1 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya reklam 22.46 (3. Kuşak)

Yalan Dünya yine gayet iyi durumda bence

Süresi kısalan "Yalan Dünya" tamı tamına 95 dakika sürdü. Şuan reklamda. Reklamdan sonra da devam ederse yuh artık!
))

Yalan Dünya`nın düşeceğini zaten bekliyordum ama yine de iyi gitti. Çünkü, reklamsız 4.50`den aşağı inmedi. 4.50`den aşağıdaki rakamları reklam rakamlarıydı.

Eskiden 3 falan alırdı. Son bölümler bana ilk sezonu hatırlattı.

Totalde 4.50`yi geçsin yeterli, A/B`de 7 reytingi geçer yarın.

Ya Yalan Dünya ne kadar komik bir bölümdü gülmekten yarıldım süperdi.

OF OF OF
hafta sonu millet çok yoruldu fink atmaktan heralde
Şimdi evde dinleniyorlar belliki

Haftasonu ve pazartesiyi kıyasladın ya ben de ona güldüm.
Sende bir aynştaynlık seziyordum zaten.
))

Haftasonu herkes gezer hava iyiydi, tatil oh mis evde ne yapsın...

Pazartesi günü herkes işinden geldi yorgun argın sendromlu sendromlu, insanlar oturdu tv'sini izliyor.
))

Ayrıca hava durumundan bahset derseniz bu akşam Ankara'da sağanak yağış var. Bir ara fırtına gibi bir şey de oldu.

Yarın tahminleri merak ediyorum.Sallamasyon tahminler yaptım bugün aceleyle.Umarım toslamam

- - - Ekleme - - -

Yarın tahminleri merak ediyorum.Sallamasyon tahminler yaptım bugün aceleyle.Umarım toslamam

Yalan Dünya'nın kısa hali 95 dakikaysa uzun halini düşünemiyorum.

Herkes aynşatayn oldu, oraya buraya saldırıp kendini akıllı zannedenler bile var.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bencede.
Yalan Dünyaya 3.55 vermenden belli.

Bu arada bugün Karadayı reklamsız gitti diyemiyecem çünkü Acun da Karadayı'ya özenip aynı anda reklama girdi.

- - - Ekleme - - -

İyiymiş ya demek ki akıllı görünüyormuşum dışarıdan. Oysa ben akıllı olduğumu bile iddia etmemiştim.
)) İyi, iyi. Güzel oldu bu.
))

Yalan Dünya`nın süresinin uzanması iyi oldu. Kısa süre iyiydi ama reyting olarak düşüktü. Survivo 23.45`te bitiyorsa, Yalan Dünya da 23.00`te bitsin.

80 dakikaydı 15 dakika uzanmış.
Herkes kısa süreye geçmeden geçmek anlamsız. Ancak Galip Derviş gibi PT2 dizisinde işe yarar bu.

Ciddi ciddi cevap vermişssin
KArşilaştirmalı denecek şekilde cevap yazmişssin
Ben zaten yorumda demişim "fink atmak" "hafta sonu" gibi kelimeleri kullanarak belirtmişim.Destan yazıp kendini yormuşssun

İst. hava biraz soğuk