Ooo gençler bilmişim!! dsfdsfds Kurt Seyit bu oranları haketti dünkü bölmüyle haftaya daha da yükselecektir ab'de 7 totalde 4,75 bulur diye düşünmekteyim, bu sefer de bilirsem kendimi müneccim ilan edebilirimBu bolumu daha surukleyici buldum dedigim gibi yarinki tahminim iki kategoride de 2 basamak yukselir. 😛
@Forumdash 'ın 1 Nisan şakasıymış o.İyi ki değişmemiş...
Değişir mi değişir Baksana AB gene kötü Akşam biraz heycanlıydı oysaVay @Forumdash vay
Değişmedi mi gün yani ee konusu açıldı ama. Ben pek takip edemiyorum bu ara ondanya @denizz19 anlamıyorum şaka mı yapıyosun ksvş gün değiştirmediğini 10 defa o konuda yazdık ama hep yorumlar geliyo herkes baya bi inanmış demek
Tekrarı yayınlanmış baksana TNS reytinglerine.Urfalı Küçük Ağa yine gayet iyi sonuçlar alarak iki grupta da zirveyi kapmış ama düşüş olmuş bu hafta oranlarında.
Kurt Seyit ve Şura bu hafta biraz toparlanmış bakalım yeni gününde nasıl gidecek.
Sevdaluk tekrarı bu sefer totalde yüksek almış çünkü öncesinde yayınlanan Benim İçin Üzülme totalik bir dizi.
Benim icin uzulmemi 😱 dün o dizi yoktuki @denizz19 (Yoksa varmiydi)
Sevdaluğa etki yapmış demedim zaten dedim eğer tekrar olduğunu gördülerse otomatikman Sevdaluğu da görmez izleyici ve iyi reyting alamazdı. Ama Sevdaluk totalde kaçıncı tekrarı olmasına rağmen iyi gitmiş. AB izleyici zaten BİÜ izlemediği için Sevdaluğa da pek dönüş yapmamış.Tekrarı yayınlanmış baksana TNS reytinglerine.
Baktim. 1.69 almis @denizz19 bumu sevdaluga etki yapcak ?
hayır 1 nisan şakası yapmışlarDeğişmedi mi gün yani ee konusu açıldı ama. Ben pek takip edemiyorum bu ara ondan
Müzik ve castın başarısız olduğunu düşünmüyorum ama diğerlerinde haklısın. Ancak 4. bölümde biraz olsun toparladılar.@hayret bi şey belki tam olarak fatih vak'a sı değil ama ona çok yakın bi fiyasko yaşıyor bence. Herkes bu dizi için 12-13 beklerken 4 alıyor? Bence bu büyük bi hayal kırıklığıdır. Sadece reyting anlamında değil. Buna senaryoyu da ekle, cast'ı da, yönetmenin avamlığını da, müziklerin başarısız olması ve samimiyetsiz aura'yı da.. Bana göre %80 hayal kırıklığı oldu.