Ben seviyemde olanlarla tartışmaya giriyorum.Yasak Elma tayfası çok güçlü. Baş edemezsin. @serhatt tek başına herkese bedel![]()
Ben seviyemde olanlarla tartışmaya giriyorum.Yasak Elma tayfası çok güçlü. Baş edemezsin. @serhatt tek başına herkese bedel![]()
Neyseki tatil bizde. Yoksa akşama kadar bakamazdım, Evlilik Hakkında Herşey diziside var. Fazla gelirdi bana. Çok iyi oldu, reklamsız izlerimEpey olay oldu, keyifli seyirler.![]()
Özellikle Ekin çok seksi olmuş bu tarzıyla.Ekin +Uraz onlar da koca idollerin bence![]()
Bölüm çok uzun bir aradan sonra 2 saatin üstündeydi dün akşam.Neyseki tatil bizde. Yoksa akşama kadar bakamazdım, Evlilik Hakkında Herşey diziside var. Fazla gelirdi bana. Çok iyi oldu, reklamsız izlerim![]()
Cadılar bayramı Avrupada oyüzden tatil 31 ekim oyüzden 1 kasım tatil oluyorBölüm çok uzun bir aradan sonra 2 saatin üstündeydi dün akşam.Bölümün uzun olacağı tatiline denk geldi şanslısın. .ss
Aynen.Cadılar bayramı Avrupada oyüzden tatil 31 ekim oyüzden 1 kasım tatil oluyor
Cidden öyleymiş 😱 ay ben hepsine bakamam. 1 saat sonra evden çıkmam gerekiyor. Kalan 1 saat akşam üstüne kalır artıkBölüm çok uzun bir aradan sonra 2 saatin üstündeydi dün akşam.Bölümün uzun olacağı tatiline denk geldi şanslısın. .ss
Tamamına bak da nasıl bakarsan bak.Cidden öyleymiş 😱 ay ben hepsine bakamam. 1 saat sonra evden çıkmam gerekiyor. Kalan 1 saat akşam üstüne kalır artık![]()
Fenerbahçe’nin teknik direktörünü bu takımdan alsınlar diye ekibide müthiş @serhattŞaşırdım, neden değiştirdin?
Profil fotoğrafında resmi var Shamrock Rovers İrlanda takımıAlırlar umarım.
Kumru pişkin pişkin geziyor. Ender'e de gıcık kaptımTamamına bak da nasıl bakarsan bak.![]()
Komşuculuk oynuyor yılan.Kumru pişkin pişkin geziyor. Ender'e de gıcık kaptım![]()