1 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Acunun yeni bölümü yokken bile zirveyi alamıyorsa bu dizi hiçbir zaman alamaz:D
Ben bu diziyi sevmedim izlicektim ama oyuncuları çok itici beğenmedim:T:

zevkler ve renkler köşelidir :) hangi köşesinde durup baktığınla alakalı :)

Evet :Z Umarım haftaya daha da yükselir :D

7 reytinge çıktığı vakit yeterlidir bence o noktada düşmesin :)

bugünün saraylısının tek rakibi kendisidir :) macun falan hikaye vız gelir tırıs gider:)
Acun bahane Eda özerkan şahhane:D
indir.jpg

Yönetmen değişikliği iki haftadır etkiledi Bugünün Saraylısını gül gibi yönetmen Kudret Sabancı'yı niye bırakır Avşar Yapım anlamış değilim.

Yönetmen değişikliği iki haftadır etkiledi Bugünün Saraylısını gül gibi yönetmen Kudret Sabancı'yı niye bırakır Avşar Yapım anlamış değilim.

yönetmenin değişmesi gerekmezdi bende değişmesini istemezdim hep @Forumdash ın muhalefeti nedeniyle değiştirdiler:) oysa kudret sabancılı dönem bencede çok daha iyiydi ..

yönetmenin değişmesi gerekmezdi bende değişmesini istemezdim hep @Forumdash ın muhalefeti nedeniyle değiştirdiler:) oysa kudret sabancılı dönem bencede çok daha iyiydi ..
Kudret Sabancı gibi işinin ehli tecrübeli yönetmen mi var memelekette neyse ayrılığımız uzun sürmeyecek Fikret Kuşkan'ın dizisinde yine birlikte olacağız..

Şefkat Tepe TOTAL'de zirvede yer almış tebrikler. :)

Arka Sokaklar TOTAL'de ve AB'de yükselmiş tebrikler. :)

Bugünün Saraylısı yükselmiş tebrikler. :)

Fatih Harbiye AB'de zirvede yer almış tebrikler. :)

Şefkat Tepe TOTAL'de zirvede yer almış tebrikler. :)

Arka Sokaklar TOTAL'de ve AB'de yükselmiş tebrikler.

Bugünün Saraylısı yükselmiş tebrikler. :)

Fatih Harbiye AB'de zirvede yer almış tebrikler. :)
Arka Sokaklar Ab'de düşmüş ağa geçen haftaya göre az bişey yükselmemiş :)

Fatih Harbiye AB'de 1. olmuş ama FOX'ta 6.41 almıştı AB'de yani hala FOX'ta en çok izlenen. Şu an anlıklarda aldığı rakamları reklamında alıyordu FOX'ta 8'den aşağı inmiyordu yeni bölüm anlıklarda.. 😉

Şefkat Tepe, Arka Sokaklar ve Fatih Harbiye'ye tebrikler. Fatih Harbiye Show'da gayet iyi gidiyor. Galip daha iyi olabilir ama idare edecez artık. :(

Kudret Sabancı gibi işinin ehli tecrübeli yönetmen mi var memelekette neyse ayrılığımız uzun sürmeyecek Fikret Kuşkan'ın dizisinde yine birlikte olacağız..
evet oraya transfer ettim adamı:F Ata beyide diziden çıkartıyorum galiba:T yeni isimler bakıyorum #BS ye:F

Acun ab reytinginide kendiyle göturmuş(b)