1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Reytingler çoktan kanallara gitmiştir. Tns'ye mail atacağınıza yapımcılara, kanallara mail atın da basına versinler listeleri.

Reytingler çoktan kanallara gitmiştir. Tns'ye mail atacağınıza yapımcılara, kanallara mail atın da basına versinler listeleri.

Lordly alahsen okadar dızı yapımcısının sıtesı forumu var. hıc bırı neden acıklamıyor sence
))))))

Yapsak nafile. Zaten atv'yi bir kere aradim, ismimi felan istediler. Kapattim telefonu

Allah askına ınternette bır uyanık şakasına da olsa bır lıste hazırlasa sbt nın lıstesını ufak degıstırse koysa buyurun tns reytınglerı dese Allah bılır oetalık yıkılır. herkes yorum yapar
))))) belkı ozaman tns lısteyı yalanlamak ıcın anca acıklama yapar...

tns yı dedıl tıakı arayın arkadaslar

ben kısaca bilgi aldım tns den... öbgz 25 civarı reyting almış .. uçurum 6 civarı almış .. pis yedili 2 civarı reyting almış. ilk üç böyle sıralanıyor..

bende tnt ye mesaj yollamıştım reklamları azaltın diye

tiak'a mail attim, cevap bekliyorum.

@Lordly Tüm kanallari aramisimdir. Yapimcilari da. Bir zamanlar hiç kimsenin bir yerde göremedigi, duyamadigi haberleri ben paylastim burada

ben kısaca bilgi aldım tns den... öbgz 25 civarı reyting almış .. uçurum 6 civarı almış .. pis yedili 2 civarı reyting almış. ilk üç böyle sıralanıyor..

Kurtlar vadısının reytıngınıde ogrenmısdır sen onuda acıklasana
))))))

Kurtlar vadısının reytıngınıde ogrenmısdır sen onuda acıklasana
))))))

onu açıklamalarına gerek yokki zaten vadinin kemikleşmiş 8 civarı reyting vardır fazlası yalan
))

en düşük reytingi 5 en yüksek reytingi 8 çıkar bu dilimler dışındaki oranlar gerçeği yansıtmıyor

Yanlşın olmasın 30 dur o rakamlar
))))

5-8 mi
vadi nin ölüsü 15 in altında değil ölüsü dalga mı geçiyon