Zaten 1 buçuk saat reklamsız gitmek için bunu yaptı Yalan Dünya da başlar başlamaz reklam vermişti. Bundan sonra son reklamını 22.45 ya da 22.30 gibi verir.Kanal d reklam stratejisini hiç iyi yapamıyor 😡 dün Yd bir buçuk saat reklamsiz gitmiş arka sokaklara da aynısı yapsa 10 reytingi rahat geçer.
Niye beğenmiyorum.Sen de hiçbir diziyi beğenmiyorsun
O zaman süper olur ama geçen haftada arka sokaklar bu reklam stratejisini yaptı.Zaten 1 buçuk saat reklamsız gitmek için bunu yaptı Yalan Dünya da başlar başlamaz reklam vermişti. Bundan sonra son reklamını 22.45 ya da 22.30 gibi verir.
22.45 Arka Sokaklar ın favori anlığı😉Zaten 1 buçuk saat reklamsız gitmek için bunu yaptı Yalan Dünya da başlar başlamaz reklam vermişti. Bundan sonra son reklamını 22.45 ya da 22.30 gibi verir.
Her şeye bir kulp takıyorsun. Medcezir içinde sıkıcı dedin dün mü neNiye beğenmiyorum.
Karadayı, Yalan Dünya, Medcezir.
Kurt Seyiti de beğenirim herhalde.
https://fav10.net/forum/threads/yalan-dünya-75-bölüm-yorumları.214261/#post-1745007Her şeye bir kulp takıyorsun. Medcezir içinde sıkıcı dedin dün mü ne
Medcezir de Çağatay Ulusoy olmasa reytingler 4 u aşamazHer şeye bir kulp takıyorsun. Medcezir içinde sıkıcı dedin dün mü ne
Medcezir de Çağatay Ulusoy olmasa reytingler 4 ü aşamaz bence
Hep aynı fon müziği çalıyor
Yaklaşık 3 dk'ya başlayacak yeni bölümü. 😱Arkadaşlar Acun halen özet ben mi hayal görüyorum ya. 😱
Gece 1'de biter artıkın.Yaklaşık 3 dk'ya başlayacak yeni bölümü. 😱