@hayret bi şey valla ben cast'ı çok yetersiz buldum. Şura'nın ablası, kıvanç'ın arkadaşları (petro hariç) , yine kıvanç'ın annesi ve onun etrafında ki kızlar... Bence daha iyileri seçilebilirdi.
Değişir mi değişir Baksana AB gene kötü Akşam biraz heycanlıydı oysa
İnanamıyorum KA'nın bu denli izlendiğine😕
Dedim dedim kimse inanmadı, bak O Hayat Benim de geçti Güneşi Beklerken'i. Rüyamda görüyorum işte. 😎@mrt-06 Rüyanda Kurt Seyit ve Şura'nın Küçük Ağa'nın özetini geçemeyeceğini görmüştün. Çıktı valla rüyan.
Harbi çıkıyor rüyaların helal olsun. O Hayat Benim'li rüyayı görmesen iyiydi.Dedim dedim kimse inanmadı, bak O Hayat Benim de geçti Güneşi Beklerken'i. Görüyorum işte. 😎
pompy gibi adamsınDedim dedim kimse inanmadı, bak O Hayat Benim de geçti Güneşi Beklerken'i. Rüyamda görüyorum işte. 😎
Estağfurullah, o seviyede değilim daha.pompy gibi adamsın
Yine iyi, AB'de geçemiyor henüz.Harbi çıkıyor rüyaların helal olsun. O Hayat Benim'li rüyayı görmesen iyiydi.
Ab'de de yaklaşıyor gibi. Neyse Ağustos gibi başlarsak yeni sezona güzel olur.Estağfurullah, o seviyede değilim daha.
Yine iyi, AB'de geçemiyor henüz.
Bitmesi en doğru karar. Temmuz'da başlayıp Eylül'de bitsin.Ab'de de yaklaşıyor gibi. Neyse Ağustos gibi başlarsak yeni sezona güzel olur.
Kanalını idare ediyor 1 sezon daha yayınlanacaktır.Bitmesi en doğru karar. Temmuz'da başlayıp Eylül'de bitsin.
Umarım yayınlanır.Kanalını idare ediyor 1 sezon daha yayınlanacaktır.