1 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Show TV A\B kanalı oluyor :Z Fatih Harbiye tebrikler
Bugünün Saraylısı A\B`de daha da yükselmeli :(

Şefkat Tepe fark atmış yine diğerleri arkadan bakmış :D arka sokaklar dışındakileri katlamış tebrikler
arka sokaklarda iyi gitmiş 8 i geçmiş

diğerlerini değerlendirmeye gerek yok izlenmeyen ab dizileri işte :F 2 villa 1 güzel 1 yakışıklı hopp ab :D

Yetenek Sizsiniz ve Acun Medya'ya tebrikler. :Z

Fatih Harbiye'ye de tebrik ani atağından dolayı.

Arka Sokaklar Totalde iyi gitmiş Cevher aktif olsun liderliği alabilir Galip Derviş gayet iyi gitmiş :)

Fatih Harbiye Show TV'ye geçince anlaşılan kalite gelmiş. Her bölüm yükseliyor. Fox'ta da her bölüm düşüyordu. Gör Avşar Film bunları Fox Karagül'ü düşürmeden gel Show TV'ne. :A

Fatih Harbiye Show TV'ye geçince anlaşılan kalite gelmiş. Her bölüm yükseliyor. Fox'ta da her bölüm düşüyordu. Gör Avşar Film bunları Fox Karagül'ü düşürmeden gel Show TV'ne. :A
bence tam tersi foxta bu dizi baya yüksek alıyodu showa geldi çöktü 4 reytinglerde sürünüyo benim hatırladığım foxta zirveye oynuyodu her hafta

O ilk başlardaydı. Sonra düşüşe geçti. :A Show'a geldi tekrar yükseldi. :oley:
valla ben bi yükseliş göremiyorum 4 reyting alan bir dizi görüyorum sadece :D foxta 7 yi geçtiğini hatırlıyorum anlıklarda 8 leri geçiyordu
bu tarz antin kuntin kadın dizileri fox a yakışıyor show tv ye vadi gibi işler yakışır zaten böyle efsaneler showdan çıkıyor

Şefkat Tepe fark atmış yine diğerleri arkadan bakmış :D arka sokaklar dışındakileri katlamış tebrikler
arka sokaklarda iyi gitmiş 8 i geçmiş

diğerlerini değerlendirmeye gerek yok izlenmeyen ab dizileri işte :F 2 villa 1 güzel 1 yakışıklı hopp ab :D
Survivor gelince Şefkat Tepe tepelere kaçıcak :F

FATIH HARBIYEM ISTE BU BE ABDE 1. SHOWUN BASGOZDESI BU DIZI BE :)

yav he he :F survivor benimde en sevdiğim yarışma bunu da izlicem internetten ama survivorın reytingi o kadar yüksek olmuyo
Ne biliyosun belki alacak zirveyi bu sene :D YST bile arada alıyorsa zirveyi, o sıkıcı program, hayli hayli alabilir Survİvor :D

Ne biliyosun belki alacak zirveyi bu sene :D YST bile arada alıyorsa zirveyi, o sıkıcı program, hayli hayli alabilir Survİvor :D
yav işteöyle olmuyo bu işler survivor hepsine bin basar yarışmaların ama reytingi belli bi seviyenin üstüne çıkamaz ailece izleneiblecek bi program değil pek yst yada o ses öyle değil :D
işte bu yüzden reytingi çok yüksek olmaz ama zirveyi alabilir belli olmaz

Arka Sokaklar hayal kırıklığı olmuş.Rıza baba işe yaramamış.
Şefkat tepe normal devam etmiş.
Fatih Harbiye ağı ab olmuş.:FGünün şaşkınlığı.:F

ŞT totalde 9 geçip rahat bir şekilde birinci olmuş tebrikler :D

Rıza baba yükselişini sürdürmüş ve 8 geçip ikinci olmuş tebrikler rıza baba :D

Çılgın acun yine iş yapmış :D

Fatih harbiye ab birinci olarak çok iyi gitmiş tebrikler. Totali de iyi.

BS dan ab birinciliği bekliyordum olmadı.

KMOİ ve galip iyi sonuçlar almışlar ikisine de tebrikler :D

valla ben bi yükseliş göremiyorum 4 reyting alan bir dizi görüyorum sadece :D foxta 7 yi geçtiğini hatırlıyorum anlıklarda 8 leri geçiyordu
bu tarz antin kuntin kadın dizileri fox a yakışıyor show tv ye vadi gibi işler yakışır zaten böyle efsaneler showdan çıkıyor
Ben almadı demiyorum ben sana o reytingleri ama o oranları aldıktan sonra düşmeye başladı Fatih Harbiye Fox'ta. Şimdi Show'a geçti bak yeniden artışlara geçti. Ben AB'yi kast ediyorum zaten. AB'de 4'lerdeydi Fox'ta son bölümlerde. :X