1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 Dakika'nin alacagi reytingleri çok merak ediyorum :)

20 dakika totelde en fazla 5.50 alir, ustune cikamaz gibi.. Tabi tns'de farkli bi sonuc cikabilir.

- - - Ekleme - - -

Oyle bir gecer zaman ki bu hafta cidden feci bi bolum var, dizinin temposu super gidiyor.. D productions'a cok tesekkurler ki boyle bi yapimi izleme firsati sunduklari icin bize :)

sürekli beni aşalamaktan vazgeç dila hanım suanda özet bölümü bile yalan dünyadan daha fazla izleniyor hatırlatırım
Reyting kıyaslamana sağlık

Aynı günde yayınlanmadıkları için isterse aralarında uçurum olsun.

Aynı günde yayınlandıkları müddetçe Dilacık Yalan Dünyanın esip geçtiği rüzgarına bile yetişememişti. A/B`yi saymıyorum bile

Buna kendin neden oluyorsun. Her yeni başlayacak Star yapımı için standart yorumu yapıyorsun. Kızmaya hakkın yok bence bu konuda. :)
Yorumuna sağlık :) Bence de. OzaN sen hiç bu konularda yorum yapmazdın. Aslında yapman çok iyi oluyor. Senin düşüncelerini de öğreniyoruz.

- - - Ekleme - - -

Bu Bir yorum gerçek veya gerçek dışı hemen atlarsanız cevabı alırsınız
Sen herkesin yorumuna atlayınca tabii biz de atlarız Mahoni.

Bana Kanal D`ci diyorsun. Yahu ben Kanal D`de sadece 2 yapım izliyorum. Ne deseler de umurumda değil.

Sen Starda diyah ekran bile olsa seyrediyorsun. Hadi onu geçtim Stardan başka bütün yapımları aşağılıyorsun. Elbet böyle yorumlarla her zaman karşılaşacaksın

Bir Sürekli Mukayesi verme hakkını nasıl sen yapiyorsan bende yaparım DİLA HANIM

kuzey güney umutsuz ev kadınları yalan dünya hepsinden fazla izleniyor :) Ben Yalan Söylemem

Uçuk Tahminler Yapmak Yalansa Size Mutluluklar :)

Bir Sürekli Mukayesi verme hakkını nasıl sen yapiyorsan bende yaparım DİLA HANIM

kuzey güney umutsuz ev kadınları yalan dünya hepsinden fazla izleniyor :) Ben Yalan Söylemem

Uçuk Tahminler Yapmak Yalansa Size Mutluluklar :)
Saydıklarından sadece Yalan Dünya ile aynı gün yayınlandı. Ve iki grupta da ezildi. Olay budur.

Saydıklarından sadece Yalan Dünya ile aynı gün yayınlandı. Ve iki grupta da ezildi. Olay budur.

Bu Senin Fikrin Benim Fikrim Reklam Düzenin Değistirilmesi Ve Senaristin Değismesiyle Alakalı Blok Sistem Diziye Yaradı ve 4 Haftadır Aynı Sistemde Gidiyor Bu Benim Tahminim Ayrıca Arka Sokaklar Yalan Dünyadan İki Katı Fazla İzleniyor Yani Nasıl Bir Mantık Yürütüyorsun Anlamıyorum :)