Ben Açıkçası Ya Filinta Ya Diriliş Ertuğrul.Yeni İddialı Diziler Geliyor Paramparça Diriliş Ertuğrul Yada Filinta.
Bu Dizilerden Biri Zirveyi Alıcak.
Paramparcadan umutluyum
@sokak sanati kiraz mevsiminin durumu çokta kötü degil ama
@Forumdash kiraz mevsimi hala iyi şaşırma na gerek yok
Ya Umut cevap vermeyeyim diyorum ama Güllerin Savaşı yorumun o kadar saçma ki tutamayacağım kendimi.Kiraz Mevsimi çok gerilere düşüyor hızlı kan kaybediyor acilen durdurulmalı. Her ne kadar AB'de zirvenin ensesinde olsada bunlar yetersiz.
Güllerin Savaşı düşüş yaşamış ama hala zirvede. Tebrikler. Totali çok buruk dizinin. Umarım dizinin bitmesi için yeterli olur total oranı.Malum bir çok dizi bu oranlarla bitti.
Bu Tarz Benim çok iyi oranlar almış. Program çok başarılı özellikle Abc1'de Kiraz Mevsimi'ni geçerek başarıını dublelamış.Benide yanıltmış.
Sungurlar Totalde çok iyi ama Ab ve Abc1'de etkisini gösterememiş.
Kertenkele Totalde ve abc1'de süper gitmiş. Ab'dede hatrı sayılır oranlar almış. tekrarıda çok yii gitmiş.
Sil Baştan çabuk ve hızlı çökmüş.
Yetenek Sizisiniz ve Arkadaşım Hoşgeldin ortalama gidiyor ve yetersizler.
Ya Umut cevap vermeyeyim diyorum ama Güllerin Savaşı yorumun o kadar saçma ki tutamayacağım kendimi.
Bir kere dizi totalde 5'e dayanmış ab ve abc1'de 6 almış hangi dizi bitmiş bu oranlarla? Hicran totalde 2, ab'de 4 alıyordu en fazla Gültepe hiçbir grupta 5 reyting alamadı.
Ayrıca haftalıklarda konuşmuştuk yine Güllerin Savaşı konusunu. Ben sana Kanal D yüzünden kötülemişsin diziyi demiştim. Sen de yok bilerek yapmadım zaten Damla'm var dizide demiştin. Ee noldu şimdi Damla sevgin?
Hadi cevap ver şimdi bakalım.
Antilik gözünü fena kör etmiş.Kanal D antiliğim şey etti ve Fox'a zarar veriyor dizi Damla'nın sempatikliği bile kurtarmıyor artık.
Knala D'nin sağı solu belli olmaz bir ara başka kanal konuşuluyordu 3-4 hafta öncesine kadar o nedenle ne desem bir ihtimal vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?