amerikada en çok izlenen dizi 20 milyonu anca buluyor normal bu rakamlar18-49 Yaş Aralığı 10 milyon azmış Amerikan nüfusudamı yaşlanıyor
Ben anlamam Amerika'da izlenme rakamlarından sadece düşük geldi.Hani Amerikalılarda araştırmalarda televizyonu çok seven milletti?amerikada en çok izlenen dizi 20 milyonu anca buluyor normal bu rakamlar![]()
Evet ama Nielsen olarak geçiyor adı. AGB Nielsen ile bir farkı var mı emin değilim.
Burada da öyle geçiyordu zaten.Evet ama Nielsen olarak geçiyor adı. AGB Nielsen ile bir farkı var mı emin değilim.![]()
Var mı ki başka ülkede? Nielsen ile kıyaslanamaz Nielsen bu işin dünya çapındaki lideri açık ara.Burada da öyle geçiyordu zaten.TNS hangi ülkelerde var onu merak ettim şimdi.
![]()
Ingiltere, Kanada ve ABD diyor. Ama Ekşi'mden baktım merkezi Ingiltere'ymiş.Var mı ki başka ülkede? Nielsen ile kıyaslanamaz Nielsen bu işin dünya çapındaki lideri açık ara.![]()
bir fark yok zaten 2 tane şirket varEvet ama Nielsen olarak geçiyor adı. AGB Nielsen ile bir farkı var mı emin değilim.![]()
teleizyonu seiyordu adamların alternatifi çokBen anlamam Amerika'da izlenme rakamlarından sadece düşük geldi.Hani Amerikalılarda araştırmalarda televizyonu çok seven milletti?![]()
hahaha varmıı başka emrin![]()
aaaa en zayıf noktamdan vurdun vllarica ederim, emir ne kelime sadece rica edebiliriz![]()
aaaa en zayıf noktamdan vurdun vllaricanı kırmıyım ozaman pll dizisinide eklerim
![]()
nielsen de agb bildiğim kadarıyla @mrt-06Evet ama Nielsen olarak geçiyor adı. AGB Nielsen ile bir farkı var mı emin değilim.![]()
öyle yine.Ben anlamam Amerika'da izlenme rakamlarından sadece düşük geldi.Hani Amerikalılarda araştırmalarda televizyonu çok seven milletti?![]()
Emre onları söylemeden vurmaya çalışıyor.Haklısınnielsen de agb bildiğim kadarıyla @mrt-06
öyle yine.
Adamların birde paralı kanalları var ki bu konudaki kanalda onlardan biri.Online izleme servisleri, kaydet izle servisleri filan davartv konusunda abd kıskandıgım tek ülke
![]()
mesajda niye o ka derine gireyimEmre onları söylemeden vurmaya çalışıyor.Haklısın
TNS'nin sitesinde çaliştiği ülkeler var. AGB bi ara ABD'de de sorunluymuş sonradan bişeyler yapmişlar. Şimdilik sorun yokmuş. @mrt-06Var mı ki başka ülkede? Nielsen ile kıyaslanamaz Nielsen bu işin dünya çapındaki lideri açık ara.![]()