1 Mayıs 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

aaa dün yorum konusunda söz alabilir toteli demiştim ama bukadar zor bir haftada çok rahat almışlar toteli şimdi izliyorum bende 5.bölümü hakta etmiş vlla ilk 1 saati süper ama bitene kadar tvden terciğim içerde olmaya devam edecek tabikide :A :A :A
@mrt-06 @Bully @xemrexxx
Ben de ilk 1 saatine baktım harikaydı, Söz totali hak etmiş :A

Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyeceksin tabii benim de önceliğim Survivor ve İçerde olacak, seneye Söz'ü ilk sıramıza alırız :A

B yappımın totalliğidir o ne de olsa ortak işleri:A bu arada @Çiğdem- ne beceriksiz büyücüymüşsün kırgınlarda meral hortlamış içerde de melek sahnesi vardı :F
Eylül o canısı :A

Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyeceksin tabii benim de önceliğim Survivor ve İçerde olacak, seneye Söz'ü ilk sıramıza alırız :A
yani seneye yola çıktığın Survivor u yolda bulduğun Söze değişeceksin :A

aaa tamamladım bölümü son sahne içerdeden daha heyecanlı bitti bence söz haftayada toteli alır bizimkilerde biraz akıllanırlar bölümden hiçbirşey çıkmadı :A :A :A
@xemrexxx @mrt-06

aaa tamamladım bölümü son sahne içerdeden daha heyecanlı bitti bence söz haftayada toteli alır bizimkilerde biraz akıllanırlar bölümden hiçbirşey çıkmadı :A :A :A
@xemrexxx @mrt-06
İçerde'nin dünkü bölümü bizi tatmin etseydi totali alamadı diye üzülürdük ama Söz hakkıyla aldığı için sıkıntı yok :A

Haftaya sağlam bir İçerde bölümü bekliyoruz, yoksa Söz alır başını gider valla, ters köşe takıntılı senaristlere ders olsun bu tablo :A

İçerde'nin dünkü bölümü bizi tatmin etseydi totali alamadı diye üzülürdük ama Söz hakkıyla aldığı için sıkıntı yok :A

Haftaya sağlam bir İçerde bölümü bekliyoruz, yoksa Söz alır başını gider valla, ters köşe takıntılı senaristlere ders olsun bu tablo :A
ayy vlla benim fake kaset olayı gerçek çıkarsa anca bu şekilde işleri toparlarlar bence yoksa zor benim aklıma muhtaçlar :A :A :A