bence tam tersi foxta bu dizi baya yüksek alıyodu showa geldi çöktü 4 reytinglerde sürünüyo benim hatırladığım foxta zirveye oynuyodu her haftaFatih Harbiye Show TV'ye geçince anlaşılan kalite gelmiş. Her bölüm yükseliyor. Fox'ta da her bölüm düşüyordu. Gör Avşar Film bunları Fox Karagül'ü düşürmeden gel Show TV'ne.
O ilk başlardaydı. Sonra düşüşe geçti. Show'a geldi tekrar yükseldi.bence tam tersi foxta bu dizi baya yüksek alıyodu showa geldi çöktü 4 reytinglerde sürünüyo benim hatırladığım foxta zirveye oynuyodu her hafta
valla ben bi yükseliş göremiyorum 4 reyting alan bir dizi görüyorum sadece foxta 7 yi geçtiğini hatırlıyorum anlıklarda 8 leri geçiyorduO ilk başlardaydı. Sonra düşüşe geçti. Show'a geldi tekrar yükseldi.
Survivor gelince Şefkat Tepe tepelere kaçıcakŞefkat Tepe fark atmış yine diğerleri arkadan bakmış arka sokaklar dışındakileri katlamış tebrikler
arka sokaklarda iyi gitmiş 8 i geçmiş
diğerlerini değerlendirmeye gerek yok izlenmeyen ab dizileri işte 2 villa 1 güzel 1 yakışıklı hopp ab
İlk hafta alır belki liderliği millet hevesini alınca döner yine Şefkat TepeyeSurvivor gelince Şefkat Tepe tepelere kaçıcak
yav he he survivor benimde en sevdiğim yarışma bunu da izlicem internetten ama survivorın reytingi o kadar yüksek olmuyoSurvivor gelince Şefkat Tepe tepelere kaçıcak
Ne biliyosun belki alacak zirveyi bu sene YST bile arada alıyorsa zirveyi, o sıkıcı program, hayli hayli alabilir Survİvoryav he he survivor benimde en sevdiğim yarışma bunu da izlicem internetten ama survivorın reytingi o kadar yüksek olmuyo
yav işteöyle olmuyo bu işler survivor hepsine bin basar yarışmaların ama reytingi belli bi seviyenin üstüne çıkamaz ailece izleneiblecek bi program değil pek yst yada o ses öyle değilNe biliyosun belki alacak zirveyi bu sene YST bile arada alıyorsa zirveyi, o sıkıcı program, hayli hayli alabilir Survİvor
Ben almadı demiyorum ben sana o reytingleri ama o oranları aldıktan sonra düşmeye başladı Fatih Harbiye Fox'ta. Şimdi Show'a geçti bak yeniden artışlara geçti. Ben AB'yi kast ediyorum zaten. AB'de 4'lerdeydi Fox'ta son bölümlerde.valla ben bi yükseliş göremiyorum 4 reyting alan bir dizi görüyorum sadece foxta 7 yi geçtiğini hatırlıyorum anlıklarda 8 leri geçiyordu
bu tarz antin kuntin kadın dizileri fox a yakışıyor show tv ye vadi gibi işler yakışır zaten böyle efsaneler showdan çıkıyor