O da düşüş mü yaNeyse ki bu minik düşüş gibi seni de ciddiye almıyor kimse, daha fazla yırtınma çünkü rezil oldun yeteri kadar. Tüm asılsız iddiaların çürüdü.
O da düşüş mü yaNeyse ki bu minik düşüş gibi seni de ciddiye almıyor kimse, daha fazla yırtınma çünkü rezil oldun yeteri kadar. Tüm asılsız iddiaların çürüdü.
Benim dizilerim zirvede tatlım.3 reyting düşme lüksü var darısı senin dizilerin başına
Ah canım yine ağzı bozuk ve üslupsuz tavırlarıyla gelmiş.Neyse ki bu minik düşüş gibi seni de ciddiye almıyor kimse, daha fazla yırtınma çünkü rezil oldun yeteri kadar. Tüm asılsız iddiaların çürüdü.
Bu hafta yemezler bu haliniBenim dizilerim zirvede tatlım.
Ah canım yine ağzı bozuk ve üslupsuz tavırlarıyla gelmiş.
Bu düşüş gelecek haftanın habercisiymiş işte, sağlık olsun diyelim.Bu hafta yemezler bu halini
Kolay gelsin
Hak edene hak ettiği gibi geliyorum, fazlasını hak ediyorsun sen.Benim dizilerim zirvede tatlım.
Ah canım yine ağzı bozuk ve üslupsuz tavırlarıyla gelmiş.
Seviyen bu işte senin, yapacağımız bir şey yok.Hak edene hak ettiği gibi geliyorum, fazlasını hak ediyorsun sen.
Yeni bir dizi başladı, bir zahmet ayrıca dediğim gibi 3 reyting düşme lüksü var 5 ve üstü oldukça sıkıntı yok. 5. Sezonunda olan bir dizinin reytingine çok laf etmemek gerekirBu düşüş gelecek haftanın habercisiymiş işte, sağlık olsun diyelim.
Senin seviyenden kat be kat üstün haklısın.Seviyen bu işte senin, yapacağımız bir şey yok.
Her türlü sezonu çıkarır zaten, reytingini tartışmamız anlamsız ama yorum yapmak hakkımız.Yeni bir dizi başladı, bir zahmet ayrıca dediğim gibi 3 reyting düşme lüksü var 5 ve üstü oldukça sıkıntı yok. 5. Sezonunda olan bir dizinin reytingine çok laf etmemek gerekir
Haftaya Uyanış diziside gelecek. Üç Kuruş diziside yükselir.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.O da düşüş mü ya
Aşırı doğruAnlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
2. bölümde 3'e düşer, meraktan izlendiği belli.Üç kuruş total ve abc1 de en iyisi olmuş ama Ab de dipte yani artık @Forumdash ın ay yapımı totoş oldu @serhatt @Dosi @Özgür @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 110867
Yasak Elma tayfası çok güçlü. Baş edemezsin. @serhatt tek başına herkese bedelHer türlü sezonu çıkarır zaten, reytingini tartışmamız anlamsız ama yorum yapmak hakkımız.
Çok haklısın canım, imzamı atıyorum bu yazdıklarına.Yasak Elma tayfası çok güçlü. Baş edemezsin. @serhatt tek başına herkese bedel
Dün evde yoktum bakmamıştım. Şimdi açtım. Bakalım dizide neler olmuşÇok haklısın canım, imzamı atıyorum bu yazdıklarına.
Herkes yorum yapmak da serbest fakat doğru düzgün yorum yapın, asılsız yorumlarla saçmalamayın ki bizlerde ağız payı vermekle vakit kaybetmeyelim.
Haftaya Şahika geliyormuş, Keriman +şahiq senin idollerin2. bölümde 3'e düşer, meraktan izlendiği belli.
Epey olay oldu, keyifli seyirler.Dün evde yoktum bakmamıştım. Şimdi açtım. Bakalım dizide neler olmuş
Böyle bir diziye girdikleri için idollükten çıkardım ikisini de.Haftaya Şahika geliyormuş, Keriman +şahiq senin idollerin
Ekin +Uraz onlar da koca idollerin benceEpey olay oldu, keyifli seyirler.
------
Böyle bir diziye girdikleri için idollükten çıkardım ikisini de.