1 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekip 1 totalde 0,13 yükselmiş,ab'de ise 1,22 düşmüş

Kurt Seyit yine kötü en azından ab gurubunda 8-9 almalıydı ama onuda başaramıyor.
Küçük Ağa yine çok iyi gitmiş

Kurt Seyit ve Şura yetersiz hala..

Canlı Para 10 share almış iki grupta da iyi bence ama Kanal D memnun değildir.

Seksenler konseri iyi gitmiş AB'de.

Küçük Ağa iki grupta da tahmin ettiğim gibi ilk 2'yi kapamış helal olsun yok böyle dizi. :oley: Özetimize yaklaşabilen olmamış. :A Özetimizin aldığı oranları tns sisteminde alabilecek başka dizi yok. 😎 Yeni bölüm biraz düşüş yaşamış ama Kanal D'nin dünki reklam stratejisi berbattı. Dizi en fazla 38 dakika reklamsız gitti. 50-60 dk fazla reklamsız gitse 13-14 rahat alırdı. :)

Kurt Seyit ve Şura biraz yükselmiş ama oranları tatmin edici değil halen..

Kaçak totalde 5 alarak idare etse de ab'de durumu vasat. Küçük Ağa diziyi baya sekteye uğrattı. :):)

Seksenler istikrarlı oranlar almayı sürdürüyor ama totaliyle ab'si arasındaki fark azalmış gibi..

Canlı Para Küçük Ağa'dan sonra yayınlanmasına rağmen düşük gitmiş. Yakında kaldırılır. :)

Beni Affet eski oranlarına uzak.. :)

Bu bolumu daha surukleyici buldum dedigim gibi yarinki tahminim iki kategoride de 2 basamak yukselir. 😛
Ooo gençler bilmişim!! dsfdsfds :gangnam: Kurt Seyit bu oranları haketti dünkü bölmüyle haftaya daha da yükselecektir :D ab'de 7 totalde 4,75 bulur diye düşünmekteyim, bu sefer de bilirsem kendimi müneccim ilan edebilirim :F

Küçük Ağa yine şov yapmış :oley:
Kaçak Total'de çok iyi gitmiş.
KSS Total'lik bir iş. Reytinginin biraz daha artması lazım.
Seksenler reytingini artırmışa benziyor.

İki grupta da özetiyle ilk ikiyi kapatan dizi: Küçük Ağa.

Küçük Ağa ilkleri ve rekorları konusuna ekleyiver. @xemrexxx :A

Urfalı Küçük Ağa yine gayet iyi sonuçlar alarak iki grupta da zirveyi kapmış ama düşüş olmuş bu hafta oranlarında.

Kurt Seyit ve Şura bu hafta biraz toparlanmış bakalım yeni gününde nasıl gidecek.

Sevdaluk tekrarı bu sefer totalde yüksek almış çünkü öncesinde yayınlanan Benim İçin Üzülme totalik bir dizi. :D

ya @denizz19 anlamıyorum şaka mı yapıyosun ksvş gün değiştirmediğini 10 defa o konuda yazdık ama hep yorumlar geliyo herkes baya bi inanmış demek (b)

Seksenler 100.bölümüyle ufak bir sıçrama yaşamış Seksenler Konseri de iyi gitmiş
Kaçak da iyi reyting almış böyle devam ederse 2.sezon garanti
KA iyi gitmiş zamanla sert düşüş yaşayacaktır
Kurt Seyit'i ab si iyi ama önemli olan total yani tüm kişiler olduğu için reytingleri kötü

Urfalı Küçük Ağa yine gayet iyi sonuçlar alarak iki grupta da zirveyi kapmış ama düşüş olmuş bu hafta oranlarında.

Kurt Seyit ve Şura bu hafta biraz toparlanmış bakalım yeni gününde nasıl gidecek.

Sevdaluk tekrarı bu sefer totalde yüksek almış çünkü öncesinde yayınlanan Benim İçin Üzülme totalik bir dizi. :D
Benim icin uzulmemi 😱 dün o dizi yoktuki @denizz19 (Yoksa varmiydi)

Benim icin uzulmemi 😱 dün o dizi yoktuki @denizz19 (Yoksa varmiydi)
Tekrarı yayınlanmış baksana TNS reytinglerine. :)

Baktim. 1.69 almis @denizz19 bumu sevdaluga etki yapcak ?

Baktim. 1.69 almis @denizz19 bumu sevdaluga etki yapcak ?
Sevdaluğa etki yapmış demedim zaten dedim eğer tekrar olduğunu gördülerse otomatikman Sevdaluğu da görmez izleyici ve iyi reyting alamazdı. Ama Sevdaluk totalde kaçıncı tekrarı olmasına rağmen iyi gitmiş. AB izleyici zaten BİÜ izlemediği için Sevdaluğa da pek dönüş yapmamış. :)

@hayret bi şey belki tam olarak fatih vak'a sı değil ama ona çok yakın bi fiyasko yaşıyor bence. Herkes bu dizi için 12-13 beklerken 4 alıyor? Bence bu büyük bi hayal kırıklığıdır. Sadece reyting anlamında değil. Buna senaryoyu da ekle, cast'ı da, yönetmenin avamlığını da, müziklerin başarısız olması ve samimiyetsiz aura'yı da.. Bana göre %80 hayal kırıklığı oldu.

@hayret bi şey belki tam olarak fatih vak'a sı değil ama ona çok yakın bi fiyasko yaşıyor bence. Herkes bu dizi için 12-13 beklerken 4 alıyor? Bence bu büyük bi hayal kırıklığıdır. Sadece reyting anlamında değil. Buna senaryoyu da ekle, cast'ı da, yönetmenin avamlığını da, müziklerin başarısız olması ve samimiyetsiz aura'yı da.. Bana göre %80 hayal kırıklığı oldu.
Müzik ve castın başarısız olduğunu düşünmüyorum ama diğerlerinde haklısın. Ancak 4. bölümde biraz olsun toparladılar.