batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Bencede.Yalan Dünyaya 3.55 vermenden belli.
Ben olsam Yalan Dünya'yı listeye sokmazdım o derece sevmiyorum
Bencede.Yalan Dünyaya 3.55 vermenden belli.
Ciddi ciddi cevap vermişssinKArşilaştirmalı denecek şekilde cevap yazmişssinBen zaten yorumda demişim "fink atmak" "hafta sonu" gibi kelimeleri kullanarak belirtmişim.Destan yazıp kendini yormuşssun
İst. hava biraz soğuk
Bu arada bugün Karadayı reklamsız gitti diyemiyecem çünkü Acun da Karadayı'ya özenip aynı anda reklama girdi.
Ben olsam Yalan Dünya'yı listeye sokmazdım o derece sevmiyorum
Harbiden girmemiş mi?22:30 - 22:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.61 , 2) ATV: 6.42 , 3) KANALD: 5.85 , 4) FOX: 5.79 , 5) SHOW: 1.31
Yalan Dünya'm yükselmiş.
Survivor hiç reklama girmiyor mu?
1.sayfada reklam kuşaklarını filan bitince güncellicem merak olmasın
Senin düşüncen.Ben olsam Yalan Dünya'yı listeye sokmazdım o derece sevmiyorum
Bilmem Valla. İddialı olmak istemiyorum. Anlıklarda 4.50`nin altına inmedi (reklam hariç). Tabii SBT bu. Dün Survivor SBT`de coştu ama TNS`de 7-8 aldı.Yalan Dünya'yı 4 reyting yaptım dahasını da vermiyorum valla @RevaN
Survivor reklamlı hali 9 mu?Girdi tabi ki o kadar da değil.
Oha Yalan Dünya tekrar reklam 4. kuşak 22.59
Vasfiye varmıydı ?
Evet.Bölüm çok iyiydi. Ama reklamı arttırmışlar. Toplamda 4. kuşak reklamı da sayarsak, her reklam da 15 dakika farz saysak tam 60 dakika reklam veriler.
Sanal reklamları ekleme bile
Her sali neler çektiğimi amlamışsındır son yarım saat reklamAynen.30 dakikadır reklamda dizi yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?