#1 Numaralı Dizi Olmaya Devam Ediyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
1901825_864094596950033_2071926035_n.png

Başlıgı okuyunca hemen hangi dizi oldugunu tahmin ettiniz? Geçtiğimiz pazar akşamı ABD'de AMC ekranlarinda 4.sezonun ikinci yarı sezonuna kaldiği yerden devam eden The Walking Dead rekorlarini süpürüyor.

Öyle ki dizi yetişkinler kategorisinde şu zamanlarda Sochi'de gerçekleşen kış olimpiyatlarini bile geçti.
Dizinin ABD'de dudak uçuklatan reyting aldiğini hepimiz biliyoruz ve almaya devam ediyor. The Walking Dead geri dönüş reytingiyle yine en çok izlenen dizi olacak.

Pazar akşam yayınlandiği saatte reyting tablosu şöyle;
KategoriSaatReyting
İzleyici
sayısı
(milyon)
Toplam21:007.915.8
18-49 Yaş Araliği21:008.210.49
25-5421:007.48.9

Dizinin rekoru bununla kalmıyor elbette. Dizinin sosyal medya yönüne baktiğimizda 526.174 kişi tarafından 1.24 milyon adet tweet atilmiş. Bu atılan tweet sayısı ise tam 68 milyon kişiye ulaşmiş.
(not:reytingler erken çıkan basın bülteninden, herhangi bir değişiklikte güncellenecektir.)

@OzaN @BesaleT @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @cevaa @GreatOttoman

Son düzenleme:
Ben bile izliyorum, en son 8. bölümü izlemiştim 4. sezon. :) Tebrikler. :)

Süpernatural,The Originals, The Walking Dead, Arrow, The Tampire Diaries, Teen Wolf

fantastik sevenler bu 6 diziyi mutlaka izlemeliler tüm dizileri genelleme yaparakta konuşuyorum
bu 6 diziyi izlemeyen ölmesin yani saniyelerini bile ileri sarmadan soluksuz izlediğim diziler
daha bir çok dizi var tabiki ama en önde gelen diziler bunlar benim için :love1::love1::love1:

Ben bile izliyorum, en son 8. bölümü izlemiştim 4. sezon. :) Tebrikler. :)
İzliyormusun? Bilmiyordum(b) İzlesene yeni bölümü pazar günü yayınlandı:)

Süpernatural,The Originals, The Walking Dead, Arrow, The Tampire Diaries, Teen Wolf

fantastik sevenler bu 6 diziyi mutlaka izlemeliler tüm dizileri genelleme yaparakta konuşuyorum
bu 6 diziyi izlemeyen ölmesin yani saniyelerini bile ileri sarmadan soluksuz izlediğim diziler
daha bir çok dizi var tabiki ama en önde gelen diziler bunlar benim için :love1::love1::love1:
+1 kentilyon

saydıklarından bir TWD var gerisi boş :)

Reytingler iyi ama kaçı memnundur bu bölümden ? :)

zombi seviyoruz biz :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi