Ben de ilk 1 saatine baktım harikaydı, Söz totali hak etmiş
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyeceksin tabii benim de önceliğim Survivor ve İçerde olacak, seneye Söz'ü ilk sıramıza alırız
Ben de ilk 1 saatine baktım harikaydı, Söz totali hak etmiş
Tam sizi geçeriz diyorduk bu sefer de Söz çıktı başımızaBizim AB 10 reyting yalnız ne demişler azdan az çoktan çok gider.
Tam sizi geçeriz diyorduk bu sefer de Söz çıktı başımızaO da ağır total oldu bizden daha totalacaba masa örtüsü mü çekiyorlar
Eylül o canısıB yappımın totalliğidir o ne de olsa ortak işleribu arada @Çiğdem- ne beceriksiz büyücüymüşsün kırgınlarda meral hortlamış içerde de melek sahnesi vardı
yani seneye yola çıktığın Survivor u yolda bulduğun Söze değişeceksinBen de ilk 1 saatine baktım harikaydı, Söz totali hak etmiş
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyeceksin tabii benim de önceliğim Survivor ve İçerde olacak, seneye Söz'ü ilk sıramıza alırız
işte o karakuru tipli ölü balık suratlı kırgın kızlarından biri işte ne bileyim adınıEylül o canısı
yani seneye yola çıktığın Survivor u yolda bulduğun Söze değişeceksin
Survivor geç başlıyor nasılsa, o başlayana kadar Söz'e bakarız, sonra da dönüş yaparız herhalde Survivor'aEylül o canısı
yani seneye yola çıktığın Survivor u yolda bulduğun Söze değişeceksin
Kırgınlar biterse bende Söze bakarımSurvivor geç başlıyor nasılsa, o başlayana kadar Söz'e bakarız, sonra da dönüş yaparız herhalde Survivor'a
aaa tamamladım bölümü son sahne içerdeden daha heyecanlı bitti bence söz haftayada toteli alır bizimkilerde biraz akıllanırlar bölümden hiçbirşey çıkmadıBen de ilk 1 saatine baktım harikaydı, Söz totali hak etmiş
İçerde'nin dünkü bölümü bizi tatmin etseydi totali alamadı diye üzülürdük ama Söz hakkıyla aldığı için sıkıntı yok
ayy vlla benim fake kaset olayı gerçek çıkarsa anca bu şekilde işleri toparlarlar bence yoksa zor benim aklıma muhtaçlarİçerde'nin dünkü bölümü bizi tatmin etseydi totali alamadı diye üzülürdük ama Söz hakkıyla aldığı için sıkıntı yok
Haftaya sağlam bir İçerde bölümü bekliyoruz, yoksa Söz alır başını gider valla, ters köşe takıntılı senaristlere ders olsun bu tablo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?