 ustu alsin
Ağır Roman, Babalar ve Evlatları, Dila Hanım, Evlerden Biri ve Hayatımın Rolu gibi20 dakika totalde 10 reytingle başlayacaktir
Ağır Roman, Babalar ve Evlatları, Dila Hanım, Evlerden Biri ve Hayatımın Rolu gibi
sürekli beni aşalamaktan vazgeç dila hanım suanda özet bölümü bile yalan dünyadan daha fazla izleniyor hatırlatırım
Reyting kıyaslamana sağlıksürekli beni aşalamaktan vazgeç dila hanım suanda özet bölümü bile yalan dünyadan daha fazla izleniyor hatırlatırım
Buna kendin neden oluyorsun. Her yeni başlayacak Star yapımı için standart yorumu yapıyorsun. Kızmaya hakkın yok bence bu konuda.
Yorumuna sağlık Bence de. OzaN sen hiç bu konularda yorum yapmazdın. Aslında yapman çok iyi oluyor. Senin düşüncelerini de öğreniyoruz.Buna kendin neden oluyorsun. Her yeni başlayacak Star yapımı için standart yorumu yapıyorsun. Kızmaya hakkın yok bence bu konuda.
Sen herkesin yorumuna atlayınca tabii biz de atlarız Mahoni.Bu Bir yorum gerçek veya gerçek dışı hemen atlarsanız cevabı alırsınız
Saydıklarından sadece Yalan Dünya ile aynı gün yayınlandı. Ve iki grupta da ezildi. Olay budur.Bir Sürekli Mukayesi verme hakkını nasıl sen yapiyorsan bende yaparım DİLA HANIM
kuzey güney umutsuz ev kadınları yalan dünya hepsinden fazla izleniyor Ben Yalan Söylemem
Uçuk Tahminler Yapmak Yalansa Size Mutluluklar
Saydıklarından sadece Yalan Dünya ile aynı gün yayınlandı. Ve iki grupta da ezildi. Olay budur.