1 Kasım 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Bu düşüş gelecek haftanın habercisiymiş işte, sağlık olsun diyelim. :A
Yeni bir dizi başladı, bir zahmet :A ayrıca dediğim gibi 3 reyting düşme lüksü var :A 5 ve üstü oldukça sıkıntı yok. 5. Sezonunda olan bir dizinin reytingine çok laf etmemek gerekir :A
Haftaya Uyanış diziside gelecek. Üç Kuruş diziside yükselir.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Üç kuruş'un bu reytingleri alması çok normal , İçerde , Çukur dan kaynaklı pr la 1. Bölümün izleneceği belliydi. Asıl bundan sonraki bölümlerdeki reytingleri önemli.

Yasak Elmada her yıl kötü başlayıp 8 lere çıkmayı başarıyor. Gerçekten büyük bir başarı. Ben hiç izlemedim ama bunu her dizi yakalayamaz.

Haftaya da Alparslan geliyor. Güzel bir reyting savaşı başlıyor diyebiliriz. 1 aya kadar Kaderimin Oyunu da geldi mi savaş da büyüyecektir.

Özlemişim böyle güzel reyting savaşlarını. Umarım artık dizilerin 2-3 reytingini değil de yüksek reyting alan dizilerin acaba bu hafta hangisi 1. Olacak konusunu konuşuruz.

Haftaya iyi başladık. Herkese iyi haftalar.

Yeni bir dizi başladı, bir zahmet :A ayrıca dediğim gibi 3 reyting düşme lüksü var :A 5 ve üstü oldukça sıkıntı yok. 5. Sezonunda olan bir dizinin reytingine çok laf etmemek gerekir :A
Haftaya Uyanış diziside gelecek. Üç Kuruş diziside yükselir.
Her türlü sezonu çıkarır zaten, reytingini tartışmamız anlamsız ama yorum yapmak hakkımız. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Üç kuruş total ve abc1 de en iyisi olmuş ama Ab de dipte yani artık @Forumdash ın ay yapımı totoş oldu:F @serhatt @Dosi @Özgür @The_Erinch
FDK-X7DXoAQCI4e.jpeg

Yasak Elma tayfası çok güçlü. Baş edemezsin. @serhatt tek başına herkese bedel :A
Çok haklısın canım, imzamı atıyorum bu yazdıklarına. :bhr:

Herkes yorum yapmak da serbest fakat doğru düzgün yorum yapın, asılsız yorumlarla saçmalamayın ki bizlerde ağız payı vermekle vakit kaybetmeyelim. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Çok haklısın canım, imzamı atıyorum bu yazdıklarına. :bhr:

Herkes yorum yapmak da serbest fakat doğru düzgün yorum yapın, asılsız yorumlarla saçmalamayın ki bizlerde ağız payı vermekle vakit kaybetmeyelim. :Z
Dün evde yoktum bakmamıştım. Şimdi açtım. Bakalım dizide neler olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt