Adamlar can derdıne dusmus sız adamlardan reytıng beklıyorsunuz))))) telefonunuza cevap verırlerse ıyı))) korkudan telefonda acamazlar)))))))
yoo ben reyting falan beklemiyom tns yi takmıyom
Adamlar can derdıne dusmus sız adamlardan reytıng beklıyorsunuz))))) telefonunuza cevap verırlerse ıyı))) korkudan telefonda acamazlar)))))))
Reytingler çoktan kanallara gitmiştir. Tns'ye mail atacağınıza yapımcılara, kanallara mail atın da basına versinler listeleri.
Reytingler çoktan kanallara gitmiştir. Tns'ye mail atacağınıza yapımcılara, kanallara mail atın da basına versinler listeleri.
Yapsak nafile. Zaten atv'yi bir kere aradim, ismimi felan istediler. Kapattim telefonu
Allah askına ınternette bır uyanık şakasına da olsa bır lıste hazırlasa sbt nın lıstesını ufak degıstırse koysa buyurun tns reytınglerı dese Allah bılır oetalık yıkılır. herkes yorum yapar))))) belkı ozaman tns lısteyı yalanlamak ıcın anca acıklama yapar...
tns yı dedıl tıakı arayın arkadaslar
ben kısaca bilgi aldım tns den... öbgz 25 civarı reyting almış .. uçurum 6 civarı almış .. pis yedili 2 civarı reyting almış. ilk üç böyle sıralanıyor..
Kurtlar vadısının reytıngınıde ogrenmısdır sen onuda acıklasana))))))
onu açıklamalarına gerek yokki zaten vadinin kemikleşmiş 8 civarı reyting vardır fazlası yalan))
en düşük reytingi 5 en yüksek reytingi 8 çıkar bu dilimler dışındaki oranlar gerçeği yansıtmıyor
Yanlşın olmasın 30 dur o rakamlar))))
onu açıklamalarına gerek yokki zaten vadinin kemikleşmiş 8 civarı reyting vardır fazlası yalan))
en düşük reytingi 5 en yüksek reytingi 8 çıkar bu dilimler dışındaki oranlar gerçeği yansıtmıyor
tns de yalan aga değişen bişey olmayacak 1040 kişiyle ölçeceklerdi onu da becerememişler ben artık reyting meyting takmam.Yalan reytinglere devam yani
tns de yalan aga değişen bişey olmayacak 1040 kişiyle ölçeceklerdi onu da becerememişler ben artık reyting meyting takmam.
Aynen aga 1040 ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?